sen evdesın ne guzel.ben de işteyım.şahsen evde olup iş yapmayı tercıh ederdim.
off evde o kadar iş var ki....
arkadaşlar bugün çok mübarek bir gün aşure günü...
hz yunus peyg bugün balığın karnından kurtulmuş,
hz yusuf bugün kuyudan kurtuldu v.b. bi çok olay bugün gerçekleşti..
birbirimize bol bol dua edelim inş.
Allah hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun...Allahım olmayanlara da tez vakitte nasip etsin inş.
arkadaşlar bugün çok mübarek bir gün aşure günü...
Allah hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun...Allahım olmayanlara da tez vakitte nasip etsin inş.
MERHaba arkadaşlar c.tesi yazdım mı yazmadım mı hatırlamıorum kusura bakmayın.c.tesi gıttım doktora ense kalınlığı super dedı dr 2 lı taramanın sonucunu da bugun alıcaz.ama cinsiyetını öğrenemedık net durmadı bebiş.
neyse benım canım sıkkın.bugun iş çıkışı gene gıdıcem doktora..c.tesi akşam vajına elıme bışey geldı tuvalette.böyle et benı ya da siğil gibi bişey( allah korusun şu hpv denen şey var ya onun çıkmasından korkuyorum.siğilse eğer onlar çoğalıp artıyormuş çünkü
aranızda benzer bişey yaşayan var mı?inşallah et benı ya da zararsız başka birşeydir.
selam kızlarrrrrr
bende şuan 5 aylık hamile gibiyim sabah dümdüz öğleden sonra yemek yiyince şişmeye başlıyor bide bol su içiyorum ondan sanırım:))
kızımda 6 aylık olana kadar yoktu göbüşüm hamile olduğuma inanmıyordu kimse:)))boyum uzun ondan galia bide iç karnın geniş diyordu kaynananm
ah kızlar sağolun valla ne güzel şeyler söylemişsiniz.ben de gece ruyamda doğum yaptım bı kızım oldu.arkadaş da doğum yapmak sıokıntıdan kurtulmak dedı ınşallah allah korktuğumla karşılaştırmaz.
Evet canım izmirdeyım karşıyakada.sen de mı ızmırdesın?ben alsancakta kadomer var camınınn karşısında oraya gıdıyorum.
slm kızlar nasılsınız ne var ne yok ben dişime dolgu yaptrdım uyuşturmadan direk yaptı şimdi biraz başımda sanki ağrı var onun harici iiiyim ve uykum var
geçmiş olsun.ben de çok korkuyorum bı sıkıntı çıkar dıye dişten.
Bugün mü ya Aşure? ben de 10 u zannediyodum. amin canım. evet, birbirimizi dualarda unutmayalım. inşallah bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız.arkadaşlar bugün çok mübarek bir gün aşure günü...
ben de yavaş yavaş yapıyorum ev işlerini. hava da güzel izmirde. sabahki depremi saymazsak gün iyi geçiyo.//canlarım nasılsınız bugun bir temizlik yaptım mis gibi oldu ewim bide kendimide temizledim misler gibi oldum
ah kızlar sağolun valla ne güzel şeyler söylemişsiniz.ben de gece ruyamda doğum yaptım bı kızım oldu.arkadaş da doğum yapmak sıokıntıdan kurtulmak dedı ınşallah allah korktuğumla karşılaştırmaz.
evet canım izmirdeyım karşıyakada.sen de mı ızmırdesın?ben alsancakta kadomer var camınınn karşısında oraya gıdıyorum.
slm kızlar nasılsınız ne var ne yok ben dişime dolgu yaptrdım uyuşturmadan direk yaptı şimdi biraz başımda sanki ağrı var onun harici iiiyim ve uykum var
dişçiden korktuğun kadar var mıymış:)) aslında bi minoset yada parol alabilirsin..müdürün ne dedi sabah dişçiye gitmene bakiim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?