2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yavruu sen yiyince serumlarıı normal yaniiii

yavruu sen yiyince serumlarıı normal yaniiii
heheheh valla canım aynen bi görsen şarıl şarıl yaniiii

ayyy ne kokoşş bunlar yaaaa...

offff... ben galiba kızım olsun istiyorummm ama erkek hissediyorum..
duyguu bende bendeeeeeeeeeee erkek hissediom hep ama kızım olsun istiorum bnm gibi kokoşş olsunn :))))))))))))
canım şimdi geldim geç oldu ama geçmiş olsun

saol canım teşekkür ederimmm :)))

canım geçmişe bakındım ama bulamadım neden kan kuşmuşsun :44:zorlanmaktan mı

duyguu bende bendeeeeeeeeeee erkek hissediom hep ama kızım olsun istiorum bnm gibi kokoşş olsunn :))))))))))))

canımm, eskiden kadınlar oğlan doğurana kadar uğraşırlarmış ya..
büyük konuşmiyim ama galiba ben de kız doğurana kadar uğraşıcakmışım gibi geliyo
şimdiden kendimi bayaa hazırladım bu kesin erkek diyorum.. 2 sene sonra bi da denerim inşallah o kız olur diyorum..
hamişlikten midir nedir ben bayaa sıyırdım galiba

ayy o zaman yeme canımm kusma kendiliğinden döner inşş :)))
şu kusmak ne kadar zor bi ben bilirim heralde varyaaa ben hayatımda hiç kusmadığım kadar kustum bu hamilelikte valla

aayy canım yaa ben öyle kusma yaşamadım 6.haftada falan oldu az biraz sonra geçti arada ilaç kullandım ama iş yerinde çekilmiyo çünkü

ayyy ne kokoşş bunlar yaaaa...

offff... ben galiba kızım olsun istiyorummm ama erkek hissediyorum..

dimiii o popişlere ne güzel oluyooooo

Hepsi çok güzelll valla bayıldımm bende şunlara takığım bi cinsiyet öğrensem ilk sıradalar ben oğlan diye şüphe ettiğimden daha çok erkek cicilerine bakıyorum ama olurda kızsa şunu da kafada tutuyorum direk

Son düzenleme:
kızlar ben kaçtım işten çıkıyorum şimcik kardeşimi bırakıcaz kaynanamlara uğrıcaz belki gelişmelerden haberdar ederim eve gelince öpüyoruuum hepinizi sağlıcaklan kalın

ben koçişle atıştım küstü bana odaya gitti uyumaya aman ben de küstüm kendimi yemeğe verdim mis gibi de yemeklerim varr hihihiihi

bende dün sulandım adama üstünede tersleyince uyuduk öyle Geceyi bekliyorum ye cnm afiyet olsun benim iştahım sıfır ya hiç bişi yiyemiyorum.Aylardır kilo veremedim ilk 4 ayda 2.5 kilo gitti..bulantımda yok ok şükür ama iştahsızlık

ikili test için de cook su içip mi gitmek gerekiyor ?
daha mı iyi görülür o zaman?

cnm şöle diyim sana ikili testle alakası yok.Ama normal ultrasona girerken çok su içip bide idrarını tutarsan bebeğin parmaklarına kadar görebiliyosun öyle diyim sana...Ama ikili testle alakası yok hiç Ben en son gittiğimde 2 hafta önce altıma yapıcaktım artık doktoru görünce vazgeçtim lavaboya gitmekten ama çokda net gördük bebişi

valla acaip nazlı oldum ama dün sabaha karşı naz falan kalmaadı iştah yok canım ondan değil artık karnım açlıktan isyan edince evde de yemek olmayınca mecburiyetten yani.Eşim her işten anlar bi yemek yapmayı beceremez.O bana kalıyo sadece.Annemde uzakta bi ben varım yani andan ayrı babadan bacıdan ayrı olunca böyle bi başına kalıyosun neyse öyle işte.Bizim müdür var ben hamişken yemek yemedim salladım hep falan dedi.Çocuğum çok zayıf hala öyle ufak tefek dedi.Aklıma hep o lafları geliyo bende kendi kendimi motive ederek iştahımı açmaya çalışıyorum

ikili test için de cook su içip mi gitmek gerekiyor ?
daha mı iyi görülür o zaman?

ayyyy yarın ikili testim var ama 11 haftalıkken bebişimin bişicikleri görünür mü ki yaa.Ben bi keresinde doktora gitmiştim.Çok sıkışmıştım istemeden ama.Doktor hemen sıkışma var dedi heheheheheh

seni gidii ne oluyosa sabaha karşı uyku sersmei oluyo zaten ayy yiyelim valla yavru çocuklar tosbik olsun

biz de belki pipisini görrüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…