2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın cnm.. sallandınız mı??? :26::26:
nerdesin ki sen??
ben sürekli kontrol ediyorum son depremleri, malum kocişim Van'da

izmirdeyim canım. bu sabah iki defa deprem olmuşmuş. nette okudum. ben az öncekini hissettim. Vandamı eşin? sen nerdesin? Allah kavuştursun canım.

günaydın zuzum.. nerelerdesin sen yahuu??
ikizini buldun bizi unuttun mu yoksa
günaydın tatlımm valla ikizim geldi geleli poposu daha yer görmedi ....kız anca temizlik yaptı ee bende elimden geldiğince yardım ettim bi de griptim hafta sonu 2 tane parol içtimm....şimdi iyiymmm allaha şükür.evimm miss gibi olduuu...

yok canım benimki öyle değil gittiğim iççin teşekkür etti ama gitmeden önce apartman görevlisine tembih etmiş eşime söylemiş 3 kapıya not bırakmıştı son nıt bırakınca aradım noluyo ya izin aldığım gün gelicem nie sık boğaz ediyosunuz dedim gelmiyolar önemsemiyolar ondan önemli bişey bu kayıt dedi işte şugün gelicem dedim gittim tahlil sonuçlarıma baktı bilgilerimi aldı kilo falan sattı falan numaramı aldı aşılarınız olucağı zaman arıcam sizi dedi bişey olursa beni arayabilirsiniz hiç çekinmeyin dedi kibar şekerdi benim hemşire

Günaydın kızlar biz az önce sallandık galiba

günaydıın şikeer

sallandınızmı nerdesinki seeen?

Günaydın canlarım bende birkaçgündür annemdeydim azcık özlem giderdik dun geldim evime bugunde temizlik yapıcam yavaş yavaş

ay ne güzel cnm çok sevindim.. inşallah hepimizinki çok güzel çıkar..

yaa üzüldüm şimdi.. ee iyi de bildirmeyenlere hemşireler napsın canım.. milletin evini kapı kapı dolaşıcak halleri yok ya.. kafayı mı yemiş bu sağlık bakanlığı
az da diilmiş 200-300

evet canım, izmirdeyim. nette de yazıyomuş.

ege denizi 5,1 - 4,2 görünüyo.. hissettiğinize göre kıyıda falan da olmalı.. Allah korusun canım..

kızlar ızmırmışş bnde dıomkı neden çiçeklerim düşüooo
5.1 sallandık şimdi yıne 4,2
oldu bn çıkıom kızlar aptr.
çıkmış dısarlara

izmirdeyim canım. bu sabah iki defa deprem olmuşmuş. nette okudum. ben az öncekini hissettim. Vandamı eşin? sen nerdesin? Allah kavuştursun canım.

amin cnm.. ben bursa dayım.. eşim hasar tespit çalışmaları için Van a gitti 1aylığına.. yolunu gözlüyorum

çok geçmiş olsun canım..
ohh walla ne de güzel olmuştur evin şimdi.. keşke hep yakınlarımızda olsalar

inşallah benimki de iyi çıkar canım :26::26::26::26:

Günaydın canlarım bende birkaçgündür annemdeydim azcık özlem giderdik dun geldim evime bugunde temizlik yapıcam yavaş yavaş

yorma kendini dikkat et canım :))

Son düzenleme:
gunaydın kızlar nasılsınız ben bu sabah sınırle uyandım kapının calmasıyla yaa bu ınsanlar kapıyı bı kere calsın acmıyorsa nıye ısrar edıyorsun yaa zaten gecelerı uyuyamıyorum ve kac kere soyledım ben gecelerı uyuyamıyorum calma benım kapımı sabahları dıye merdıvenlerı sılen kadına nıye ısrarla calıyorsun kapıyı dedıgımde eee çöp varmı dıye soracaktım dıyor olsada ben kendı çöpumu kendım atıyorum zaten offff valla hala sınırlıyım

Günaydın tatlım. evet, yarım saat önce oldu. // aile hekimi dimi? ya bizim kapıcıya falan da tembihlemişler, kaç defa da geldiler. ben kayıt olmak istemiyorum. yabancı kimiğimi mana ettim en son bazıları bilmediği için kayıt olamıyorum sanıyolar. zaten bi kere gittim ben oraya, yeni açılıyolardı, etraf örümcek ağı falan, hiç rahatsız da olmuyolardı ya. kan testi için geldim dedim, biz daha kan işlemleri yapmıyoruz dedi. bi daha da gitmedim. şimdi düzenlemişler de, ben yine 6 aylık falan giderim. doktoruma da sormadım ya. // bu arada ev meselesini dün çözdüm. gittim yöneticiyi de çağırdım, cazgırlık yaptım, anlaştık.

Günaydın canım hoşgeldin

gözünaydınnn zuzummmmm ohhh darısı bizlereee artıkın....du bakalımmm şimdii daha da çabuk geçmeye başlıyoo günlerr..:))
tatlım surat ifadeleri neden çıkmıyoo bilmiyorumm ama imza için satını tahmini doğum tarihini ve yazılmasını istediğin yazıyı ver ben sana yapıyım bişi sen etiketine eklersin...
Günaydın......................
günaydın kuzummmm
günaydın cnmmm sorma o sapık sağlık ocağı da 3 hafta beni manyak etmiştiii köşe kovalamaca oynamıştık valla...sonunda gittimde 2 hafta önce rahatladık mahallece...:))
günaydın kızlarrrrr bugün 2li testı n kan tahlılı sonucları gelicek inş iidir. 3 lü test yaptıracak varmı aranızda acaba...
hadi güzel haberlerle gel cnm..inşallah 2 lin güzrl çıksın da diğerlerine ihtiyacın olmasın cnm...ben 2 li üstüne bişey yaptırmayı düşünmüyorum inşallah ihtiyaç da olmaz....
günaydın kızlar.nasılsınız? bana bugün okulda herkes karnın çıkmış artık dedi.şaşırdım ben de
günaydın cnmmm hehehhehe maşalahh diim o göbişee o zmn
Günaydın kızlar biz az önce sallandık galiba
ayyy cnm yaaa allah korusunnn hepiniziii....malesef izmir için ölürüm ama o da ist gibi ilk deprem bölgeleri

günaydın tatlım kolay gele cnm ben bugün yarın salıcammm çarşamba yapıcam akşama da annem gelcek zati....bugün yapsam akşamına kızım batırıyoo 2 gün içinde gene yapmıyım diorum....

aayy bizimkide önceden öyleydi 1 gün iznim var onda da rahat rahat uyumak istiyorum zır zır zile basıyo bi hışımla kalkıp konuştum kadınla ama çok sinir bozucu yaaa

canım git derim ben aşı maşı önemli şeyler test olmak zorunda değilsinki olmuştursun testlerini göster bişey olmaz benim düşüncem tabi sen bilirsin

Son düzenleme:

bebişini düşün sakin olmaya çalış cnm.. herkes anlayışlı olamıyor işte

günaydın cnmmm sorma o sapık sağlık ocağı da 3 hafta beni manyak etmiştiii köşe kovalamaca oynamıştık valla...sonunda gittimde 2 hafta önce rahatladık mahallece...:))

canım baksana maaşlarından kesiliyomuş.. ondan bu kadar ısrarcı oluyolarmış

Defnoş nasıl canım??? sen de bu arada bayaa yoruldun

aayy bizimkide önceden öyleydi 1 gün iznim var onda da rahat rahat uyumak istiyorum zır zır zile basıyo bi hışımla kalkıp konuştum kadınla ama çok sinir bozucu yaaa

ben tahmin edebiliyorum o konuşmanın nası geçtiğini

kadın bi daa korkudan basamamıştır ziline kesin

yok canım maaşdan kesme falan bakanlık ve müdürlük bu konularda çok titiz davranıo aile hekimi fark etmeden müdürlük fark ederse tesbit ederse canlarına okuyorlar

kızlar merhaba keyıfler nasıl bu arada benım mıde bulantılarım her sabah aksatmadan devam ustelık ac oldugumda daha fena oluyor hala mıde bulantılarınız benım gıbı suruormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…