Hosbulduk cnm. Iyiyiz bizde :)
Sakin bozma moralini. Hersey yolunda gidecek ve biz seninle ayni gun dogum yapcaz :)
korkma canım ya öle şakır şakır bir kanama yokki öle bir olay benimde başımdan geçti doktoru aradık hafta sonuydu aynı panik yapma bol bol su iç sakinleş ve yat dedi aynende yaptım kanamaya çevirmedi tatlım sende öyle yap morelini bozma ilk bebek ikinci bebek diye birşey yok ikiside can takma kafana bunları sen yat dinlen
Hosbulduk cnm. Iyiyiz bizde :)
Sakin bozma moralini. Hersey yolunda gidecek ve biz seninle ayni gun dogum yapcaz :)
sağolasın cnm yaaa daha iice gibiyizzz işteee bütün gün yattık kalktık kızımlaaa....Biz geldik yine. Nasilsiniz kizlar
slm kızlar nasılsınız biz idare ediyoruz moralim bozuk dün yine kahverengi akıntım başladı bide peceteye silince pembe kırmızıya donuk leke oldu.dinlenmeye çalışıyorum kasıklarımdada ağrı var biraz yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek ikinci çocuk diye bizimkilerde pek ilgi yok pazartesiyi bekle bişey olmaz dedi annem bende bekliyorum baklım yarın doktor ne diyecek dua edin kızlar moraim çok bozuk eşimde işte 1 saat sonra gelir herhalde dua edin bizim için :2::18::18::18::18:
Canlarım ben çıkıyorum eşim geldi allaha emanet olun allahım bebişlerimize ve bizlere sağlık versin öpüyorum sizi
Hoşgeldin cnm yeni gördüm
Hosbulduk tatlim. Baya sakin oluyormus burasi pazarlari
slm kızlar nasılsınız biz idare ediyoruz moralim bozuk dün yine kahverengi akıntım başladı bide peceteye silince pembe kırmızıya donuk leke oldu.dinlenmeye çalışıyorum kasıklarımdada ağrı var biraz yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek ikinci çocuk diye bizimkilerde pek ilgi yok pazartesiyi bekle bişey olmaz dedi annem bende bekliyorum baklım yarın doktor ne diyecek dua edin kızlar moraim çok bozuk eşimde işte 1 saat sonra gelir herhalde dua edin bizim için :2::18::18::18::18:
Canım Alah korusun bişey olmaz ama dinlen kuşum banadaolmuştu biliyosundur belki yattım progestana devam ettim ama iğne olarak 50 mg günde bir trane oldum ve gercektende sadece wc ye kalktım yemeği bile yatakta yedim tabiki de Allahın izniyle ama sende inan korkma Allaha emanet canım mutlaka dinlenmelisin
sen kaçıncı haftandasın canım?
selam kılzar nbrsiniz bişi sorcam
ben gibi zayıf olanlar 3-4 kilo alanlar yada karnımın bir tarafında azcık kızarıklık gördüm sanki alerji gibi kaşınıyor sizce bu çatlak olağı anlamınamı geliyor ben 1 aydır badem yağını boca ettim nerdeyse şimdi vazelin devam ediyorum...
çatlak kremimde yakında geliyor...
benim görümce çatlayacaksın diyip moralimi bozdu ya..
slm canım ya daha çatlak için çok erken degil miiiiii ? evt kremler yaglar fln kullanmalıyız ama o kadar gerildimi karnın gerildikçe çatlar benim bildigim ay bilemedim kiii
Herkese merhaba hanımlar...
Misafirlerim vardı sabahtan beri baya yoruldum..hemde haftasonu diye temizlik çamaşır derken bu saat oldu..
Misafirlerde yeni gitii.
Umarım hepiniz iyisiniz herşey yolundadır..
Yarın 2 li test sonuçlarımız çıkıyo hanımlar bize dua edin lütfen
herkese hayırlı geceler...
yaaaaaaaa canımmmmmmmm bu yazıyıı okurkennn çokk duygulandımmm yhaaaaaaaaaa
anne baba olmak böyle bişey işte( dünde annem öyle benim başımda bekledi akşam kocam gelene kadar (
annelerin hakkı hiç ödenmez yaa(
sonn 3 günn müüü çookk heycanladnımm canımm nişş gönlüne göre vericek allah :))
canımmmmmm inanmıorumm geçtimi bulantılarınn maşllahhhhhh maşallahhh allahım nazar değdirmesinn geçsin inşş tamamenn bi umut geldi bnmkide geçer inşş((((((((((((
seninnnn enerjine kurbannnn kuzumm yhaaa maşallahhhhhhhhhh vallahiii
bende böle olmak istiorummm iice uyuz bişi oldum çıktımm yhaaaaaaaaaa(((((
amannnn ne güzelll perşembee günü bi heyecan yaşıcaz demekkiii...çarşamba da annem geliyoo artık çok sokmaz da nete benii yat dinlen diee bağrınır ama kaçak kaçak bakarım napiimm ölürüm meraktan yoksaa....
cnm dönem dönem olabilir o merak etmeee ilk süt dediklerii geliyo ilerki dönemlerde artabilirde hiç endişe etmee ne güzell memikler şimdiden süte hazır demekkiii
cnm sen delimisin yaaa önce şu bulantılı dönemler bitseydide öyle çağırsaydın misafir falan yazık sana cnm yaaaa.....
cnm o zmna bi ihtimal çıkabilir cinsiyetiiii inşallah da çıkar ama işte 16. haftaya kadar %100 olamıyoo malesef...
cnm normal bildiğim eğer çok başağrını varsa dr una sor ama minoset ve parol serbest gebelikte ....
bide benayy o zaman yeme canımm kusma kendiliğinden döner inşş :)))
şu kusmak ne kadar zor bi ben bilirim heralde varyaaa ben hayatımda hiç kusmadığım kadar kustum bu hamilelikte valla
canımm, eskiden kadınlar oğlan doğurana kadar uğraşırlarmış ya..
büyük konuşmiyim ama galiba ben de kız doğurana kadar uğraşıcakmışım gibi geliyo
şimdiden kendimi bayaa hazırladım bu kesin erkek diyorum.. 2 sene sonra bi da denerim inşallah o kız olur diyorum..
hamişlikten midir nedir ben bayaa sıyırdım galiba
Herkese merhaba hanımlar...
Misafirlerim vardı sabahtan beri baya yoruldum..hemde haftasonu diye temizlik çamaşır derken bu saat oldu..
Misafirlerde yeni gitii.
Umarım hepiniz iyisiniz herşey yolundadır..
Yarın 2 li test sonuçlarımız çıkıyo hanımlar bize dua edin lütfen
herkese hayırlı geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?