evet bize diyor ben herşeye başlamıştım 1 ay öncesinden bebe yağı,badem yağı,vazelin,zeytin yağ banamısın demiyo demekki kaşınmaya başladı bitarafımda kaşıdım kızardı korktum hemen Lierac kremn siperiş ettim popo göbişime memişime her yanıma sürcem bakalım nasıl olcak memnun kalırsam bitane daha alırım yorumlar hep güzel hatta indirimde...
çok para vermeye gerek yok eczanede 70 TL ben internette 46 kargo dahil alıyorum...
hee canım.. adamlar yabancı.. hiçbirini tanımıyom.. ama var yaa hepsi de acayipp yakışıklı.. kaslı falan vucütları var.. bööle göğüslerinde tüy falan da yokk..
ama ama ben napiyimm.. ben masumum.. her gece dua ediyorum;
Allahım, bebişimi,beni,kocişimi,ailemi,sevdiklerimi,haziran annişlerini, sonra bütün anneleri, herkesleri bütün kötülüklerden koru yarabbim.. hepimiz sana emanetiz..
diyorum..
sonra ekşınnn
ben de dayanamıycam, özele gidim diyodum, ama vazgeçtim. sürekli endişeleniyorum. Allah korusun bebişlerimizi. kötü bişey varsa da geç öğrenmek isterim...nefes alsın, iyi olsun, cinsiyetini geç öğrensem de olur.kızlar ben bebısımın cınsıyetını merak edıyorum az once bankaya gıttım yakınımızda bır hastane var gırsem muayene olsammı dedım sonra dedım yok artık daha neler delırme doktorun gununu bekle ama daha cok var off gun sayıyorum resmen yaaa 18 gun var daha yaaa
ben doktorumu görmek istemem rüyamda. adam genç zaten. ama tipim değilsormaa ya ben hamile olduğumu öğrenmeden bi gün evelde görmüştüm rüyamda muaynye gittim dedim hocam rüyamda gördüm sizi.Dedi kadın doğumcu görmek iyi bişimiş ozaman Yok cnm o anki heyecandan pek gelmez sanmıyorum
Cnm sen gitmeden bi görseydin işiniAh bu rüyalar hormonlar tavan yaptıı
göğüsümden gelen sıvı normalmiş :..Hafta Hafta Gebeliinizi En Doru ekilde Takip Edin..e-gebelik.net..:
süte hazırlık
korkma canımm yoktur bişi :))) inşş tamamen geçer bi an önceecanım bulantılarım tamamen gectı dıyemem
ama ılk defa 3 gundur hıc cıkarmadım
amin inşallah senınkıde gecer canım
ama o kadar sikayet ediyordum ya bulantılardan
sımdıde korkuyorum bısey yoktur inşallah diye:
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seninn kocişinnnnnnnnn vandamıııııııııııııııııııııı :günaydın cnm.. sallandınız mı??? :26::26:
nerdesin ki sen??
ben sürekli kontrol ediyorum son depremleri, malum kocişim Van'da
ranacımmm çok geçmiş olsun canım çok korktum okuyunca inşş bi daha olmaz canımmmmevet canım, izmirdeyim. nette de yazıyomuş.
yaa sormayınn yhaaa yer vermeyenleri analyamıorumm bennnnnne güzel bende hamile badisi giyip önümü açmayı düşünüyorum çünkü benden yer bekliyolar hep sinir oluyorum bide ayakta kaldığım zaman yerde vermiyolar geçen gün bayılıcaktım nerdeyse biri indi oturdum hemen bi ara beeen hammiilleeyyyim die bağırıcaktım öyle canıma tak etmişti
ayyyyyyy demek bu rüyalar hamilelik hormonlarından kızlarrrrr bendede oluoooiyi yapıyosun canım yoksa insanın kafası karışıyo.. :44::44::44:
benim de eşim gitmeden önceki hafta hep korkak davranıp kaçıyodu benden.. özellikle uyutuyodu beni..
sonra kızdım dr yasak demedi, niye yapmıyoruz zaten hormanlar tavan yapmış durumda walla rüyama başkaları giriyo haberin olsun didim.. adam şoklara girdi
bebişe yada bana zarar veririm diye korkuyomuşş
tam yapalım artık derken iş için gitmek zorunda kaldı...
şimdi telefonda soruyoo rüya falan görmüyon di mi diye.. ben de üzülmesin diye söylemiyorum.. yok aşkım olur mu hiç falan diyorum..
ama her gece başka adamla ekşın var rüyamda
ne güzel üstüste 3 ay doğum günü partisi olucak
amin canım :))
uyanınca çok utanıyorum ama sonra ben de çok gülüyorum
hatta dünki daha yakışıklıydı falan diye dalga geçiyom
pelinim, aramızda ilk sen de oldu bu durum.. maşallah diyelim sana hep
bu duruma bakılırsa baya bolca sütün olucak.. kuzucuğunu hep anne sütüyle besliycen canım..
inşallah hepimizin de bol bol sütü olur.. mamaya ihtiyaç duymayız
kaşıma yavru ya kaşıdığın yerlerde çok olurmuş çatlakkben bebe yağından memnunum şimdilik.Ama göğüs ucumda süt kanalları açılmaya başladı.Muayneye gittiğimde sorucam napiyim diye.Belki o bi krem öneriri diye almadım henüz
bende 20sine gidiyorum sizinkinen aha küççük ama gösterir belki şeyini
buarada sizin rüyalarınız bişeymi ben enrique iglasiasla 2 gece neler yaptım neler
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seninn kocişinnnnnnnnn vandamıııııııııııııııııııııı :((((((((((((((((((((((((
ayyyyyyy demek bu rüyalar hamilelik hormonlarından kızlarrrrr bendede oluooo
bendeeee ferihada emir varyaaa onla aldayıodummm kocişiii çok sewerimmm dee onuu kocama söyledimde kızdıı
facede onun sayfasına beğenmiştim çabuk kaldır onu dioooo
evt canım 11gün oldu gideli, daha da ne zaman döneceği belli diil
aman canım söleme kocişine ööle şeyleri.. acayip kıskançlık yapıyolar.. içlerinden yaratık çıkmış gibi oluyoolar..
ben bi kere sööledim de adam küstü bana.. bi de sıkı sıkı tembih ediyoo bi da görmiceksin sakın falan diye...
sanki ben ayarlıyorum rüyamı
canım bu arada nasıl oldun??? yiyebiliyo musun bişiler??
tüylerine de baktın yani. dua edip sonra iş başına ha? tabi, çok masumsun, hıhı.
ay çook güldüm,demekki yanlız değilmişimben de her gece başka biriyle ara ara uyanıyorum rüya bitsin diye.uykusuz geceler geçiriyorum vall,her gece her gece eşimi aldatmaktan yoruldum ben eşime hiç söylemiyorum.eşim de her gece beni görüyormuş rüyasında bizim evde kimin eli kimin cebinde belli değil valla geceleri
kızlr ben şimdilik kaçıyorum akşam yemeğimi hazırlıyım şimdiden evide süpürüpp silmem lazımm kirli çamaşırlarda varrrhepinizi çok öpüyorummm
oyyyy sana kıyamam nasıl kalıon yanlızz ben çok korkarımda ondan((((((((((((((
ewt bende bi daha söylemicemmmbizimkide delirdi söyleyinceeeee
canım aynıyım gene çıkardım hiç atlamıoruz zaten sabahlarıda şimdi bi lokma bişi yiyorum yavaş yavaşşş(
amannnnben geldim hamişler ve çok mutluyummmmmm ikili tarama testi yaptırmaya gittim sabah.Bebişimmmm totosunu dönmediki doktor amcası ense ölçümünü yapsın.Yaa ben en baştan anlatayım gittim ekrana bakıyorum doktor ilk kız gibi dedi sonra dedim hiç oynamıyo çok tembel.Doktor dediki tembel değil annesi çalışkan bebişide çalışkandır dedi.Dediği gibi ben ilk defa hareket ettiğini gördüm Allahım nasılb ir mucizedir nasıl bir olaydır bu.Eli kolu karnı kafası heryeri oynuyo ama bi totosunu döndürmedi.Bu sayede bende yarım saate yakın bebiğmiin oynalamarını gördüm ama rüya gibiydi.Eğer doğru çıkarsa galiba kızım olcak oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
işteeee benimm aslında 12+1 ama geriden geldiği için 11+1 haftalık göbüşümmmmyok gibi amaa azzcık var
ayyy canımmm bende dua edicem akşamlarıı sanaa çokk zor yanlız kalmakben korkmuyorum kuzum :) kapılarımı güzelce kilitliyorum.. kötü şeyler düşünmüyorum, aklıma getirmiyorum..
dua ediyorum her gece yatarken.. Allah'a emanet yaşıyorum.. 11gündür yalnızım evde.. çok şükür korkucak bişi yaşamadım..
bi de benim evim site içinde güvenlikli,kameralı falan.. onun da verdiği bi rahatlık var
canımmm bugünü sayma 5gün kaldı.. sonra inşallah geçicek bütün bulantılar, kusmalar..
12den sonra bulantı,kusma devam edenler olmuş ama seninki geçicek canım inşallah dualarımızla
sizee kuzunlaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?