2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sen evdesın ne guzel.ben de işteyım.şahsen evde olup iş yapmayı tercıh ederdim.

evet canım evdeyim, bu halimle kimsenin emirlerini çekemem valla. her patron da iyi olmuyo çünkü. yada benim karşıma çıkmadı. bi ara niyetlenmiştim. kafamın tası atınca bıraktım. // sen de izmirdesin dimi? doktora nereye gidiyosun?

arkadaşlar bugün çok mübarek bir gün aşure günü...
hz yunus peyg bugün balığın karnından kurtulmuş,
hz yusuf bugün kuyudan kurtuldu v.b. bi çok olay bugün gerçekleşti..

birbirimize bol bol dua edelim inş.

Allah hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun...Allahım olmayanlara da tez vakitte nasip etsin inş.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

selam kızlarrrrrr
bende şuan 5 aylık hamile gibiyim sabah dümdüz öğleden sonra yemek yiyince şişmeye başlıyor bide bol su içiyorum ondan sanırım:))
kızımda 6 aylık olana kadar yoktu göbüşüm hamile olduğuma inanmıyordu kimse:)))boyum uzun ondan galia bide iç karnın geniş diyordu kaynananm

Son düzenleme:

ne güzel şeyler olmuş Allahım öncelikle bebeişlerimizi hayırlısıyla sağlıkla rahat bi doğumla kucağımıza almamızı nasip etsin ve isteyen herkese çocuk nasip etsin özellikle benim Gülşah arkadaşıma ve diğer isteyen arkadaşlarıma da.İsim veriyim belki tam adrese ulaşır:26:

canlarım nasılsınız bugun bir temizlik yaptım mis gibi oldu ewim bide kendimide temizledim misler gibi oldum

canım ben hiç duymadım dediğin şeyi umarım temiz çıkar bişey çıkmaz canım geçmiş olsun...

selam canım aynen benim de öyle o yüzden sabah kalkınca hemen tartılıyorum.Esas o zaman çıkıyo kilom.Sabah karın dümdüz ama akşam olunca ben burdayım diyo yani.Ben de göbiş yok.Ben de iç karnım geniş olduğunu düşünüyorum.

ah kızlar sağolun valla ne güzel şeyler söylemişsiniz.ben de gece ruyamda doğum yaptım bı kızım oldu.arkadaş da doğum yapmak sıokıntıdan kurtulmak dedı ınşallah allah korktuğumla karşılaştırmaz.
evet canım izmirdeyım karşıyakada.sen de mı ızmırdesın?ben alsancakta kadomer var camınınn karşısında oraya gıdıyorum.

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok ben dişime dolgu yaptrdım uyuşturmadan direk yaptı şimdi biraz başımda sanki ağrı var onun harici iiiyim ve uykum var

bu arada allah kısmet ederse 6 hazıranda yapmaya karar verdık doğumu.4-5-6 hazıran bırını beğen dedı dr biz de 06.06.tarıhını beğendık:))

Bugün mü ya Aşure? ben de 10 u zannediyodum. amin canım. evet, birbirimizi dualarda unutmayalım. inşallah bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız.
canlarım nasılsınız bugun bir temizlik yaptım mis gibi oldu ewim bide kendimide temizledim misler gibi oldum
ben de yavaş yavaş yapıyorum ev işlerini. hava da güzel izmirde. sabahki depremi saymazsak gün iyi geçiyo.//

kendimi temizledim dedin de, ben kesemden hala vazgeçmedim kızlar. çok seviyorum bi zararı yoktur heralde.

evet karabağlardayım ben. baki uzuna gittim özele. şimdi 9 eylülden devam ediyorum.

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok ben dişime dolgu yaptrdım uyuşturmadan direk yaptı şimdi biraz başımda sanki ağrı var onun harici iiiyim ve uykum var

dişçiden korktuğun kadar var mıymış:)) aslında bi minoset yada parol alabilirsin..müdürün ne dedi sabah dişçiye gitmene bakiim?

geçmiş olsun canım şimdi daha rahat olursun o agrıyı cekmektense. iş yerini ne yaptın köü bişey olmadı diymi

dişçiden korktuğun kadar var mıymış:)) aslında bi minoset yada parol alabilirsin..müdürün ne dedi sabah dişçiye gitmene bakiim?

saolsun yüzüme bile bakmadı bi geçmiş olsun bilem demedi dişçiden kjorktuğumdan dil di güselim buranın izin konusunda ben çok gerildim saolsunlar yani 30 dk da işim bitti 10 da işteydim ama onlar gözlerinde çok büytüütler olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…