2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar

bugün sabah azıcık keyif yapayım geç kalkayım dedim.. telefon çaldı..
arayan aile hekimimizin hemşiresiydi aile hekimimiz de ev sahibimiz oluyoo ordan almış numarayı..
hemen kayıt yaptırmam gerekiyomuş illa bugün gel diyo manyaqq
ben bugün gelemem falan deyince hamişlikle ilgili sorular sordu büssürü..
bundan sonra sürekli buraya geliceksiniz kontrollerinizi tahlililerinizi, bebeğin aşılarını falan ben yapıcam dedi
ama dedim siz bana çok uzaksınız benim evime yakın sağlık ocağı var dedim o zaman mutlaka bugün gidin kayıt yaptırın dedi..
bilgileriniz ankara ya gidecek dedi..
ankara ne alaka çözemedim
hem ankaraya ne ki benim hamişliğimden yawss..
sabah sabah manyaq bi hemşireye çattık.. hatta o beni buldu
sonra bi de soruyoo kesin hamilesiniz di mi diye...

senden sorumlu aile hekimliğide seni takip etmesi gerek aile hekimliğine kayıtlı tüm hamileliğin bilgileri sağlık müd. ordan da bakanlığa gidiyor.. hamileyken tetenoz aşısınıda sağlık ocagı yapacak bebeğin oldugundada topuk kanıydı aşıları falan aile hekiminden sorumlu ondan önemli bence kayıt yaptır...

günaydın kızlarrrrr bugün 2li testı n kan tahlılı sonucları gelicek inş iidir. 3 lü test yaptıracak varmı aranızda acaba...

bende erkenden dikildşm ayaga böyle olunca gün de gecmiyo :)
ÇALIŞTIĞIM İÇİN ÖYLE Bİ PROBLEMİM YOK ALLAHTAN

günaydın kızlar.bugün herkes için çok güzel geçer inşallah:))
günaydın canıımm inşallah güzel geçer heralde galiba sanırsam:)

günaydııın canıım
seninki şımarık olcek galiba ilgisiz olduğun an yandın

günaydın canıım
oohh ohh maşallah

Günaydın......................

günaydııın

günaaayddıın cankuuş
canım sen ne diyosun benim aramam için bütün siteyi seferber etmişti sağlık ocağındaki hemşire kayıt olmamız şartmış bizim aşılarımz bebişlerin aşısı için falan bide 6 aydan sonra süt veriyolar aylık oda var

anldım cnm ben de öyle tahmin etmiştim de bu hemşire dövecek gibi konuştu.. gitmeye korktum walla

hepsi manyaq o zaman bunların..
şimdiye kadar gelmeniz gerekirdi kayıt yaptırırken söyledik, hamilelik olursa mutlaka gelin dedik falan dedi..
ben de test sonucum perş çıkcak onu da alıp gideyim diyordum dedim..
lafı ağzıma tıktı manyaq.. testlerinizi kontrolleriniz ben yapcam dedi
bugün evime yakın olana gidicem artık çaresiz..
bu süt olayı neymiş yahuuu.. bana mı bebeğe mi vereceklermiş kuzum???

günaydın kızlarrrrr bugün 2li testı n kan tahlılı sonucları gelicek inş iidir. 3 lü test yaptıracak varmı aranızda acaba...

inşallah çok güzel haberlerle gelirsin cnm.. ben de perş alıcam.. 3lüyü daha konuşmadık dr la.. ama her dr yapmıyomuş

günaydın kızlar.nasılsınız? bana bugün okulda herkes karnın çıkmış artık dedi.şaşırdım ben de

hayırlı haberlerle gel canım rabbim bebişlerimizi korusun

canım yalnış ama nasıl dzelecek bilmiyorum o yüzden boşverdim kuzum yaa:)

Hayırlı haberlerle git gel insallah canım

sağolun kızlar hepinize tşkler...
sabah tahlil sonucunu aldım dr gösterdim şükür risk grubunda değil sorun yok dedi çok sevindik eşimle...

Allah hepimizin yawrusunu korusun inş..

evt cnm bizde gittik kayıt yaptık dr ebe seni arayacak dedi ama ne arayan var ne de sorann inş unutmamışlardır beni

cnm sende benim gibi güzel haberle gel inş.
3 lü yü sanırım yaptırmicam ben

canım malesef onlar da buna mecburlar bildirlmeyen gebelikler eksi performans düşülüyo ve maaşlarından 200-300 kesiliyo o yüzden bu şekilde ulaşılmak zorunda birde sende doğum yapınca topuk kanı olayı aşılar filan orda haledeceksin bence bir an önce en yakın aile hekimliğine kayıt ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…