2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağolasın cnm defnoşş ii dün ateşimiz çıkmadı bugün dr a gittik tahlil falan yaptırırz die..ama ısrarla nasılsa idrar tahlili yaptırcaz gidelim devlete dedim eşime sabah için randevu almıştım bi gittik ki kayıt için bi sıra varr aman allahım yanii...mecbur yarına kaldı tatlım...
günaydınnnnnnn canlaaar
bugünde gezicem arkadasın yanına gidicem
bu aralar gene eski zamanlarıma döndüm herhalde
inşallah güzel haberler gelir bugün

ohhh yerimedee gezz kuzummmm....inşallah cnm....

ahahahahahh birde sesleniyomuuu

aman dayak yiyip gelmesin bazıları var ya kafa tutup sonra dayak yiyenler şaka şaka dövmesinde dövülmesinde döverse oda benden dayak yer vallahi bide ceza alır israil gibi kadın olurum valla

Cinsiyet ne zaman belli oluyor kızlar.

canım ç.ba gidicez cinsiyete bakalım inşallah belli olur

gitcem hayatım. biraz bir iki gün falan geçsin. ben biraz böyle bişeyler ısrarla olduğunda inat ediyorum. sevmiyorum böyle şeyleri.

deprem yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun...
saol canım.
günaydınnnnnnn canlaaar
bugünde gezicem arkadasın yanına gidicem
bu aralar gene eski zamanlarıma döndüm herhalde
inşallah güzel haberler gelir bugün
Günaydın canım hoşgedin.

olmasın bi daha ya. yalnızım evde. ailem de panik olmasın diye kendim haber verdim, yine çok endişelendiler..(((

yok en son 1 aralıkta gittim adam beni kovdu yaa vaginal baktırmam dedim diye:):):):) 19 aralıkta karsa gdelim diyorum diyorum bakalım hava şartları falan nasıl olur

canım benimde 12. haftaya kadar devam etti hala kusmalrım var ama 14. haftaya gireli biraz daha rahatım. canım senin işinde zor ya karsda görev yapıyosun galiba. insanın elindeki imkanların kısıtlı olması gerçekten çok zor. orda Allahım kolaylık versin.

kızlar korkudan kasıgıma oyle agrı gırdıkı bereket gectı bende eve ole gırdım denızkenarına yakınız ondan ıı hıssedıldı yaa off bıdha olmasın allahım lutfen sen herkesı koruu

yok canım Ardahanda görev yapıorum burda 1 tane devlet hastanesi ve 1 tane kadın dogum uzm. var geçen gittiğimde atıştık

kızlar ben dün otobüse bindim tıklım tıklım di otobüs artık nekadar belirginleşmise karnım yer verdiler hemen. ayyy bir utandım bir utandım çok acayip birşeymiş ya kalkıp birilerinin yer vermesi genelde ben yapardım

bu arada sımdı okudum izmirdeki arkadaşlar geçmiş olsun
inşallah bi daha olmaz :S
inşallah canım.
ege denizindeki depremi hissdenlerden biriym bende hepimize geçmiş olsun.....

umay sendemi izmirdesin canım? saol canım, sana da geçmiş olsun.
ya mecburen ben de indi bindi yapıyorum yarı yolda. Allahtan durağa yakın yerlerde fenalaştım. yoksa otobüste bayılsam ağlama krizlerine girerim. doktor da her seferinde tansiyonumu ölçüyo ama hiç düşük falan demedi.
evet canım, çanakkale ve izmir.
kızlar korkudan kasıgıma oyle agrı gırdıkı bereket gectı bende eve ole gırdım denızkenarına yakınız ondan ıı hıssedıldı yaa off bıdha olmasın allahım lutfen sen herkesı koruu

canım sakin olmaya çalış. bebişini düşün. ben dışarı çıkmadım. zaten 12. kat, benim için en iyisi evde kalmak .deprem anında asansörde kalmak istemem.

canım biliyorum insanın elinde dğil ama dikkat et kendine biraz daha rahat olmaya çalış bebiş için gerçi söyleyene bak ben daha korkağım. sen hangi semttesin ben narlıderedeyim.

yok canım Ardahanda görev yapıorum burda 1 tane devlet hastanesi ve 1 tane kadın dogum uzm. var geçen gittiğimde atıştık

canım sen zorunlu değilsinki vaginal baktırmaya senin sececeğin birşey sonuçta o neyapılması gerekiyosa onu yapsaydı hasta hakları diye birşey var ama tek olunca kimin umrunda. bende bundan önceki yerim diyarbakırdı allahtan diyarbakır gelişmiş gelişmiş bir yer ama eşin yanında olmayınca zor oluyo.

canım biliyorum insanın elinde dğil ama dikkat et kendine biraz daha rahat olmaya çalış bebiş için gerçi söyleyene bak ben daha korkağım. sen hangi semttesin ben narlıderedeyim.

canım sen zorunlu değilsinki vaginal baktırmaya senin sececeğin birşey sonuçta o neyapılması gerekiyosa onu yapsaydı hasta hakları diye birşey var ama tek olunca kimin umrunda. bende bundan önceki yerim diyarbakırdı allahtan diyarbakır gelişmiş gelişmiş bir yer ama eşin yanında olmayınca zor oluyo.

ne güzel işte, keyfini çıkar canım.

çiğli ulukent tarafı kalkış dıkılımış deprem ussu ondan çok hıssettık yakın dıe

ne güzel bende hamile badisi giyip önümü açmayı düşünüyorum çünkü benden yer bekliyolar hep sinir oluyorum bide ayakta kaldığım zaman yerde vermiyolar geçen gün bayılıcaktım nerdeyse biri indi oturdum hemen bi ara beeen hammiilleeyyyim die bağırıcaktım öyle canıma tak etmişti

bende hamile badisi filanda yok normal kazak ama görsen valla ayakta kalmak zor oluyo bide hememn insanın şekeri düşüyo bayılcak gibi oluyo senin göbüş bide çıkmadı galiba olmadı öyle yaparsın herkes yer verir

ilk kez başıma gelid utandım. hatta göbüşümü çekip koyayım benim ki erkenden büyüdü. kaç aylık sandılarsa artık
çek koy merak ettim valla.

ben de bazen o kadar fenalaşıyorum ki, oturan genç erkeklere falan kızıyorum içimden. nerden bilceklerse hamile olduğumu. ama normalde de bayanlara yer vermeleri lazım. yani ben öyle gördüm.

Günaydın tünaydın Bacularrr Bişi anlatiimde gülün hadi Rüyamda kadın doğumcumun sevgilisiymişimmm ayy uyandım çok sirim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…