dualarım hep seninle cnaım inşş bu sefer göstericekk :))sonra bizde kendimizi alışverişe atıcazzzz.... :)))
hurraaaa ne bulursak saldırırızzz
bende bendeee çok fena bi durum dün 3 şişe serum yedim onun etkisi varmı bilmiorum ama bgn daha çokkk gittim tuvaleteee
rubettt bayıldımm çok güzeller yhaaaaaaaaaaaaaa :)))))))
heheheh valla canım aynen bi görsen şarıl şarıl yaniiiiyavruu sen yiyince serumlarıı normal yaniiii
duyguu bende bendeeeeeeeeeee erkek hissediom hep ama kızım olsun istiorum bnm gibi kokoşş olsunn :))))))))))))ayyy ne kokoşş bunlar yaaaa...
offff... ben galiba kızım olsun istiyorummm ama erkek hissediyorum..
canım şimdi geldim geç oldu ama geçmiş olsun
heheheh valla canım aynen bi görsen şarıl şarıl yaniiii
duyguu bende bendeeeeeeeeeee erkek hissediom hep ama kızım olsun istiorum bnm gibi kokoşş olsunn :))))))))))))
saol canım teşekkür ederimmm :)))
duyguu bende bendeeeeeeeeeee erkek hissediom hep ama kızım olsun istiorum bnm gibi kokoşş olsunn :))))))))))))
ayy o zaman yeme canımm kusma kendiliğinden döner inşş :)))
şu kusmak ne kadar zor bi ben bilirim heralde varyaaa ben hayatımda hiç kusmadığım kadar kustum bu hamilelikte valla
ayyy ne kokoşş bunlar yaaaa...
offff... ben galiba kızım olsun istiyorummm ama erkek hissediyorum..
Hepsi çok güzelll valla bayıldımm bende şunlara takığım bi cinsiyet öğrensem ilk sıradalar ben oğlan diye şüphe ettiğimden daha çok erkek cicilerine bakıyorum ama olurda kızsa şunu da kafada tutuyorum direk
Eki Görüntüle 301164 Eki Görüntüle 301165 Eki Görüntüle 301166
kızlar ben kaçtım işten çıkıyorum şimcik kardeşimi bırakıcaz kaynanamlara uğrıcaz belki gelişmelerden haberdar ederim eve gelince öpüyoruuum hepinizi sağlıcaklan kalın
İyi akşamlar kk nın hamişleri, nedir bu durgunluk bu sessizlik? Görülmemiş bir durum
canım pazarları böyleyiz genelde herkes kocişle
ben koçişle atıştım küstü bana odaya gitti uyumayaaman ben de küstüm kendimi yemeğe verdim mis gibi de yemeklerim varr hihihiihi
ikili test için de cook su içip mi gitmek gerekiyor ?
daha mı iyi görülür o zaman?
bende dün sulandım adama üstünede tersleyince uyuduk öyle Geceyi bekliyorum ye cnm afiyet olsun benim iştahım sıfır ya hiç bişi yiyemiyorum.Aylardır kilo veremedim ilk 4 ayda 2.5 kilo gitti..bulantımda yok ok şükür ama iştahsızlık
ikili test için de cook su içip mi gitmek gerekiyor ?
daha mı iyi görülür o zaman?
valla acaip nazlı oldum ama dün sabaha karşı naz falan kalmaadıiştah yok canım ondan değil artık karnım açlıktan isyan edince evde de yemek olmayınca mecburiyetten yani.Eşim her işten anlar bi yemek yapmayı beceremez.O bana kalıyo sadece.Annemde uzakta bi ben varım yani andan ayrı babadan bacıdan ayrı olunca böyle bi başına kalıyosun neyse öyle işte.Bizim müdür var ben hamişken yemek yemedim salladım hep falan dedi.Çocuğum çok zayıf hala öyle ufak tefek dedi.Aklıma hep o lafları geliyo bende kendi kendimi motive ederek iştahımı açmaya çalışıyorum
cnm şöle diyim sana ikili testle alakası yok.Ama normal ultrasona girerken çok su içip bide idrarını tutarsan bebeğin parmaklarına kadar görebiliyosun öyle diyim sana...Ama ikili testle alakası yok hiçBen en son gittiğimde 2 hafta önce altıma yapıcaktım artık doktoru görünce vazgeçtim lavaboya gitmekten ama çokda net gördük bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?