işteeee benimm aslında 12+1 ama geriden geldiği için 11+1 haftalık göbüşümmmmyok gibi amaa azzcık var
ben geldim hamişler ve çok mutluyummmmmm ikili tarama testi yaptırmaya gittim sabah.Bebişimmmm totosunu dönmediki doktor amcası ense ölçümünü yapsın.Yaa ben en baştan anlatayım gittim ekrana bakıyorum doktor ilk kız gibi dedi sonra dedim hiç oynamıyo çok tembel.Doktor dediki tembel değil annesi çalışkan bebişide çalışkandır dedi.Dediği gibi ben ilk defa hareket ettiğini gördüm Allahım nasılb ir mucizedir nasıl bir olaydır bu.Eli kolu karnı kafası heryeri oynuyo ama bi totosunu döndürmedi.Bu sayede bende yarım saate yakın bebiğmiin oynalamarını gördüm ama rüya gibiydi.Eğer doğru çıkarsa galiba kızım olcak oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
işteeee benimm aslında 12+1 ama geriden geldiği için 11+1 haftalık göbüşümmmmyok gibi amaa azzcık var
canımmm maşallahh dielimm bebişinede sanadaaa :))
cinsiyet haberinede çoookk sewindimm canımm :)))) bi kızımız dahaa gelioo :)))
amannnnne güzelll bende çok merak ediyorum artık cinsiyetini kaldıı 1 hafta 2 li testimeee....
saoll canımmmmMAŞALLAHHH SIZE
oyy canımm benimm saollllmaşallah kuzum sana
karnın iyice büyüse bile yine de fıstık hamiş olucaksın bu fizikle
çok saol canım benim ya.Ben de çok sevindim inşalllah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.Ben kız diye seviniyorum kzıım kızım diyorum eşim daha belli değil falan diyo ama kız gibi dedi doktor bananeeeBu arada ultrasondaki görüntüleri görüyorum da hopluyo zıplıyo böyle köşelere çarpıyo dedim ki doktora galiba yerine sığmıyo hep çarpıyo. güldü ve dediki yeri gayet geniş.Bi de dedim bu totosunu dönmicek çikolata yesem mi acaba sen ceviz ye dedi hatta ağzında oyna cevizle sesini bile duyuyomuşş çok heyecanlı yaa
tatlım...
maşallah canım
çok belli olmuyor ama monttan falan hiç belli olmaz.. bayan olduğun için yer vermiş olmasınlar canım
fotoğrafta çıkmadı yoksa belli çocuk bide sordu hamilesiniz demi buyrun oturun diye
maşşallah canım:)
teşekkür ederim canım...
eşin erkek mi istio canım kocişler hep böyle bnmkide tam bi erkek hastası ama bu aralar şey dio yavaş yavaş alıştırıom kendimi kıza dio ama zor gene kesin öğrenince alışır ancaa
senin gönlünden kızmı geçiodu kızmı istiodun :)))
ben geldim hamişler ve çok mutluyummmmmm ikili tarama testi yaptırmaya gittim sabah.Bebişimmmm totosunu dönmediki doktor amcası ense ölçümünü yapsın.Yaa ben en baştan anlatayım gittim ekrana bakıyorum doktor ilk kız gibi dedi sonra dedim hiç oynamıyo çok tembel.Doktor dediki tembel değil annesi çalışkan bebişide çalışkandır dedi.Dediği gibi ben ilk defa hareket ettiğini gördüm Allahım nasılb ir mucizedir nasıl bir olaydır bu.Eli kolu karnı kafası heryeri oynuyo ama bi totosunu döndürmedi.Bu sayede bende yarım saate yakın bebiğmiin oynalamarını gördüm ama rüya gibiydi.Eğer doğru çıkarsa galiba kızım olcak oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
eşim aslında belli etmese de her ne kadar farketmez dese de ben hep eerkek istediğini hissediyodum.Ve bunun üzerine hiç bilmesemde kızım diye seviyodum ki aklına yerleşsin diye benim için gerçekten farketmiyodu.Ve şu da var çevremde herkes erkek dedi sadece bi kız arkadaşım kız dedi ona şaşırmıştım.Ya belki yanlış tahmindir doktrun ki hayırlısı hangisiyse o olsun benim gönlümdeki odur.
çok sevindim cnm inşallah dediği gibi olur topiğimizde kızlar artıyormu ne..
Ölçümü yaptı ama dimi nezamana çağırdı seni?
ben sana ne demiştim peki erkekmi kızmı?
off evde o kadar iş var ki....
MERHaba arkadaşlar c.tesi yazdım mı yazmadım mı hatırlamıorum kusura bakmayın.c.tesi gıttım doktora ense kalınlığı super dedı dr 2 lı taramanın sonucunu da bugun alıcaz.ama cinsiyetını öğrenemedık net durmadı bebiş.
neyse benım canım sıkkın.bugun iş çıkışı gene gıdıcem doktora..c.tesi akşam vajına elıme bışey geldı tuvalette.böyle et benı ya da siğil gibi bişey( allah korusun şu hpv denen şey var ya onun çıkmasından korkuyorum.siğilse eğer onlar çoğalıp artıyormuş çünkü
aranızda benzer bişey yaşayan var mı?inşallah et benı ya da zararsız başka birşeydir.
MERHaba arkadaşlar c.tesi yazdım mı yazmadım mı hatırlamıorum kusura bakmayın.c.tesi gıttım doktora ense kalınlığı super dedı dr 2 lı taramanın sonucunu da bugun alıcaz.ama cinsiyetını öğrenemedık net durmadı bebiş.
neyse benım canım sıkkın.bugun iş çıkışı gene gıdıcem doktora..c.tesi akşam vajına elıme bışey geldı tuvalette.böyle et benı ya da siğil gibi bişey( allah korusun şu hpv denen şey var ya onun çıkmasından korkuyorum.siğilse eğer onlar çoğalıp artıyormuş çünkü
aranızda benzer bişey yaşayan var mı?inşallah et benı ya da zararsız başka birşeydir.
sen evdesın ne guzel.ben de işteyım.şahsen evde olup iş yapmayı tercıh ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?