deneme deneme cizelgem düzeldi galibaa:)
Sanırım ondan gördüm canımben iyice bekliyorum net olsun kesin olsun sonuç diye yani kız gibi veya erkek gibi demesin kızsa kız erkekse erkek desinn..16.cı haftada gdicem işte cnm bakalım hayırlısı olsun artıkkk kutumdan ne çıkarsa Ya akşam eşimi bekliycektim hesapta yatakta giydim ben geceliklerii eşimde işe daldı bilgisayarda hadi alah rahatlık versin uyuyupkalmışım Hamile kadın beklermi yavv Kocama niyetlendim orucu doktorda bozuyodum az kaldı
Her gece başka adam mı?ayy sorma canım.. benim kociş de yanımda diil ya.. her gece her gece başka adamlar görüyorum aldatıyorum kocişimi.. töbe töbe yarabbim diyorum uyanınca...
kocişim gelseydi de bitseydi şu saçma rüyalar
heheh ben pencereden kaçmıyorum tam ortasında uyanıyorum
sen niye kaçıyon ki.. zaten olan olmuş
Valla bide evine gidiyodummontumu aldı falan bide demezmi göbiş daha büyümemiş diyee evet dedim daha o kadar çıkmadı Biz oturduk tv izliyoruz güzelce kızı geldi okuldan dolşıyo evin içinde eski karısı geldi yeni sevgilinmi diyo uyandım allahtan Cnm otobüs dediğim eşimin çalıştığı yere giden küçük otobüsler servis gibi köy yollarından gidiyodu eskiden çok sarsıyodu şimdi yolu değişince 7 dk lık yol oldu şükür..Am farklı servis şöförleri olsada hepsi eşimi anıyo allahtan bişi demezler
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Gebelikte Hamilelikte Karn atlaklar (Stria), Gebelikte atlak nleyici Kremler Phytolastil
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Gebelikte Hamilelikte Karn atlaklar (Stria), Gebelikte atlak nleyici Kremler Phytolastil
Her gece başka adam mı?eşin doğuda senin için çalışıp çabalasın senseee. puhahahaa
Her gece başka adam mı?eşin doğuda senin için çalışıp çabalasın senseee. puhahahaa
Koptum yaakarısının rahatlığına bak. manyak ay, şimdi adamı her gördüğünde gülmekten ölürsün hatırlayıpta.
iyi yapıyosun canım yoksa insanın kafası karışıyo.. :44::44::44:
benim de eşim gitmeden önceki hafta hep korkak davranıp kaçıyodu benden.. özellikle uyutuyodu beni..
sonra kızdım dr yasak demedi, niye yapmıyoruz zaten hormanlar tavan yapmış durumda walla rüyama başkaları giriyo haberin olsun didim.. adam şoklara girdi
bebişe yada bana zarar veririm diye korkuyomuşş
tam yapalım artık derken iş için gitmek zorunda kaldı...
şimdi telefonda soruyoo rüya falan görmüyon di mi diye.. ben de üzülmesin diye söylemiyorum.. yok aşkım olur mu hiç falan diyorum..
ama her gece başka adamla ekşın var rüyamda
kizlar ben Allah kismet ederse dogacak cocugumun burcunu merak ettim baktim.bnmki ikizler olucak Insallah.siz de hic baktinizmi???
kızlar ben bebısımın cınsıyetını merak edıyorum az once bankaya gıttım yakınımızda bır hastane var gırsem muayene olsammı dedım sonra dedım yok artık daha neler delırme doktorun gununu bekle ama daha cok var off gun sayıyorum resmen yaaa 18 gun var daha yaaa
evt cnm.. zaten iki seçenekleri var.. ya ikizler yada yengeç
Cnm bide beni düşünnnnnn 16.cı haftaa muaynemm 2 haftam var daha
tehl,kedeyiz bizz 4.ay diyooooo bize diyooooooooooooo
hee canım.. adamlar yabancı.. hiçbirini tanımıyom.. ama var yaa hepsi de acayipp yakışıklı.. kaslı falan vucütları var.. bööle göğüslerinde tüy falan da yokk..
ama ama ben napiyimm.. ben masumum.. her gece dua ediyorum;
Allahım, bebişimi,beni,kocişimi,ailemi,sevdiklerimi,haziran annişlerini, sonra bütün anneleri, herkesleri bütün kötülüklerden koru yarabbim.. hepimiz sana emanetiz..
diyorum..
sonra ekşınnn
evet ya haklisin aslan olacak hali yok ya:))bnmki de ikizler iste.bz siralanicaz resmen bebis hazirran babasi temmuz anasi da agustos dogumlu hemde hepside ayin basi:))
çok güldüm canm.allahta senı güldürsün
ee benımde oyle ıste hatta benım muayane senden 1 gun sonra senın 22 sıydı dıme benımde 23 unde muayene yok yok ben dayanamam o kadar onumuzdekı hafta gıder ogrenırım cınsıyetını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?