selaaam kızlaaarr biiiz geeeldiikk oohh gittim kaynanaya kimseden çıııt çıkmadı valla bişey deselerdi alacaklardı cevaplarını vallahi önce soğuk rüzgarlar esiyodu ama sonra normale döndüler kaynanam ilk gittiğimizde oturduuk işte grip olmuş eşim ebruya yaklaşma çok geçer dedi dibime dibime giriyodu öyle diyince çekiildi sonra işte ilaç içiyo böbreklerimide üşütmüşüm antibiyotik kullanıyorum falan dedi eşim baktı hiç çıtını çıkarmadı ben geçmiiş olsn dedim eşimin öyle yapmasına çok bozuldu ama acayip güleceğime gittii gerçi eşim ayıp etti nie geçmiş olsun demedin dedim ne var canım abartıyo oda dedi sende geçirdin kimseye çıtın çıkmıyodu falan die söylendii olsun bozuldu dedim amaan napiim dedi
kuzum yaaa bişey sorcam sana imzanda dikkat ettim benimkinde 11 hafta 1 günlük 202 gün kaldı diyoo sende 12+6 da nie 219 gün kaldı dioo imzanda yanlış bişey mi var kuzumm....
Herkese merhaba hanımlar...
Misafirlerim vardı sabahtan beri baya yoruldum..hemde haftasonu diye temizlik çamaşır derken bu saat oldu..
Misafirlerde yeni gitii.
Umarım hepiniz iyisiniz herşey yolundadır..
Yarın 2 li test sonuçlarımız çıkıyo hanımlar bize dua edin lütfen
herkese hayırlı geceler...
canım yalnış ama nasıl dzelecek bilmiyorum o yüzden boşverdim kuzum yaa:)
Hayırlı haberlerle git gel insallah canım
günaydıın kızlaar
ben yine kargalar kahvaltı yapmadan ayaklandıım ööfff uyuyamıyorum bir türlü
tatlım gündüz bi ara burdayken sen ver tahmini doğum zamanını ve satınıı aynısından ben sana çıkartıyım....
günaydın annejiklerrrrr bebişlerinizz nasıll sanırım benımkı şımarıklık yapıo dun gece saatlerce kasıgımda bıcak saplanmaları oldu uyuyamadık eşim karnımı sevıo neden bole yapıyosun çoçugum
anneni hem korkutuyosun hem uzuyosun dıyo gecıo baska bişile ılgılenıoz tekrar aynısı sankı ılgı ıstıomus gıbıydı
günaydın arkadaşlar
umarım herkes iyidir. biz 2 li testimizin sonuçlarını aldık doktorum herşey çok güzel dedi maşallah dedi.... İyiyizzz yani bugün 12.haftamıza girdik şaka maka 3 aylık olduk yaaa ben nasıl geçti anlamadım bile
iiz cnm sizinde ii olmanıza svndımm gözün aydın bnmde 3 gun sonra ıkılı taramam inş ii sonuçlar alırız
bu arada doğru söyluyosn 3 ay nasılda gctı demıı şaka maka az kaldı 5 6 ay sayılı gun cabuk gcer miş
bir an önce geçsin istiyorummm kavuşmak istiyorumm yavrumaaa
kizlar merhaba ben temmuz annesi olacagim insallah..sizin dogum haberlerinizden sonra bizimkiler gelecek hayirlisiyla tabii..
bu ikili test ne icin yapiliyor ben 11. haftamda turkiye ye gidecegim ve yorumlariniza bakarak o aralarda ikili teste girdiginizi gördüm...gercekten gerekli mi ve ne icin yapiliyor?
herkese saglikli hamislik dönemleri diliyorum..
mrba cnmönemli bişey tabıkıde ıkılı tarama bızımde 3 gun sonra :) bebeğin boyuna ense kalınlığına bakıyolarmış bır sorun varmı dıye annedende kan alarak kan tahlıllerınde arastırıolarmış bebekte annede aksi bır durum olup olmadıgına bebekte down sendromu rıskı varmı ona bakıolarmışş cnmm
kizlar gunaydin.bliyorum diceniz smdi ne alakasi var ama bn neden surat ifadeleri ekleyemiyorum size biseyler yazarken( listemde 9 tane simge var onlarda kalp malp iste) yada neden en alta 14 hafta 3 gun filan dye o resmlerden ekleyemiyorum nedennn ya nedennn???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?