Bende hemen aileme haber verdim. Tv den duysalar yüreklerine iner. malum uzaktayız...kızlar ızmırmışş bnde dıomkı neden çiçeklerim düşüooo
5.1 sallandık şimdi yıne 4,2
oldu bn çıkıom kızlar aptr.
çıkmış dısarlara
hm işi zor eşinin. Allah yardımcısı olsun hepsinin. sizi de kavuşturun tez zamanda inşallah.amin cnm.. ben bursa dayım.. eşim hasar tespit çalışmaları için Van a gitti 1aylığına.. yolunu gözlüyorum
ben uyuyodumcanım bayada büyükmüş 5.1 ama ben o saatlerde çıkmıştım evden zaten.
ayyy cnm yaaa allah korusunnn hepiniziii....malesef izmir için ölürüm ama o da ist gibi ilk deprem bölgeleri
kızlar merhaba keyıfler nasıl bu arada benım mıde bulantılarım her sabah aksatmadan devam ustelık ac oldugumda daha fena oluyor hala mıde bulantılarınız benım gıbı suruormu?
Günaydın tatlım. evet, yarım saat önce oldu. // aile hekimi dimi? ya bizim kapıcıya falan da tembihlemişler, kaç defa da geldiler. ben kayıt olmak istemiyorum. yabancı kimiğimi mana ettim en sonbazıları bilmediği için kayıt olamıyorum sanıyolar. zaten bi kere gittim ben oraya, yeni açılıyolardı, etraf örümcek ağı falan, hiç rahatsız da olmuyolardı ya. kan testi için geldim dedim, biz daha kan işlemleri yapmıyoruz dedi. bi daha da gitmedim. şimdi düzenlemişler de, ben yine 6 aylık falan giderim. doktoruma da sormadım ya. // bu arada ev meselesini dün çözdüm. gittim yöneticiyi de çağırdım, cazgırlık yaptım, anlaştık.
canım bence bir an önce bir aile hekimliğine kayıt ol aile hekimi seçme gibi bir özgürlüğün var orayı beğenmediysen başka bir yere kayıt olabilirsin. ilerde gerçekten sana lazım olucak yinede sen kendin bilirsin.
bide kızlar valla o hemşirelerinde işi zor. o kadar saçma bir sistemde çalışıyolar ki sizin gebe olduğunuzu belirlemek onların yükümlülüğü sen kimseye söylemessen nerden bilcekler ama bunun için ceza alıyolar valla onlarda kimden öğrenirlerse hemen ulaşmaya çalışıyorlar valla stresliler oyüzden birazda.
aynen günüz gece akşam fark etmio
aynen günüz gece akşam fark etmio
yok canım maaşdan kesme falan bakanlık ve müdürlük bu konularda çok titiz davranıo aile hekimi fark etmeden müdürlük fark ederse tesbit ederse canlarına okuyorlar
kızlar merhaba keyıfler nasıl bu arada benım mıde bulantılarım her sabah aksatmadan devam ustelık ac oldugumda daha fena oluyor hala mıde bulantılarınız benım gıbı suruormu?
Bende hemen aileme haber verdim. Tv den duysalar yüreklerine iner. malum uzaktayız...
hm işi zor eşinin. Allah yardımcısı olsun hepsinin. sizi de kavuşturun tez zamanda inşallah.
ben uyuyodum
Amin canım, hepimizi. evet, olacağa da çare yok malesef.
ben tahmin edebiliyorum o konuşmanın nası geçtiğini
kadın bi daa korkudan basamamıştır ziline kesin
Bizim kapıcı zile basıyo yetmiyo, bide ordan sesleniyo ranaa diye. korkma benim der gibiaayy bizimkide önceden öyleydi 1 gün iznim var onda da rahat rahat uyumak istiyorum zır zır zile basıyo bi hışımla kalkıp konuştum kadınla ama çok sinir bozucu yaaa
canım git derim ben aşı maşı önemli şeyler test olmak zorunda değilsinki olmuştursun testlerini göster bişey olmaz benim düşüncem tabi sen bilirsin
hiç bi şekilde geçmiooo hiçbişey yiyemiyorum ki bekliyorum öle işteyim bile düşün uffhatta suandada bulanıo cıkarmamak ıcın zor tutuorum kendimi ..
acaba ne yesem bulantım geçer dıe dusunuorum?
ne zaman gecıcek bulantılarrr yaaaa sen napıosun bulantı oldugunda ve ne yıyınce gecıor
deprem yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun...
bende de mide bulantıları öyle devam ediyor.özellikle akşamları çok kötü oluyorum.8den sonra hayat bitiyor benim için.ertesi gün nasıl olacagımı tahmin edemiyorum,plan yapamıyorum.dün aksam yemekli misafirim vardı 9 gibi kalktılar baktılar ben kötüyüm
yok canım maaşdan kesme falan bakanlık ve müdürlük bu konularda çok titiz davranıo aile hekimi fark etmeden müdürlük fark ederse tesbit ederse canlarına okuyorlar
günaydınnnnnnn canlaaar
bugünde gezicem arkadasın yanına gidicem
bu aralar gene eski zamanlarıma döndüm herhalde
inşallah güzel haberler gelir bugün
çok tuhaf bi sistemmiş :26::26:
ama bi ara kapı kapı dolaşıyolardı, evde kaç kişi yaşıyosunuz, hamile misiniz falan diye soruyolardı :44::44: belki de bu yüzdendi..
mrb cnm.. bende sadece çok acıktığım zaman sıkıştırıyo bulantı.. ama o kadar.. inşallah seninki de geçer en kısa zamanda
saol cnm inşallah..
kızlar korkutmak istemem ama ege denizinde deprem olmaya devam ediyor..
Tarih Saat Enlem(N) Boylam(E) Derinlik(km) MD ML Mw Yer Çözüm Niteliği
---------- -------- -------- ------- ---------- ------------ -------------- --------------
2011.12.05 1056 38.8233 26.2882 3.2 -.- 3.7 -.- EGE DENİZİ İlksel
2011.12.05 1033 38.8600 26.3758 18.0 -.- 2.5 -.- EGE DENİZİ İlksel
2011.12.05 1004 38.8547 26.3485 8.7 2.6 2.5 -.- EGE DENİZİ İlksel
2011.12.05 1036 38.8680 26.3210 9.2 2.7 2.6 -.- EGE DENİZİ İlksel
2011.12.05 1025 38.8300 26.2768 5.0 -.- 4.2 -.- EGE DENİZİ İlksel
2011.12.05 1026 38.8097 26.2345 6.0 -.- 5.1 -.- EGE DENİZİ İlksel
rabbim korusun herkesi...
hiç bi şekilde geçmiooo hiçbişey yiyemiyorum ki bekliyorum öle işteyim bile düşün uff
benim saat mekan falan fark etmio
kızlar korkutmak istemem ama ege denizinde deprem olmaya devam ediyor..
Tarih Saat Enlem(N) Boylam(E) Derinlik(km) MD ML Mw Yer Çözüm Niteliği
---------- -------- -------- ------- ---------- ------------ -------------- --------------
2011.12.05 1056 38.8233 26.2882 3.2 -.- 3.7 -.- EGE DENİZİ İlksel
2011.12.05 1033 38.8600 26.3758 18.0 -.- 2.5 -.- EGE DENİZİ İlksel
2011.12.05 1004 38.8547 26.3485 8.7 2.6 2.5 -.- EGE DENİZİ İlksel
2011.12.05 1036 38.8680 26.3210 9.2 2.7 2.6 -.- EGE DENİZİ İlksel
2011.12.05 1025 38.8300 26.2768 5.0 -.- 4.2 -.- EGE DENİZİ İlksel
2011.12.05 1026 38.8097 26.2345 6.0 -.- 5.1 -.- EGE DENİZİ İlksel
rabbim korusun herkesi...
yok kız o zaman hamile değildim ya ben hamile olunca değiştim tamam her insanda olduğu kadar var bende de sinir ama normalde sakin bi yapıya sahibim öyle takmam takılmam falan eşim sen erkek olsaydın iyi anlaşırdık diyodu bazen biraz hayatı basite indirgeyip basit düşünen biriydim ama şuanda aman allahım her an birisine dalacak hiperaktif çocuk gibiyim
Bizim kapıcı zile basıyo yetmiyo, bide ordan sesleniyo ranaa diye. korkma benim der gibi
Haklısın. zaten doktoruma sonucu ki saniye gösterip çıkıyorum. hiç olmasa şimdiye kadarkileri gösterip bilgi alırım belki. yakın bana hemde.
Hoşgedin canım. bende en çok hazımsızlık sorunu var. midem otobüslerde bulanıyo. hele kalabalıksa bayılcak gibi oluyorum, iniyorum hemen.
ege denizindeki depremi hissdenlerden biriym bende hepimize geçmiş olsun.....
doktora gittinmi canım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?