evet canım, izmirdeyim. nette de yazıyomuş.
günaydın cnm.. sallandınız mı??? :26::26:
nerdesin ki sen??
ben sürekli kontrol ediyorum son depremleri, malum kocişim Van'da
canım sat 5 eylül beklenen d. tarihi 11 haziran insallahh:) nasıl yarlıycan ki canıkm
günaydın tatlımm valla ikizim geldi geleli poposu daha yer görmedi ....kız anca temizlik yaptı ee bende elimden geldiğince yardım ettim bi de griptim hafta sonu 2 tane parol içtimm....şimdi iyiymmm allaha şükür.evimm miss gibi olduuu...günaydın zuzum.. nerelerdesin sen yahuu??
ikizini buldun bizi unuttun mu yoksa
anldım cnm ben de öyle tahmin etmiştim de bu hemşire dövecek gibi konuştu.. gitmeye korktum walla
hepsi manyaq o zaman bunların..
şimdiye kadar gelmeniz gerekirdi kayıt yaptırırken söyledik, hamilelik olursa mutlaka gelin dedik falan dedi..
ben de test sonucum perş çıkcak onu da alıp gideyim diyordum dedim..
lafı ağzıma tıktı manyaq.. testlerinizi kontrolleriniz ben yapcam dedi
bugün evime yakın olana gidicem artık çaresiz..
bu süt olayı neymiş yahuuu.. bana mı bebeğe mi vereceklermiş kuzum???
inşallah çok güzel haberlerle gelirsin cnm.. ben de perş alıcam.. 3lüyü daha konuşmadık dr la.. ama her dr yapmıyomuş
Günaydın kızlarbiz az önce sallandık galiba
sağolun kızlar hepinize tşkler...
sabah tahlil sonucunu aldım dr gösterdim şükür risk grubunda değil sorun yok dedi çok sevindik eşimle...
Allah hepimizin yawrusunu korusun inş..
evt cnm bizde gittik kayıt yaptık dr ebe seni arayacak dedi ama ne arayan var ne de sorann inş unutmamışlardır beni
cnm sende benim gibi güzel haberle gel inş.
3 lü yü sanırım yaptırmicam ben
canım malesef onlar da buna mecburlar bildirlmeyen gebelikler eksi performans düşülüyo ve maaşlarından 200-300 kesiliyo o yüzden bu şekilde ulaşılmak zorunda birde sende doğum yapınca topuk kanı olayı aşılar filan orda haledeceksin bence bir an önce en yakın aile hekimliğine kayıt ol
evet canım, izmirdeyim. nette de yazıyomuş.
izmirdeyim canım. bu sabah iki defa deprem olmuşmuş. nette okudum. ben az öncekini hissettim. Vandamı eşin? sen nerdesin? Allah kavuştursun canım.
günaydın tatlımm valla ikizim geldi geleli poposu daha yer görmedi ....kız anca temizlik yaptı ee bende elimden geldiğince yardım ettim bi de griptim hafta sonu 2 tane parol içtimm....şimdi iyiymmm allaha şükür.evimm miss gibi olduuu...
yok canım benimki öyle değil gittiğim iççin teşekkür etti ama gitmeden önce apartman görevlisine tembih etmiş eşime söylemiş 3 kapıya not bırakmıştı son nıt bırakınca aradım noluyo ya izin aldığım gün gelicem nie sık boğaz ediyosunuz dedim gelmiyolar önemsemiyolar ondan önemli bişey bu kayıt dedi işte şugün gelicem dedim gittim tahlil sonuçlarıma baktı bilgilerimi aldı kilo falan sattı falan numaramı aldı aşılarınız olucağı zaman arıcam sizi dedi bişey olursa beni arayabilirsiniz hiç çekinmeyin dedi kibar şekerdi benim hemşire
Günaydın canlarım bende birkaçgündür annemdeydim azcık özlem giderdik dun geldim evime bugunde temizlik yapıcam yavaş yavaş
ben 12. katta olduğum için hissetmiş olabilirimuykumdan uyandım
kızlar ızmırmışş bnde dıomkı neden çiçeklerim düşüooo
5.1 sallandık şimdi yıne 4,2
oldu bn çıkıom kızlar aptr.
çıkmış dısarlara
yok canım benimki öyle değil gittiğim iççin teşekkür etti ama gitmeden önce apartman görevlisine tembih etmiş eşime söylemiş 3 kapıya not bırakmıştı son nıt bırakınca aradım noluyo ya izin aldığım gün gelicem nie sık boğaz ediyosunuz dedim gelmiyolar önemsemiyolar ondan önemli bişey bu kayıt dedi işte şugün gelicem dedim gittim tahlil sonuçlarıma baktı bilgilerimi aldı kilo falan sattı falan numaramı aldı aşılarınız olucağı zaman arıcam sizi dedi bişey olursa beni arayabilirsiniz hiç çekinmeyin dedi kibar şekerdi benim hemşire
günaydıın şikeer
sallandınızmınerdesinki seeen?
Günaydın canlarım bende birkaçgündür annemdeydim azcık özlem giderdik dun geldim evime bugunde temizlik yapıcam yavaş yavaş
gözünaydınnn zuzummmmm ohhh darısı bizlereee artıkın....du bakalımmm şimdii daha da çabuk geçmeye başlıyoo günlerr..:))günaydın arkadaşlar
umarım herkes iyidir. biz 2 li testimizin sonuçlarını aldık doktorum herşey çok güzel dedi maşallah dedi.... İyiyizzz yani bugün 12.haftamıza girdik şaka maka 3 aylık olduk yaaa ben nasıl geçti anlamadım bile
tatlım surat ifadeleri neden çıkmıyoo bilmiyorumm ama imza için satını tahmini doğum tarihini ve yazılmasını istediğin yazıyı ver ben sana yapıyım bişi sen etiketine eklersin...kizlar gunaydin.bliyorum diceniz smdi ne alakasi var ama bn neden surat ifadeleri ekleyemiyorum size biseyler yazarken( listemde 9 tane simge var onlarda kalp malp iste) yada neden en alta 14 hafta 3 gun filan dye o resmlerden ekleyemiyorum nedennn ya nedennn???
günaydın kuzummmmGünaydın......................
günaydın cnmmm sorma o sapık sağlık ocağı da 3 hafta beni manyak etmiştiii köşe kovalamaca oynamıştık valla...sonunda gittimde 2 hafta önce rahatladık mahallece...:))Günaydın kızlar
bugün sabah azıcık keyif yapayım geç kalkayım dedim.. telefon çaldı..
arayan aile hekimimizin hemşiresiydiaile hekimimiz de ev sahibimiz oluyoo ordan almış numarayı..
hemen kayıt yaptırmam gerekiyomuş illa bugün gel diyo manyaqq
ben bugün gelemem falan deyince hamişlikle ilgili sorular sordu büssürü..
bundan sonra sürekli buraya geliceksiniz kontrollerinizi tahlililerinizi, bebeğin aşılarını falan ben yapıcam dedi
ama dedim siz bana çok uzaksınız benim evime yakın sağlık ocağı var dedim o zaman mutlaka bugün gidin kayıt yaptırın dedi..
bilgileriniz ankara ya gidecek dedi..
ankara ne alaka çözemedim
hem ankaraya ne ki benim hamişliğimden yawss..
sabah sabah manyaq bi hemşireye çattık.. hatta o beni buldu
sonra bi de soruyoo kesin hamilesiniz di mi diye...
hadi güzel haberlerle gel cnm..inşallah 2 lin güzrl çıksın da diğerlerine ihtiyacın olmasın cnm...ben 2 li üstüne bişey yaptırmayı düşünmüyorum inşallah ihtiyaç da olmaz....günaydın kızlarrrrrbugün 2li testı n kan tahlılı sonucları gelicek inş iidir. 3 lü test yaptıracak varmı aranızda acaba...
günaydın cnmmm hehehhehe maşalahh diim o göbişee o zmngünaydın kızlar.nasılsınız? bana bugün okulda herkes karnın çıkmış artık dedi.şaşırdım ben de
ayyy cnm yaaa allah korusunnn hepiniziii....malesef izmir için ölürüm ama o da ist gibi ilk deprem bölgeleriGünaydın kızlarbiz az önce sallandık galiba
gunaydın kızlar nasılsınız ben bu sabah sınırle uyandım kapının calmasıyla yaa bu ınsanlar kapıyı bı kere calsın acmıyorsa nıye ısrar edıyorsun yaa zaten gecelerı uyuyamıyorum ve kac kere soyledım ben gecelerı uyuyamıyorum calma benım kapımı sabahları dıye merdıvenlerı sılen kadına nıye ısrarla calıyorsun kapıyı dedıgımde eee çöp varmı dıye soracaktım dıyor olsada ben kendı çöpumu kendım atıyorum zaten offff valla hala sınırlıyım
Günaydın tatlım. evet, yarım saat önce oldu. // aile hekimi dimi? ya bizim kapıcıya falan da tembihlemişler, kaç defa da geldiler. ben kayıt olmak istemiyorum. yabancı kimiğimi mana ettim en sonbazıları bilmediği için kayıt olamıyorum sanıyolar. zaten bi kere gittim ben oraya, yeni açılıyolardı, etraf örümcek ağı falan, hiç rahatsız da olmuyolardı ya. kan testi için geldim dedim, biz daha kan işlemleri yapmıyoruz dedi. bi daha da gitmedim. şimdi düzenlemişler de, ben yine 6 aylık falan giderim. doktoruma da sormadım ya. // bu arada ev meselesini dün çözdüm. gittim yöneticiyi de çağırdım, cazgırlık yaptım, anlaştık.
Günaydın canım hoşgeldin
gunaydın kızlar nasılsınız ben bu sabah sınırle uyandım kapının calmasıyla yaa bu ınsanlar kapıyı bı kere calsın acmıyorsa nıye ısrar edıyorsun yaa zaten gecelerı uyuyamıyorum ve kac kere soyledım ben gecelerı uyuyamıyorum calma benım kapımı sabahları dıye merdıvenlerı sılen kadına nıye ısrarla calıyorsun kapıyı dedıgımde eee çöp varmı dıye soracaktım dıyor olsada ben kendı çöpumu kendım atıyorum zaten offff valla hala sınırlıyım
günaydın cnmmm sorma o sapık sağlık ocağı da 3 hafta beni manyak etmiştiii köşe kovalamaca oynamıştık valla...sonunda gittimde 2 hafta önce rahatladık mahallece...:))
aayy bizimkide önceden öyleydi 1 gün iznim var onda da rahat rahat uyumak istiyorum zır zır zile basıyo bi hışımla kalkıp konuştum kadınla ama çok sinir bozucu yaaa
bebişini düşün sakin olmaya çalış cnm.. herkes anlayışlı olamıyor işte
canım baksana maaşlarından kesiliyomuş.. ondan bu kadar ısrarcı oluyolarmış
Defnoş nasıl canım??? sen de bu arada bayaa yoruldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?