2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mirayyy kız senden iyi araştırmacı olur:):):) ama ya kız ya erkek olcak:) tamam sen kız diyosun doktor da kız gibi dedi.e artık kız olur heralde.tahminin de doğru çıkan oldu mu?

mirayla biz münceccimliğe başlıycaz demi güselim münncecimci miriş diye her tahmin başına 10 lira

heheh canım benim
ayy evt yaa en son lisede aşı yapılmıştı.. bakalım nasılsa daa çok var :)))

Tatlım nasılsın bende dondum annemden bugun ew temizliği kendimi temizledim mis gibi olduk yaaa ben birşey okudum taşınıyormusun daha doktorde buluşcaktık yaaa

ohh ne güzel rahatlamışsındır canım.. miss gibi miss gibi
evt canım yaa büyük ihtimalle 1-2 ay içinde taşınıyorum.. eşim tayin istiycek kurumundan memnun diil.. dr umu da çok sevdim ama hamişken taşınmak daha mantıklı geldi bana..
gitmeden denk getirelim yine görelim birbirimizi.. göbüşleri tokuştururuz

sağlık ocağındamı dinletti kız?ultrason oluyormu ki orada?:44:

mirayım küçük bi cihaz var el kadar onla dinletiyoo
sen bana tahmin yapmadın
bana da yap bakalım, pipili mi kukulu mu

Benimde kocis vanda anlasilan ayni kaderi paylasiyruz hamilelik donemini yalniz gecirmrk zor

aaa canım seninki de hasar tespit çalışmaları için gitti???? benimki gideli 11 gün oldu

ii ne güsel ya bakalım bende 23 de gidicem tetaNOS AŞISI OLDUN MU PEKİ

yok canım aşı şimdi diil.. 20 yada 24. hafta gibi bişiy dedi..

dreamsea kız çıktı ben demiştim bide nilfar hatladım sanki onda erkek demiştim...Birde sen kız

bunlar şimdilik artılarım beni seç beni seççç

bi de kız erkek kadar yok bakıyorum da listeye hep erkek.Bizim kızlar arada kaldı bak bak paylaşılmaz da onlar hihihii cimcimelerimiz seçip beğenip alcaklar

Merhaba kzılar bende bugün doktora gittim doktor sanki daha önce biliyomuşum gibi pat diye "sağlıklı bir erkek bebek hımmm" dedi.
benimde oğluşum olcakmış. ya aslında içimede erkek diye doğuyodu aradı bi ağzımdan kaçıyodu oğlum ne yapıyomuş bakalım falan diye.. kız çıksa şaşıracaktım yani
ay meraktan çatlıyordum ama sizde en kısa zamanda öğrenirsiniz inşallah çok hoş bi duyguymuş ya :26:

bende bakıyım canım siteden benimde almam lazım bebe yağıda almadım ondan da alıcam bide aktara uğrayım oda bişiler söyler belki
çatlamamak için elimizden gelenei yapalımda biz olmaz çatlamayız inşşş....

heheh canım benim
ayy evt yaa en son lisede aşı yapılmıştı.. bakalım nasılsa daa çok var :)))

aynen canım en son lisede olmuştuu ((
ama çok korkuyomm çokda acıomuşş (( allahtan daha vaktii varrrr

ay canım benim hayırlı evlat olsun saglıklı sıhhatli dogsun

darısı bize inş 10 gün sonra bende gidicem doktora net olarak cinsiyeti söyler umarım galiba maliba demesinde yine

canım bakalım 23 de gittiğimizde öğrencem ama çok istiyorum artık tekmelerini cinsiyetini ne bilim gelsin artık ya

canım bakalım 23 de gittiğimizde öğrencem ama çok istiyorum artık tekmelerini cinsiyetini ne bilim gelsin artık ya

miraycım hayrlısı ya ama olsun bilmiyom bana da kıs gibi geliyo görümceme de öle kaynanam erkek diye sevyo sürekli
sonra geöçen boyu 12 cm di bende diyom ki hamsi misin hamsiye mi söle bana eşimde ii isimleri de bulmuşun diyo

ay canım benim hayırlı evlat olsun saglıklı sıhhatli dogsun

darısı bize inş 10 gün sonra bende gidicem doktora net olarak cinsiyeti söyler umarım galiba maliba demesinde yine

darısı size canım benim. banada galibalı malibalı konuşur kesin diodum ama bizim doktor saolsun pat pat söledi hemen heyecan bile yapamadım

ayy ne güzel.. ne kadar kesin konuşmuş dr.. maşallah canım oğluna
inşallah benimki de böyle kesin bişey söyler de artık öğrenirim ben de :)))

aynen canım en son lisede olmuştuu ((
ama çok korkuyomm çokda acıomuşş (( allahtan daha vaktii varrrr

evt kuzum yaa.. daha çok var diye umursamadım ama bayaa sersemletiyomuş.. kolun falan tutmaz gibi oluyomuşsun 1-2 gün..
bunları duyunca bi tırstım falan ama çaresiz yaptırmak gerek..
hemşire ilk bebek olduğu için 2 tane yaparız dedi.. bi 6.ayda bi 7.ayda dedi.. iyice korktum
ama çaktırmadım

geçer canım daha başlangıçtasın belli ki ben 2 ay nerdeyse geçirdim su içsem gidiyodu çok şükür bitti gibi bazen boğazımda kalıyo gibi oluyo oda ne bilim onu çıkartmadan ben rahat edemiyom

aman benim 4. ayda anca geçio ilkinden biliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…