2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende böyle bi durumla hiç karşılaşmadım ve de duymadım..belki hamileliğe bağlı bi şey olmuştur ama inş. kötü bi şey değildir.

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok ben dişime dolgu yaptrdım uyuşturmadan direk yaptı şimdi biraz başımda sanki ağrı var onun harici iiiyim ve uykum var
Çok şükür canım. benim de aklım sende kalmıştı. işyerinde noldu? bişey dedilermi?
ayyy canımm çok şükürrrr kurtuldun diş ağrısından iş yerinde sorun oldumu peki canımm
Gülüm nasılsın? sana özel mesaj gönderemedim geçen, mesaj kutun doluymuş.
bu arada allah kısmet ederse 6 hazıranda yapmaya karar verdık doğumu.4-5-6 hazıran bırını beğen dedı dr biz de 06.06.tarıhını beğendık:))

hadi ya? şimdiden konuştunuz mu doğumu doktorla? sezeryan olcaksın yani?ben daha erken diye hiç girmedim o konuya.

geçmiş olsun canım şimdi daha rahat olursun o agrıyı cekmektense. Iş yerini ne yaptın köü bişey olmadı diymi

saol güselim saolsunlar yüzüme bile bakmadı kimse biri de geçmiş olsun demedi 30 dk da işim bitti 10 da işteydim sanki suçluymuşum gibi geçti gitti banane ya kendileri bilir

ya doğum için konuşamaya daha erken dil mi ya cinsiyeti bilem belli deilken ne bilim ya ben hiç sormadım bişi bende 7 ayında belli olur diyodum

pelish merhaba özelden mesaj atamıyorum beni yazmamışsın.. rica etsem ekler miisn? sat 20 eylül muhtemel doğum tarihi 26 haziran kilo 68 yaş 29 ilk bebek cinsiyet belli değil henüz

teşekkürler

bu arada allah kısmet ederse 6 hazıranda yapmaya karar verdık doğumu.4-5-6 hazıran bırını beğen dedı dr biz de 06.06.tarıhını beğendık:))

senin sezeryan mı olacak hemen nasıl karar verdi yaa sen kaç haftalıksın ki sorularıda hemen sıraladım bende:)

nerde çalışıyosun ki?aman ınsanın halınden anlamayan tıplere çok kızıyorum.benım eşimin bı çalışanı da hamıel bana bak kıza ıyı davranın dıye tembıhlıyorum hergun

bende böyle bi durumla hiç karşılaşmadım ve de duymadım..belki hamileliğe bağlı bi şey olmuştur ama inş. kötü bi şey değildir.

amin canım inşallah.

_Rana_ hadi ya? şimdiden konuştunuz mu doğumu doktorla? sezeryan olcaksın yani?ben daha erken diye hiç girmedim o konuya.[/QUOTE .!.:
konuştuk benım ılk doğum da sezeryan olduğu için bu da öyle olacak mecburen.

aaaa öylemi dur diliyim hemen :))
canım idare eder canım bgn daha ii gibiyim :)) sen nasılsın depremi duydum çok korktumm inşş tekrar olmazz

ben de iyiyim tatlım. evet ya, sabah sabah aileme mesaj attım paniklemesinler, iyiyim diye, çok kötü oldular ya. Skype tan konuştuk hemen. Tvden duyacaklarına benden duysunlar daha iyi diye düşünmüştüm....

Bu arada primadan aradılar 9 undan sonra gelcekmiş kargom.acaba ne var içinde? bebişimin ilk hediyesi bu

Canım galiba herkese farklı bilmiyorum bana 2 tane bebek bezi şampuan ve deterjan numuneleri birtane cd hamilelikle ilgili vodafondan hediye kontur wenıcedende hediye çekiş işte broşürler falan weniceden bir tane kıyafet yollamışlar cnm saklama kabı birşey wardı cnm

ben de iyiyim tatlım. evet ya, sabah sabah aileme mesaj attım paniklemesinler, iyiyim diye, çok kötü oldular ya. Skype tan konuştuk hemen. Tvden duyacaklarına benden duysunlar daha iyi diye düşünmüştüm....
çok ii yapmışsın canım senden duymaları daha ii tvden duysalardı daha çok korkarlardııı

Bu arada primadan aradılar 9 undan sonra gelcekmiş kargom.acaba ne var içinde? bebişimin ilk hediyesi bu

ohhh ne güzell canımm daha beni arayan soran yok 1 olucak kayıt yapalı ama bakalımm ne zaman arıcaklar :)))

kızlr kaç gündr diş sayesinde uyyamıyodum ya şimdi çok uykum var yat deseler yatacam bugu eşimin yaş günü bugunde dışardayız annesi de tyuttrmuş bize gelin diye inş. gitmeyiz ya

evet canım farklı geliyo. o yüzden çok merak ediyorum ben de. zıbın falan, mama saklama kabı falan. ya kullanmasam da hatıra olur. bebişin ilk hediyesiydi bu derim
o primadan hediyeler mi geliyo nsl kayıt oldun gız geçmiş olsun bu arada allah tekararını yaşatmasın
evet canım, face ten sayfayı beğen dedim, anketi doldurdum. ama artık reklamı yok galiba. sen prima ilk hediyem diye arama yap google da, ordan katıl.

ya evet, canım babişkom hemen işten eve gitmiş. nihayet dede olcak, şimdi ölmiyim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…