Bu arada primadan aradılar9 undan sonra gelcekmiş kargom.acaba ne var içinde? bebişimin ilk hediyesi bu
soruma cvp vermedin halaaaaaaaaaaaaaaaa
Bu arada primadan aradılar9 undan sonra gelcekmiş kargom.acaba ne var içinde? bebişimin ilk hediyesi bu
ay çok güldümmm:)) yok canım karnışım henüz çıkmış gibi değil göbişim yoktu hiç böyle azcık akşam olunca belli oluyo ama gaz mı bebiş mi anlamıyorum.Merak ettiğin bişey varsa sor sölim sonra sonuca ulaşalım el elee
kızlar sağlık ocağına gittim geldim :)
kayıt yaptırdım nihayet.. tansiyonum ölçüldü 11-7 çıktı..
minişimin kalp atışlarını dinletti hemşire :103::103::103::103:
hava da güzeldi bahardan kalma gibi azıcık yürüyüş yaptım fırına falan uğradım..
mutlu mutlu döndüm evime
siz neler yaptınız???
hava da güzeldi bahardan kalma gibi azıcık yürüyüş yaptım fırına falan uğradım..
mutlu mutlu döndüm evime
siz neler yaptınız???
mutlu mutlu döndüm evime
siz neler yaptınız???
mutlu mutlu döndüm evime
siz neler yaptınız???
tahminlerimi buldum
dreamsea kız,pelin7 erkek,hilma erkek,rubet erkek,pelisshh kız,gözde erkek,zuzu1907 erkek,ezmoce kız öyle hissetmişim ilk,edvuca kız,
dnaz ve akıllı bıdığa ne dedim peki....akıllı bıdık sana demediysem bence senin 2 kızın olucak gibi hadi bunuda yazayım bare....
bakalım uyanları böyle takip edicem artık
yanlış çıksada siz mutlu olun yeter bana...
tahminlerimi buldum
dreamsea kız,pelin7 erkek,hilma erkek,rubet erkek,pelisshh kız,gözde erkek,zuzu1907 erkek,ezmoce kız öyle hissetmişim ilk,edvuca kız,
dnaz ve akıllı bıdığa ne dedim peki....akıllı bıdık sana demediysem bence senin 2 kızın olucak gibi hadi bunuda yazayım bare....
bakalım uyanları böyle takip edicem artık
yanlış çıksada siz mutlu olun yeter bana...
ezmoce bak bunu demişsin bende bunu
miray_172 kullanıcısından alıntı
bilemedim yaa öyle diyince..pat diye bence seninde oğlun olacak gibi ama nedense tam hissedemedim kız sende....allah allah neden böyle hissettim acaba ...belkide kızın olacak senin karnın büyükmüydü...
bencede senin kızın olcak...
şimdimi aradılar seni de? ne güzel. senle randevularımız da aynı günde galiba? 23 ümü gitcektin?benıde aradılar banad 9 undan sonra gelcekmısbende merak edıyom
bana geldi kasımın 25 inde 4 tane bebek bezi, 1 adet kollu zıbın şapka önlük wenice marka 50 tel alışveriş üstü 20 tl indirim hediye çeki 2 adet vodefone indirimli konuşma kartı, kitapçıklar vardı ariel leke çıkartıcı numunesi, şampuan numunesi bi tane saklama kabı isteremziği koy ister havasını alarak içine bişiler koydugunda taze tutuyormuş öle bikutucuk var
mutlu mutlu döndüm evime
siz neler yaptınız???
sağlık ocağındamı dinletti kız?ultrason oluyormu ki orada?:44:
sağlık ocağındamı dinletti kız?ultrason oluyormu ki orada?:44:
mirayyy kız senden iyi araştırmacı olur:):):) ama ya kız ya erkek olcak:) tamam sen kız diyosun doktor da kız gibi dedi.E artık kız olur heralde.Tahminin de doğru çıkan oldu mu?
yok canım böle ses cihazı gibi gene karnına jet sürüp bi aletle dinliyorsun
bnmki çarşamba yada perşembe doktor tahmini olursa inşş öğrencezz mirayy çoooooooook merak ediorumm yhaaa
bide sana bişi dicem aldınmı krem falan bişilerr bnmde göğüslerim çok kaşınmaya başladııı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?