2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canımmm maşallahh dielimm bebişinede sanadaaa :))
cinsiyet haberinede çoookk sewindimm canımm :)))) bi kızımız dahaa gelioo :)))

canımmm maşallahh dielimm bebişinede sanadaaa :))
cinsiyet haberinede çoookk sewindimm canımm :)))) bi kızımız dahaa gelioo :)))

çok saol canım benim ya.Ben de çok sevindim inşalllah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.Ben kız diye seviniyorum kzıım kızım diyorum eşim daha belli değil falan diyo ama kız gibi dedi doktor bananeee Bu arada ultrasondaki görüntüleri görüyorum da hopluyo zıplıyo böyle köşelere çarpıyo dedim ki doktora galiba yerine sığmıyo hep çarpıyo. güldü ve dediki yeri gayet geniş.Bi de dedim bu totosunu dönmicek çikolata yesem mi acaba sen ceviz ye dedi hatta ağzında oyna cevizle sesini bile duyuyomuşş çok heyecanlı yaa

MAŞALLAHHH SIZE
saoll canımmmm

maşallah kuzum sana

karnın iyice büyüse bile yine de fıstık hamiş olucaksın bu fizikle
oyy canımm benimm saollll
bn eşime diorum bak göbüş çıkmış gülüoo ne göbeği hani nerde o kadarcık zaten vardı bebek göbeği değil o böyle hiç hamile gibi gelmiosun bana dioo
göbüş çıkınca inancak galibaa hamile olduğumaa

eşin erkek mi istio canım kocişler hep böyle bnmkide tam bi erkek hastası ama bu aralar şey dio yavaş yavaş alıştırıom kendimi kıza dio ama zor gene kesin öğrenince alışır ancaa
senin gönlünden kızmı geçiodu kızmı istiodun :)))

eşim aslında belli etmese de her ne kadar farketmez dese de ben hep eerkek istediğini hissediyodum.Ve bunun üzerine hiç bilmesemde kızım diye seviyodum ki aklına yerleşsin diye benim için gerçekten farketmiyodu.Ve şu da var çevremde herkes erkek dedi sadece bi kız arkadaşım kız dedi ona şaşırmıştım.Ya belki yanlış tahmindir doktrun ki hayırlısı hangisiyse o olsun benim gönlümdeki odur.

çok sevindim cnm inşallah dediği gibi olur topiğimizde kızlar artıyormu ne..

Ölçümü yaptı ama dimi nezamana çağırdı seni?

ben sana ne demiştim peki erkekmi kızmı?

çok sevindim cnm inşallah dediği gibi olur topiğimizde kızlar artıyormu ne..

Ölçümü yaptı ama dimi nezamana çağırdı seni?

yaptı ölçümü arkasını dönmedi ki cimcimem.Ama dokto varya o kadar uğraştı ki diyo ki bebişime hadi bakalım hopla hopla hopla: Neyse artık ölçtü bişekilde.10 gün sonra sonuçlar gelcekmiş kan falan aldırdım.Ankaraya gidecekmiş sonuçlar.O sonuçlar gelince de 3lü tarama yapcak.İşte anlatı biraz dediki bu ikili tarama testinde değerler vardır aşağı ve yukarı dedi.Bu sonuçlar bazen normalin üstünde çıkıyor.Bu genelde olur dedi çok takmamak lazım dedi.Sonra 3lü tarama testi yapılır o daha kesindir dedi.Orda sorun yoksa ikili tarama testinin bi anlamı kalmıyo zaten dedi.Orda da sorun görünüyosa ileri düzeyde amniosentez dedikleri göbekten iğne ile su almamı kan mı öyle bişey onu yapıyolarmış aman allah muhafaza allahım sen koru bebişlerimi sağlıkla kucağımıza alalım.

gözün aydın cnm kaç haftalıksınız?

işteeee benimm aslında 12+1 ama geriden geldiği için 11+1 haftalık göbüşümmmm yok gibi amaa azzcık var

maşallah sizeee

pelishh liste için tşkler eline sağlık cnm

MERHaba arkadaşlar c.tesi yazdım mı yazmadım mı hatırlamıorum kusura bakmayın.c.tesi gıttım doktora ense kalınlığı super dedı dr 2 lı taramanın sonucunu da bugun alıcaz.ama cinsiyetını öğrenemedık net durmadı bebiş.
neyse benım canım sıkkın.bugun iş çıkışı gene gıdıcem doktora..c.tesi akşam vajına elıme bışey geldı tuvalette.böyle et benı ya da siğil gibi bişey( allah korusun şu hpv denen şey var ya onun çıkmasından korkuyorum.siğilse eğer onlar çoğalıp artıyormuş çünkü

aranızda benzer bişey yaşayan var mı?inşallah et benı ya da zararsız başka birşeydir.

bişey çıkmaz inş....

öncelikle geçmiş olsun..
bence sıkıntı etme inş önemsiz bişeydir..
hamilelikte vajina da sivilce falan olabilirmiş umarım öyle önemsiz bişeydr.
bu mübarek gün hürmetine hayırlı haberle gel inş.

sen evdesın ne guzel.ben de işteyım.şahsen evde olup iş yapmayı tercıh ederdim.

bendeeeeeeeeeeeeee

aman maşallahhhh o şeyi de aklına takma canım inş. bişey çıkmaz. bu arada ben de işyerindeyim evde olmayı tercih ederim şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…