ayyyy yarın ikili testim var ama 11 haftalıkken bebişimin bişicikleri görünür mü ki yaa.Ben bi keresinde doktora gitmiştim.Çok sıkışmıştım istemeden ama.Doktor hemen sıkışma var dedi heheheheheh
biz de belki pipisini görrüz :)
benim de yarın ikili testim var,hani ense kalınlıgı felan ölçerken o kadar dikkatli bakarken
belki görür cinsiyetini :)
yok canım ya çişimi tutuyorum çikolaya yiyorum benimkinde tık yok zaten çikolata yiyince kusuyorum öyle bi durumda var eşime çekicek galiba eşimde çikolata sevmez yediği zaman kusuyo tiksinmedim ama yiyim midem bi garip oluyo tutmasam kusucam yan öyle:26::26:
seni gidii ne oluyosa sabaha karşı uyku sersmei oluyo zaten ayy yiyelim valla yavru çocuklar tosbik olsun
uyanıklar zamanlamayı iyi ayarlıyolar tabi ay yerim ben o tosbiklerin totolarını
aynenn totosu ayıcıklı pijamada alırık onlaraaaaŞu anda nasıl gazım var varyaaa anlatamam salsam topiği yıkarım Zaten topiğingazmanı benim bebeği sıkıştırdı resmen
bende 11 haftalığım dün doktora gittim çikolata su içtim ama hiç hareket yoktu yaaaa. nasıl oluyor. doktor daha erken dedi
bende 11 haftalığım dün doktora gittim çikolata su içtim ama hiç hareket yoktu yaaaa. nasıl oluyor. doktor daha erken dedi
benimki tüp bebek ondan galiba geriden geliyor. Aynı sat gününde olduğum bazıları cinsiyet bile görmüş hareket var. neyse sağlıklı olsunda hiç önemli değil çok bekledik bekleriz yine
slm kızlar nasılsınız biz idare ediyoruz moralim bozuk dün yine kahverengi akıntım başladı bide peceteye silince pembe kırmızıya donuk leke oldu.dinlenmeye çalışıyorum kasıklarımdada ağrı var biraz yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek ikinci çocuk diye bizimkilerde pek ilgi yok pazartesiyi bekle bişey olmaz dedi annem bende bekliyorum baklım yarın doktor ne diyecek dua edin kızlar moraim çok bozuk eşimde işte 1 saat sonra gelir herhalde dua edin bizim için :2::18::18::18::18:
slm kızlar nasılsınız biz idare ediyoruz moralim bozuk dün yine kahverengi akıntım başladı bide peceteye silince pembe kırmızıya donuk leke oldu.dinlenmeye çalışıyorum kasıklarımdada ağrı var biraz yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek ikinci çocuk diye bizimkilerde pek ilgi yok pazartesiyi bekle bişey olmaz dedi annem bende bekliyorum baklım yarın doktor ne diyecek dua edin kızlar moraim çok bozuk eşimde işte 1 saat sonra gelir herhalde dua edin bizim için :2::18::18::18::18:
Biz geldik yine. Nasilsiniz kizlar
merhaba canım hoşgeldin.İyiyz biz sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?