sağolasın cnm defnoşş ii dün ateşimiz çıkmadı bugün dr a gittik tahlil falan yaptırırz die..ama ısrarla nasılsa idrar tahlili yaptırcaz gidelim devlete dedim eşime sabah için randevu almıştım bi gittik ki kayıt için bi sıra varr aman allahım yanii...mecbur yarına kaldı tatlım...bebişini düşün sakin olmaya çalış cnm.. herkes anlayışlı olamıyor işte
canım baksana maaşlarından kesiliyomuş.. ondan bu kadar ısrarcı oluyolarmış
Defnoş nasıl canım??? sen de bu arada bayaa yoruldun
günaydınnnnnnn canlaaar
bugünde gezicem arkadasın yanına gidicem
bu aralar gene eski zamanlarıma döndüm herhalde
inşallah güzel haberler gelir bugün
Bizim kapıcı zile basıyo yetmiyo, bide ordan sesleniyo ranaa diye. korkma benim der gibi
Haklısın. zaten doktoruma sonucu ki saniye gösterip çıkıyorum. hiç olmasa şimdiye kadarkileri gösterip bilgi alırım belki. yakın bana hemde.
Hoşgedin canım. bende en çok hazımsızlık sorunu var. midem otobüslerde bulanıyo. hele kalabalıksa bayılcak gibi oluyorum, iniyorum hemen.
hey allahım yaa saatler iki nokta üstüste olduundan hepsi ifade olarak çıkmış...
dalma kuzum kimseye..
bak sonra cocuk da ööle olcak allah korusun.. hadi kız olursa durdursun biraz ama bi de erkek olursa hergün dövüşüp gelicek sokaklardan
Cinsiyet ne zaman belli oluyor kızlar.
canım bence bir an önce bir aile hekimliğine kayıt ol aile hekimi seçme gibi bir özgürlüğün var orayı beğenmediysen başka bir yere kayıt olabilirsin. ilerde gerçekten sana lazım olucak yinede sen kendin bilirsin.
bide kızlar valla o hemşirelerinde işi zor. o kadar saçma bir sistemde çalışıyolar ki sizin gebe olduğunuzu belirlemek onların yükümlülüğü sen kimseye söylemessen nerden bilcekler ama bunun için ceza alıyolar valla onlarda kimden öğrenirlerse hemen ulaşmaya çalışıyorlar valla stresliler oyüzden birazda.
saol canım.deprem yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun...
Günaydın canım hoşgedin.günaydınnnnnnn canlaaar
bugünde gezicem arkadasın yanına gidicem
bu aralar gene eski zamanlarıma döndüm herhalde
inşallah güzel haberler gelir bugün
kızlar korkutmak istemem ama ege denizinde deprem olmaya devam ediyor..
Tarih Saat Enlem(N) Boylam(E) Derinlik(km) MD ML Mw Yer Çözüm Niteliği
---------- -------- -------- ------- ---------- ------------ -------------- --------------
2011.12.05 1056 38.8233 26.2882 3.2 -.- 3.7 -.- EGE DENİZİ İlksel
2011.12.05 1033 38.8600 26.3758 18.0 -.- 2.5 -.- EGE DENİZİ İlksel
2011.12.05 1004 38.8547 26.3485 8.7 2.6 2.5 -.- EGE DENİZİ İlksel
2011.12.05 1036 38.8680 26.3210 9.2 2.7 2.6 -.- EGE DENİZİ İlksel
2011.12.05 1025 38.8300 26.2768 5.0 -.- 4.2 -.- EGE DENİZİ İlksel
2011.12.05 1026 38.8097 26.2345 6.0 -.- 5.1 -.- EGE DENİZİ İlksel
rabbim korusun herkesi...
yok en son 1 aralıkta gittim adam beni kovdu yaa vaginal baktırmam dedim diye:):):):) 19 aralıkta karsa gdelim diyorum diyorum bakalım hava şartları falan nasıl olur
canım benimde 12. haftaya kadar devam etti hala kusmalrım var ama 14. haftaya gireli biraz daha rahatım. canım senin işinde zor ya karsda görev yapıyosun galiba. insanın elindeki imkanların kısıtlı olması gerçekten çok zor. orda Allahım kolaylık versin.
inşallah canım.bu arada sımdı okudum izmirdeki arkadaşlar geçmiş olsun
inşallah bi daha olmaz :S
umay sendemi izmirdesin canım? saol canım, sana da geçmiş olsun.ege denizindeki depremi hissdenlerden biriym bende hepimize geçmiş olsun.....
ya mecburen ben de indi bindi yapıyorum yarı yolda. Allahtan durağa yakın yerlerde fenalaştım. yoksa otobüste bayılsam ağlama krizlerine girerim. doktor da her seferinde tansiyonumu ölçüyo ama hiç düşük falan demedi.o bendede oluor cnm ya hatta bı gun bayılmıştım herkes su dökmuş ustume sırılsıklam eve gerı döndum suanda hıc toplu tasıma kullanamıorum ya eşim göturur yada taksıye bınerım.gecmıs olsun cnm..sanırım düşük tansıon da var sende o yuzden dıkkat et benım gıbı bayılma öle zaten kendının kötu oldugunu hıssedıosun o anda hemen ama hemen dısarı cık yanı otobusten ın hava al..
evet canım, çanakkale ve izmir.ayy böle söleyınce ben tırsıyorum en korktugum sey deprem ıns artcıları olmaz bı bes ay once sanırsam canakkale de de olmustu ablamlar soledıler..İzmir dekı arkadaslar herkese gecmıs olsun ıns bı daha yaşamazsınız..
kızlar korkudan kasıgıma oyle agrı gırdıkı bereket gectı bende eve ole gırdım denızkenarına yakınız ondan ıı hıssedıldı yaa off bıdha olmasın allahım lutfen sen herkesı koruu
kızlar korkudan kasıgıma oyle agrı gırdıkı bereket gectı bende eve ole gırdım denızkenarına yakınız ondan ıı hıssedıldı yaa off bıdha olmasın allahım lutfen sen herkesı koruu
yok canım Ardahanda görev yapıorum burda 1 tane devlet hastanesi ve 1 tane kadın dogum uzm. var geçen gittiğimde atıştık
yok canım Ardahanda görev yapıorum burda 1 tane devlet hastanesi ve 1 tane kadın dogum uzm. var geçen gittiğimde atıştık
kızlar ben dün otobüse bindim tıklım tıklım di otobüs artık nekadar belirginleşmise karnım yer verdiler hemen. ayyy bir utandım bir utandım çok acayip birşeymiş ya kalkıp birilerinin yer vermesi genelde ben yapardım
canım biliyorum insanın elinde dğil ama dikkat et kendine biraz daha rahat olmaya çalış bebiş için gerçi söyleyene bak ben daha korkağım. sen hangi semttesin ben narlıderedeyim.
canım sen zorunlu değilsinki vaginal baktırmaya senin sececeğin birşey sonuçta o neyapılması gerekiyosa onu yapsaydı hasta hakları diye birşey var ama tek olunca kimin umrunda. bende bundan önceki yerim diyarbakırdı allahtan diyarbakır gelişmiş gelişmiş bir yer ama eşin yanında olmayınca zor oluyo.
kızlar ben dün otobüse bindim tıklım tıklım di otobüs artık nekadar belirginleşmise karnım yer verdiler hemen. ayyy bir utandım bir utandım çok acayip birşeymiş ya kalkıp birilerinin yer vermesi genelde ben yapardım
ne güzel işte, keyfini çıkar canım.
deneme deneme cizelgem düzeldi galibaa:)
ilk kez başıma gelid utandım. hatta göbüşümü çekip koyayım benim ki erkenden büyüdü. kaç aylık sandılarsa artık
ne güzel bende hamile badisi giyip önümü açmayı düşünüyorum çünkü benden yer bekliyolar hep sinir oluyorum bide ayakta kaldığım zaman yerde vermiyolar geçen gün bayılıcaktım nerdeyse biri indi oturdum hemen bi ara beeen hammiilleeyyyim die bağırıcaktım öyle canıma tak etmişti
ilk kez başıma gelid utandım. hatta göbüşümü çekip koyayım benim ki erkenden büyüdü. kaç aylık sandılarsa artık
ne güzel bende hamile badisi giyip önümü açmayı düşünüyorum çünkü benden yer bekliyolar hep sinir oluyorum bide ayakta kaldığım zaman yerde vermiyolar geçen gün bayılıcaktım nerdeyse biri indi oturdum hemen bi ara beeen hammiilleeyyyim die bağırıcaktım öyle canıma tak etmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?