2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim de yarın ikili testim var,hani ense kalınlıgı felan ölçerken o kadar dikkatli bakarken

belki görür cinsiyetini :)

Valla bende eşim ne severse onu yiyiyorum diyebilirim pesssss yaniii genetiğe bakkkk :111:

uyanıklar zamanlamayı iyi ayarlıyolar tabi ay yerim ben o tosbiklerin totolarını

aynenn totosu ayıcıklı pijamada alırık onlaraaaa Şu anda nasıl gazım var varyaaa anlatamam salsam topiği yıkarım Zaten topiğingazmanı benim bebeği sıkıştırdı resmen

bende 11 haftalığım dün doktora gittim çikolata su içtim ama hiç hareket yoktu yaaaa. nasıl oluyor. doktor daha erken dedi

aynenn totosu ayıcıklı pijamada alırık onlaraaaa Şu anda nasıl gazım var varyaaa anlatamam salsam topiği yıkarım Zaten topiğingazmanı benim bebeği sıkıştırdı resmen

aman amannn ne fena o yaa.allaha şükür iki gündür rahatım.Ya sen evdesin ya bi de bunun işyerinde olduğunu düşün ben geçen çok fena oldumm karnım şiştikçe şişti oldum 6 aylık bende çözdüm pantolunun düğmesini hırkamı da çektim üzerime ama napimmm

bende 11 haftalığım dün doktora gittim çikolata su içtim ama hiç hareket yoktu yaaaa. nasıl oluyor. doktor daha erken dedi

valla cnm doğrudur ben 9 da görmüştüm minnak bişidi 12ci haftada bi gördüm azman olmuş Ama doktorun ne diyosa odur cnm doğrusu her bebek aynı olmuyo çünkü

benimki tüp bebek ondan galiba geriden geliyor. Aynı sat gününde olduğum bazıları cinsiyet bile görmüş hareket var. neyse sağlıklı olsunda hiç önemli değil çok bekledik bekleriz yine

slm kızlar nasılsınız biz idare ediyoruz moralim bozuk dün yine kahverengi akıntım başladı bide peceteye silince pembe kırmızıya donuk leke oldu.dinlenmeye çalışıyorum kasıklarımdada ağrı var biraz yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek ikinci çocuk diye bizimkilerde pek ilgi yok pazartesiyi bekle bişey olmaz dedi annem bende bekliyorum baklım yarın doktor ne diyecek dua edin kızlar moraim çok bozuk eşimde işte 1 saat sonra gelir herhalde dua edin bizim için :2::18::18::18::18:

korkma canım ya öle şakır şakır bir kanama yokki öle bir olay benimde başımdan geçti doktoru aradık hafta sonuydu aynı panik yapma bol bol su iç sakinleş ve yat dedi aynende yaptım kanamaya çevirmedi tatlım sende öyle yap morelini bozma ilk bebek ikinci bebek diye birşey yok ikiside can takma kafana bunları sen yat dinlen

Canım morelini bozma bişey olmaz dualarımız seninle olsun merak etmeee

canım yaa önemli bişey değildir sıkma canını.ikinc çocuk 3.çocuk diye bişey olur mu aa sana öyle geliyodur merak etme.Kimse öyle düşünmüyodur.Bozma moralini eşin gelsin sarıl eşine rahatlarsın:)

merhaba canım hoşgeldin.İyiyz biz sen nasılsın

Hosbulduk cnm. Iyiyiz bizde :)

Sakin bozma moralini. Hersey yolunda gidecek ve biz seninle ayni gun dogum yapcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…