2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol cnm ilk zamanlarda vardı geçmişti yine başladı sinir oldum kızımdada olmuştu bundada düşük riski var demişti doktor progestan kullanıyorum 1 hafta içmedim yine başladı ondada alerjim vardı cildiye doktoru bırak ilacı dedi akıntı yeniledi allahım korusun inşalllah sağol cnm

Canlarım ben çıkıyorum eşim geldi allaha emanet olun allahım bebişlerimize ve bizlere sağlık versin öpüyorum sizi

Biz geldik yine. Nasilsiniz kizlar
sağolasın cnm yaaa daha iice gibiyizzz işteee bütün gün yattık kalktık kızımlaaa....

cnm yaaa olurmu öyle şey 1. 2. hepsi farklı farklıı...öyle hissetmee hissettirme de kendine...ufak kanamalar olabilirmiş cnm üzme kendini....

Canım Alah korusun bişey olmaz ama dinlen kuşum banadaolmuştu biliyosundur belki yattım progestana devam ettim ama iğne olarak 50 mg günde bir trane oldum ve gercektende sadece wc ye kalktım yemeği bile yatakta yedim tabiki de Allahın izniyle ama sende inan korkma Allaha emanet canım mutlaka dinlenmelisin

kuzum yaaa bişey sorcam sana imzanda dikkat ettim benimkinde 11 hafta 1 günlük 202 gün kaldı diyoo sende 12+6 da nie 219 gün kaldı dioo imzanda yanlış bişey mi var kuzumm....

selam kılzar nbrsiniz bişi sorcam

ben gibi zayıf olanlar 3-4 kilo alanlar yada karnımın bir tarafında azcık kızarıklık gördüm sanki alerji gibi kaşınıyor sizce bu çatlak olağı anlamınamı geliyor ben 1 aydır badem yağını boca ettim nerdeyse şimdi vazelin devam ediyorum...

çatlak kremimde yakında geliyor...

benim görümce çatlayacaksın diyip moralimi bozdu ya..

slm canım ya daha çatlak için çok erken degil miiiiii ? evt kremler yaglar fln kullanmalıyız ama o kadar gerildimi karnın gerildikçe çatlar benim bildigim ay bilemedim kiii

Herkese merhaba hanımlar...
Misafirlerim vardı sabahtan beri baya yoruldum..hemde haftasonu diye temizlik çamaşır derken bu saat oldu..
Misafirlerde yeni gitii.
Umarım hepiniz iyisiniz herşey yolundadır..
Yarın 2 li test sonuçlarımız çıkıyo hanımlar bize dua edin lütfen
herkese hayırlı geceler...

slm canım ya daha çatlak için çok erken degil miiiiii ? evt kremler yaglar fln kullanmalıyız ama o kadar gerildimi karnın gerildikçe çatlar benim bildigim ay bilemedim kiii

yok cnm hiç daha fazla gerilmedi karnımda küçük ama kaşınıyor bende bilemedim kremleride başlıcam internetten aldım ama ben zayıfım gerildikçe çatlarsa diye korktum..

hayırlı haberlerle gel canım rabbim bebişlerimizi korusun

canım bulantılarım tamamen gectı dıyemem
ama ılk defa 3 gundur hıc cıkarmadım
amin inşallah senınkıde gecer canım
ama o kadar sikayet ediyordum ya bulantılardan
sımdıde korkuyorum bısey yoktur inşallah diye

evet persembe gunu heyecan var bayaa
sen gir gene arada sensız olmaaaaz canım
defnede iyileşsin artııııııık inşallah

ayy o zaman yeme canımm kusma kendiliğinden döner inşş :)))
şu kusmak ne kadar zor bi ben bilirim heralde varyaaa ben hayatımda hiç kusmadığım kadar kustum bu hamilelikte valla
bide ben

aynen bende yaa kız dogurana kadar devam
bu sefer erkek hıssedıyorum
napalım dıyorum eşime mecbur devam
yoksa bir cocuk yeterdi

inşallah ıyı cıkar canım sonuclar
iyi geceler

selaaam kızlaaarr biiiz geeeldiikk oohh gittim kaynanaya kimseden çıııt çıkmadı valla bişey deselerdi alacaklardı cevaplarını vallahi önce soğuk rüzgarlar esiyodu ama sonra normale döndüler kaynanam ilk gittiğimizde oturduuk işte grip olmuş eşim ebruya yaklaşma çok geçer dedi dibime dibime giriyodu öyle diyince çekiildi sonra işte ilaç içiyo böbreklerimide üşütmüşüm antibiyotik kullanıyorum falan dedi eşim baktı hiç çıtını çıkarmadı ben geçmiiş olsn dedim eşimin öyle yapmasına çok bozuldu ama acayip güleceğime gittii gerçi eşim ayıp etti nie geçmiş olsun demedin dedim ne var canım abartıyo oda dedi sende geçirdin kimseye çıtın çıkmıyodu falan die söylendii olsun bozuldu dedim amaan napiim dedi

slm kızlar dayanamadım yine açtım nasılsınız kızım uyumayınca mecbur bende oturuyorum bide banyo yaptı ama uyumaya niyeti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…