2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ızmırmışş bnde dıomkı neden çiçeklerim düşüooo
5.1 sallandık şimdi yıne 4,2
oldu bn çıkıom kızlar aptr.
çıkmış dısarlara
Bende hemen aileme haber verdim. Tv den duysalar yüreklerine iner. malum uzaktayız...

amin cnm.. ben bursa dayım.. eşim hasar tespit çalışmaları için Van a gitti 1aylığına.. yolunu gözlüyorum
hm işi zor eşinin. Allah yardımcısı olsun hepsinin. sizi de kavuşturun tez zamanda inşallah.
canım bayada büyükmüş 5.1 ama ben o saatlerde çıkmıştım evden zaten.
ben uyuyodum
ayyy cnm yaaa allah korusunnn hepiniziii....malesef izmir için ölürüm ama o da ist gibi ilk deprem bölgeleri

Amin canım, hepimizi. evet, olacağa da çare yok malesef.

kızlar merhaba keyıfler nasıl bu arada benım mıde bulantılarım her sabah aksatmadan devam ustelık ac oldugumda daha fena oluyor hala mıde bulantılarınız benım gıbı suruormu?

aynen günüz gece akşam fark etmio

hatta suandada bulanıo cıkarmamak ıcın zor tutuorum kendimi ..

acaba ne yesem bulantım geçer dıe dusunuorum?

ne zaman gecıcek bulantılarrr yaaaa sen napıosun bulantı oldugunda ve ne yıyınce gecıor

Son düzenleme:
deprem yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun...

bende de mide bulantıları öyle devam ediyor.özellikle akşamları çok kötü oluyorum.8den sonra hayat bitiyor benim için.ertesi gün nasıl olacagımı tahmin edemiyorum,plan yapamıyorum.dün aksam yemekli misafirim vardı 9 gibi kalktılar baktılar ben kötüyüm

günaydınnnnnnn canlaaar
bugünde gezicem arkadasın yanına gidicem
bu aralar gene eski zamanlarıma döndüm herhalde
inşallah güzel haberler gelir bugün

yok canım maaşdan kesme falan bakanlık ve müdürlük bu konularda çok titiz davranıo aile hekimi fark etmeden müdürlük fark ederse tesbit ederse canlarına okuyorlar

çok tuhaf bi sistemmiş :26::26:
ama bi ara kapı kapı dolaşıyolardı, evde kaç kişi yaşıyosunuz, hamile misiniz falan diye soruyolardı :44::44: belki de bu yüzdendi..

kızlar merhaba keyıfler nasıl bu arada benım mıde bulantılarım her sabah aksatmadan devam ustelık ac oldugumda daha fena oluyor hala mıde bulantılarınız benım gıbı suruormu?

mrb cnm.. bende sadece çok acıktığım zaman sıkıştırıyo bulantı.. ama o kadar.. inşallah seninki de geçer en kısa zamanda

saol cnm inşallah..

kızlar korkutmak istemem ama ege denizinde deprem olmaya devam ediyor..

Tarih Saat Enlem(N) Boylam(E) Derinlik(km) MD ML Mw Yer Çözüm Niteliği
---------- -------- -------- ------- ---------- ------------ -------------- --------------
2011.12.05 1056 38.8233 26.2882 3.2 -.- 3.7 -.- EGE DENİZİ İlksel
2011.12.05 1033 38.8600 26.3758 18.0 -.- 2.5 -.- EGE DENİZİ İlksel
2011.12.05 1004 38.8547 26.3485 8.7 2.6 2.5 -.- EGE DENİZİ İlksel
2011.12.05 1036 38.8680 26.3210 9.2 2.7 2.6 -.- EGE DENİZİ İlksel
2011.12.05 1025 38.8300 26.2768 5.0 -.- 4.2 -.- EGE DENİZİ İlksel
2011.12.05 1026 38.8097 26.2345 6.0 -.- 5.1 -.- EGE DENİZİ İlksel

rabbim korusun herkesi...

ben tahmin edebiliyorum o konuşmanın nası geçtiğini

kadın bi daa korkudan basamamıştır ziline kesin

yok kız o zaman hamile değildim ya ben hamile olunca değiştim tamam her insanda olduğu kadar var bende de sinir ama normalde sakin bi yapıya sahibim öyle takmam takılmam falan eşim sen erkek olsaydın iyi anlaşırdık diyodu bazen biraz hayatı basite indirgeyip basit düşünen biriydim ama şuanda aman allahım her an birisine dalacak hiperaktif çocuk gibiyim

Bizim kapıcı zile basıyo yetmiyo, bide ordan sesleniyo ranaa diye. korkma benim der gibi
Haklısın. zaten doktoruma sonucu ki saniye gösterip çıkıyorum. hiç olmasa şimdiye kadarkileri gösterip bilgi alırım belki. yakın bana hemde.

Hoşgedin canım. bende en çok hazımsızlık sorunu var. midem otobüslerde bulanıyo. hele kalabalıksa bayılcak gibi oluyorum, iniyorum hemen.

hatta suandada bulanıo cıkarmamak ıcın zor tutuorum kendimi ..

acaba ne yesem bulantım geçer dıe dusunuorum?

ne zaman gecıcek bulantılarrr yaaaa sen napıosun bulantı oldugunda ve ne yıyınce gecıor
hiç bi şekilde geçmiooo hiçbişey yiyemiyorum ki bekliyorum öle işteyim bile düşün uff

benim saat mekan falan fark etmio

yok canım maaşdan kesme falan bakanlık ve müdürlük bu konularda çok titiz davranıo aile hekimi fark etmeden müdürlük fark ederse tesbit ederse canlarına okuyorlar

canım benim evimin yakınında aile hekimliği boştu orda çalışmayı düşündüm gebe kalmadan önce sonra aile hekimliğinde çalışan birsürü arkadaşım var nasıl diye sordum valla bir anlattılar. maaşdan kesme şöle bunlar yapmadığı her izlemde veya kayıtta eksi performans alıyolar ve arkadaşlarımın anlattığına göre maaşları 200-300 azalıyo belkide daha fazla. zaten maaşları yok nüfüsa göre para alıyolar. bide performans işte eksi performanslardanda para kesiliyo.
valla şu anda işim 1 saat uzaklıkta evime ama kafam rahat ordan biliyoım okadar ayrıntıyı.

günaydınnnnnnn canlaaar
bugünde gezicem arkadasın yanına gidicem
bu aralar gene eski zamanlarıma döndüm herhalde
inşallah güzel haberler gelir bugün

ınsallah cnm hepımızın bulantıları kısa zamanda gecer ınş..
benımde akşamları hıc bıseyım kalmıor sabah lar olmasın dıorum

hey allahım yaa saatler iki nokta üstüste olduundan hepsi ifade olarak çıkmış...

dalma kuzum kimseye..
bak sonra cocuk da ööle olcak allah korusun.. hadi kız olursa durdursun biraz ama bi de erkek olursa hergün dövüşüp gelicek sokaklardan

o bendede oluor cnm ya hatta bı gun bayılmıştım herkes su dökmuş ustume sırılsıklam eve gerı döndum suanda hıc toplu tasıma kullanamıorum ya eşim göturur yada taksıye bınerım.gecmıs olsun cnm..sanırım düşük tansıon da var sende o yuzden dıkkat et benım gıbı bayılma öle zaten kendının kötu oldugunu hıssedıosun o anda hemen ama hemen dısarı cık yanı otobusten ın hava al..

ege denizindeki depremi hissdenlerden biriym bende hepimize geçmiş olsun.....

ayy böle söleyınce ben tırsıyorum en korktugum sey deprem ıns artcıları olmaz bı bes ay once sanırsam canakkale de de olmustu ablamlar soledıler..İzmir dekı arkadaslar herkese gecmıs olsun ıns bı daha yaşamazsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…