2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

E erkekler iyi olmuş eşin sana olan davranışlarını görüyoki geçmiş olsun dememiş boşver kaynanaya iyi kapak olmuş oğlunun yaptığı iyi bozulmuştur sen sıkma canını içinden geldiği gibi davran hiç üzüp moralini bozma

kuzum yaaa bişey sorcam sana imzanda dikkat ettim benimkinde 11 hafta 1 günlük 202 gün kaldı diyoo sende 12+6 da nie 219 gün kaldı dioo imzanda yanlış bişey mi var kuzumm....

canım yalnış ama nasıl dzelecek bilmiyorum o yüzden boşverdim kuzum yaa:)

Hayırlı haberlerle git gel insallah canım

günaydıın kızlaar
ben yine kargalar kahvaltı yapmadan ayaklandıım ööfff uyuyamıyorum bir türlü

günaydın annejiklerrrrr bebişlerinizz nasıll sanırım benımkı şımarıklık yapıo dun gece saatlerce kasıgımda bıcak saplanmaları oldu uyuyamadık eşim karnımı sevıo neden bole yapıyosun çoçugum
anneni hem korkutuyosun hem uzuyosun dıyo gecıo baska bişile ılgılenıoz tekrar aynısı sankı ılgı ıstıomus gıbıydı

günaydın arkadaşlar

umarım herkes iyidir. biz 2 li testimizin sonuçlarını aldık doktorum herşey çok güzel dedi maşallah dedi.... İyiyizzz yani bugün 12.haftamıza girdik şaka maka 3 aylık olduk yaaa ben nasıl geçti anlamadım bile

şimdiden ilgi odakları oldularrr

iiz cnm sizinde ii olmanıza svndımm gözün aydın bnmde 3 gun sonra ıkılı taramam inş ii sonuçlar alırız
bu arada doğru söyluyosn 3 ay nasılda gctı demıı şaka maka az kaldı 5 6 ay sayılı gun cabuk gcer miş

bir an önce geçsin istiyorummm kavuşmak istiyorumm yavrumaaa

bir an önce geçsin istiyorummm kavuşmak istiyorumm yavrumaaa

eet bende kucagıma almak ıstıorm artık dun gıttık bebek odalarına bakmaya allahım okadar gusellerdı bayıldım herseye eşim fiyatları gördü gözleri yuvalarından fırladııı puset baktık 890
oda takımına baktık 2500 3000 bunee yaa dıo

kizlar merhaba ben temmuz annesi olacagim insallah..sizin dogum haberlerinizden sonra bizimkiler gelecek hayirlisiyla tabii..

bu ikili test ne icin yapiliyor ben 11. haftamda turkiye ye gidecegim ve yorumlariniza bakarak o aralarda ikili teste girdiginizi gördüm...gercekten gerekli mi ve ne icin yapiliyor?

herkese saglikli hamislik dönemleri diliyorum..

kizlar gunaydin.bliyorum diceniz smdi ne alakasi var ama bn neden surat ifadeleri ekleyemiyorum size biseyler yazarken( listemde 9 tane simge var onlarda kalp malp iste) yada neden en alta 14 hafta 3 gun filan dye o resmlerden ekleyemiyorum nedennn ya nedennn???

mrba cnmönemli bişey tabıkıde ıkılı tarama bızımde 3 gun sonra :) bebeğin boyuna ense kalınlığına bakıyolarmış bır sorun varmı dıye annedende kan alarak kan tahlıllerınde arastırıolarmış bebekte annede aksi bır durum olup olmadıgına bebekte down sendromu rıskı varmı ona bakıolarmışş cnmm

tesekkür ederim canim cevabin icin..insallah testiniz cook güzel cikar.rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

hehe
bende aynı sorunu yasamıstım pelıshh yaptı gonderdı çizelgeyı ifadelere gelınce üstlerıne gel nasıl yapıldıkları numaralı bızım ıfadelerın ustune gel bak atıom ıkı nokta ust uste 1 ıkınokta ust uste yap çıkıo gulen gibi bende bukadar bılıom arkadaslar yardımmm bılenlerrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…