çek koy merak ettim valla.
ben de bazen o kadar fenalaşıyorum ki, oturan genç erkeklere falan kızıyorum içimden. nerden bilceklerse hamile olduğumu. ama normalde de bayanlara yer vermeleri lazım. yani ben öyle gördüm.
Günaydın tünaydın BacularrrBişi anlatiimde gülün hadi Rüyamda kadın doğumcumun sevgilisiymişimmm ayy uyandım çok sirim bozuldu
Günaydın tünaydın BacularrrBişi anlatiimde gülün hadi Rüyamda kadın doğumcumun sevgilisiymişimmm ayy uyandım çok sirim bozuldu
günaydın tatlımmeee o da güzelmişş yaawww..sorma bendee bu aralar her gece abuk subuk şeyler görüyorumm...paso kocamı aldatıyorummm pencereden falan kaçıyorumm ...:))
Ben normalde göbişli biriydim zaten bide tunik gibi giyince herkes hamile annedip yer veriyodu.Ama geçen otobüse bindim bi llahın kuluda kalkmazmıDedim bakın şu camın orda ne yazıyooo zorla kaldırdımm
çok mu yakışıklıydı???
keşke uyanmasaydın da hazır sevgiliyken cinsiyetini sorsaydın.. torpil yapardı sana güzelce bakardı
işte bana otobüslerde yer verilen göbeğim
günaydın tatlımmeee o da güzelmişş yaawww..sorma bendee bu aralar her gece abuk subuk şeyler görüyorumm...paso kocamı aldatıyorummm pencereden falan kaçıyorumm ...:))
maşşallah canım:)işte bana otobüslerde yer verilen göbeğim
sevgilimi? napıyodunuz ki? ahahaahhaaaa
hep aynı otobüs değildi inşallah, yoksa şoför diycek bu da doğuramadı gitti diye. // bende geçen baktım cama da, hamilelere demiyodu ya, çocuklu bayanlara yazıyordu bişey diyemedim
maşallah canım
çok belli olmuyor ama monttan falan hiç belli olmaz.. bayan olduğun için yer vermiş olmasınlar canım
ayy sorma canım.. benim kociş de yanımda diil ya.. her gece her gece başka adamlar görüyorum aldatıyorum kocişimi.. töbe töbe yarabbim diyorum uyanınca...
kocişim gelseydi de bitseydi şu saçma rüyalar
heheh ben pencereden kaçmıyorum tam ortasında uyanıyorum
sen niye kaçıyon ki.. zaten olan olmuş
bende hamile badisi filanda yok normal kazak ama görsenvalla ayakta kalmak zor oluyo bide hememn insanın şekeri düşüyo bayılcak gibi oluyo senin göbüş bide çıkmadı galiba olmadı öyle yaparsın herkes yer verir
ya aslında göbişimde çıktı ama işte beni tanıyanlar göbeğimin çıktığını anlıyolar zayıf olduğumdan bide yüzümden küçük görünüyorum 19 yaşında falan çok
geçen hasstaneye gittiğimde ultrason görüntüleri falan yere düşürdüm kadının biri gördü kızııım sen hamilemisin dedi evet dedim şaşkın şaşkın kuuuzzzuum kaç yaşındasın seeen bi dumur daha 24 oldum teyze aaa ben seni 19 falan sandım demezmigülsemmi ağlasammı
günaydın kuzuuuuu
ahahahahhaüsütün açılmış
kızlar ben kaçtım bugün giremicem sanırım bi daha öpüldünüüüüzzz
slm kızlar şimdi primadan aradılar hediyemiz 19 aralıkta gelicekmiş..:119:
aklıma gelmediii Ya çok yakışıklı değil adam 40 küsür yaşındadır napim ben onu He yaşı fazla olup yakışıklı olur eyvallah derim de Öyle görenin dönüp bakıcağı gibi değil..Nerden girdiyse aklıma
slm kızlar şimdi primadan aradılar hediyemiz 19 aralıkta gelicekmiş..:119:
merak işte promosyon diye başvurdum bakalım neler çıkacak içinden..slm cnm..Ah iyi bare..İçinde çok önemli bişi olmamasına rağmen promosyon yani yollasınlar tabiiiiiiiBide herkese aynı şeyi yollasalarmış süper olurmuş Bakalım sene ne çıkıcak
nerden giricek kız sürekli gitsem de bebişin cinsiyeti belli olsa diye düşünüyon..
onu düşündüğün kadar kocişi düşünmüyon.. tabi dolaylı yoldan da olsa
adama gitceen günü sabırsızlıkla bekliyon ya kuzum ondandır..
ayy ne güzell.. ne zaman başvuru yapmıştın canım???
nerden giricek kız sürekli gitsem de bebişin cinsiyeti belli olsa diye düşünüyon..
onu düşündüğün kadar kocişi düşünmüyon.. tabi dolaylı yoldan da olsa
adama gitceen günü sabırsızlıkla bekliyon ya kuzum ondandır..
ayy ne güzell.. ne zaman başvuru yapmıştın canım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?