2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben normalde göbişli biriydim zaten bide tunik gibi giyince herkes hamile annedip yer veriyodu.Ama geçen otobüse bindim bi llahın kuluda kalkmazmı Dedim bakın şu camın orda ne yazıyooo zorla kaldırdımm

işte bana otobüslerde yer verilen göbeğim

Eklentiler

• $IMG_20111205_103025.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMG_20111205_103017.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 30
Günaydın tünaydın Bacularrr Bişi anlatiimde gülün hadi Rüyamda kadın doğumcumun sevgilisiymişimmm ayy uyandım çok sirim bozuldu

günaydın tatlımmeee o da güzelmişş yaawww..sorma bendee bu aralar her gece abuk subuk şeyler görüyorumm...paso kocamı aldatıyorummm pencereden falan kaçıyorumm ...:))

Günaydın tünaydın Bacularrr Bişi anlatiimde gülün hadi Rüyamda kadın doğumcumun sevgilisiymişimmm ayy uyandım çok sirim bozuldu

çok mu yakışıklıydı???
keşke uyanmasaydın da hazır sevgiliyken cinsiyetini sorsaydın.. torpil yapardı sana güzelce bakardı

günaydın tatlımmeee o da güzelmişş yaawww..sorma bendee bu aralar her gece abuk subuk şeyler görüyorumm...paso kocamı aldatıyorummm pencereden falan kaçıyorumm ...:))

ya ben akşam uyuyakalmasaydım bişiler olucaktıda düşününce adama patladı olayyy Hamilelik artık napalım

sevgilimi? napıyodunuz ki? ahahaahhaaaa
Ben normalde göbişli biriydim zaten bide tunik gibi giyince herkes hamile annedip yer veriyodu.Ama geçen otobüse bindim bi llahın kuluda kalkmazmı Dedim bakın şu camın orda ne yazıyooo zorla kaldırdımm

hep aynı otobüs değildi inşallah, yoksa şoför diycek bu da doğuramadı gitti diye. // bende geçen baktım cama da, hamilelere demiyodu ya, çocuklu bayanlara yazıyordu bişey diyemedim

çok mu yakışıklıydı???
keşke uyanmasaydın da hazır sevgiliyken cinsiyetini sorsaydın.. torpil yapardı sana güzelce bakardı

aklıma gelmediii Ya çok yakışıklı değil adam 40 küsür yaşındadır napim ben onu He yaşı fazla olup yakışıklı olur eyvallah derim de Öyle görenin dönüp bakıcağı gibi değil..Nerden girdiyse aklıma

maşallah canım
çok belli olmuyor ama monttan falan hiç belli olmaz.. bayan olduğun için yer vermiş olmasınlar canım

ayy sorma canım.. benim kociş de yanımda diil ya.. her gece her gece başka adamlar görüyorum aldatıyorum kocişimi.. töbe töbe yarabbim diyorum uyanınca...
kocişim gelseydi de bitseydi şu saçma rüyalar

heheh ben pencereden kaçmıyorum tam ortasında uyanıyorum
sen niye kaçıyon ki.. zaten olan olmuş

maşşallah canım:)

baya renkli rüyalarınız varmış. aksiyonu bol. pencereden atlamalar falan

Valla bide evine gidiyodum montumu aldı falan bide demezmi göbiş daha büyümemiş diyee evet dedim daha o kadar çıkmadı Biz oturduk tv izliyoruz güzelce kızı geldi okuldan dolşıyo evin içinde eski karısı geldi yeni sevgilinmi diyo uyandım allahtan Cnm otobüs dediğim eşimin çalıştığı yere giden küçük otobüsler servis gibi köy yollarından gidiyodu eskiden çok sarsıyodu şimdi yolu değişince 7 dk lık yol oldu şükür..Am farklı servis şöförleri olsada hepsi eşimi anıyo allahtan bişi demezler

Yaniii

ya aslında göbişimde çıktı ama işte beni tanıyanlar göbeğimin çıktığını anlıyolar zayıf olduğumdan bide yüzümden küçük görünüyorum 19 yaşında falan çok
geçen hasstaneye gittiğimde ultrason görüntüleri falan yere düşürdüm kadının biri gördü kızııım sen hamilemisin dedi evet dedim şaşkın şaşkın kuuuzzzuum kaç yaşındasın seeen bi dumur daha 24 oldum teyze aaa ben seni 19 falan sandım demezmi gülsemmi ağlasammı

günaydın kuzuuuuu
ahahahahha üsütün açılmış

kızlar ben kaçtım bugün giremicem sanırım bi daha öpüldünüüüüzzz

öptüm cnımmmmm bak sen işlerineee akşam konuşuruk

slm kızlar şimdi primadan aradılar hediyemiz 19 aralıkta gelicekmiş..:119:

slm cnm..Ah iyi bare..İçinde çok önemli bişi olmamasına rağmen promosyon yani yollasınlar tabiiiiiii Bide herkese aynı şeyi yollasalarmış süper olurmuşBakalım sene ne çıkıcak

nerden giricek kız sürekli gitsem de bebişin cinsiyeti belli olsa diye düşünüyon..
onu düşündüğün kadar kocişi düşünmüyon.. tabi dolaylı yoldan da olsa
adama gitceen günü sabırsızlıkla bekliyon ya kuzum ondandır..

slm kızlar şimdi primadan aradılar hediyemiz 19 aralıkta gelicekmiş..:119:

ayy ne güzell.. ne zaman başvuru yapmıştın canım???

slm cnm..Ah iyi bare..İçinde çok önemli bişi olmamasına rağmen promosyon yani yollasınlar tabiiiiiii Bide herkese aynı şeyi yollasalarmış süper olurmuşBakalım sene ne çıkıcak
merak işte promosyon diye başvurdum bakalım neler çıkacak içinden..

sanırım 1 ay önce başvuru yapmıştım..

Sanırım ondan gördüm canım ben iyice bekliyorum net olsun kesin olsun sonuç diye yani kız gibi veya erkek gibi demesin kızsa kız erkekse erkek desinn..16.cı haftada gdicem işte cnm bakalım hayırlısı olsun artıkkk kutumdan ne çıkarsa Ya akşam eşimi bekliycektim hesapta yatakta giydim ben geceliklerii eşimde işe daldı bilgisayarda hadi alah rahatlık versin uyuyupkalmışım Hamile kadın beklermi yavv Kocama niyetlendim orucu doktorda bozuyodum az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…