mirayyy kız senden iyi araştırmacı olur:):):) ama ya kız ya erkek olcak:) tamam sen kız diyosun doktor da kız gibi dedi.e artık kız olur heralde.tahminin de doğru çıkan oldu mu?
vay bnm enerjik hamişimmmmm süpersinn senn .)))
çok ii yapmışsın bnm kayıdımda annemgilin ordaki sağlık ocağında orası daha ii die oraya yaptırdım aldırmadım taşındığım yere :)
aşı zamanalrı arıcaklarmış bakalım korka korka giderim artık :)
Tatlım nasılsın bende dondum annemden bugun ew temizliği kendimi temizledim mis gibi olduk yaaa ben birşey okudum taşınıyormusun daha doktorde buluşcaktık yaaa
tahminlerimi buldum
dreamsea kız,pelin7 erkek,hilma erkek,rubet erkek,pelisshh kız,gözde erkek,zuzu1907 erkek,ezmoce kız öyle hissetmişim ilk,edvuca kız,
dnaz ve akıllı bıdığa ne dedim peki....akıllı bıdık sana demediysem bence senin 2 kızın olucak gibi hadi bunuda yazayım bare....
bakalım uyanları böyle takip edicem artık
yanlış çıksada siz mutlu olun yeter bana...
sağlık ocağındamı dinletti kız?ultrason oluyormu ki orada?:44:
Benimde kocis vanda anlasilan ayni kaderi paylasiyruz hamilelik donemini yalniz gecirmrk zor
ii ne güsel ya bakalım bende 23 de gidicem tetaNOS AŞISI OLDUN MU PEKİ
dreamsea kız çıktı ben demiştim bide nilfar hatladım sanki onda erkek demiştim...Birde sen kız
bunlar şimdilik artılarım beni seç beni seççç
şimdimi aradılar seni de? ne güzel. senle randevularımız da aynı günde galiba? 23 ümü gitcektin?
evet canım randevularda aynıaynı gıdıyoz bakalım
bende bakıyım canım siteden benimde almam lazım bebe yağıda almadım ondan da alıcam bide aktara uğrayım oda bişiler söyler belkilierac krem aldım cnm onun yorumları güzel eczanede onu önermişti bende dermomarket diye bir site var ordan indirimde sipariş ettim eczanelerde 70 TL...Dermanın ist.de eczaneleri varmış zaten ve ürün ithal olduğu için daha ucuza getrtmişler...46 TL kargo ile ben Lierac kullancam 2 gün sonra elimde olur aradım sordum güvenilir site.
çatlamamak için uğraşyorum bakıcaz artık...
heheh canım benim
ayy evt yaa en son lisede aşı yapılmıştı.. bakalım nasılsa daa çok var :)))
Tatlım birben kalmışım benide tahmin et bakalım
ultrason olmuyoda cnaım kalp dinletme cihazlarından oluyo küçükler varya ondan :)))
Merhaba kzılar bende bugün doktora gittim doktor sanki daha önce biliyomuşum gibi pat diye "sağlıklı bir erkek bebek hımmm" dedi.
benimde oğluşum olcakmış. ya aslında içimede erkek diye doğuyodu aradı bi ağzımdan kaçıyodu oğlum ne yapıyomuş bakalım falan diye.. kız çıksa şaşıracaktım yani
ay meraktan çatlıyordum ama sizde en kısa zamanda öğrenirsiniz inşallah çok hoş bi duyguymuş ya :26:
yok canım böle ses cihazı gibi gene karnına jet sürüp bi aletle dinliyorsun
merhaba kzılar bende bugün doktora gittim doktor sanki daha önce biliyomuşum gibi pat diye "sağlıklı bir erkek bebek hımmm" dedi.
Benimde oğluşum olcakmış. Ya aslında içimede erkek diye doğuyodu aradı bi ağzımdan kaçıyodu oğlum ne yapıyomuş bakalım falan diye.. Kız çıksa şaşıracaktım yani
Ay meraktan çatlıyordum ama sizde en kısa zamanda öğrenirsiniz inşallah çok hoş bi duyguymuş ya :26:
seninkini tahmin edeyim tamam
göbüşün çok büyükmü,ciltte kuruluk varmı,ha bide ekşimi çok yedin tatlımı?
canım bakalım 23 de gittiğimizde öğrencem ama çok istiyorum artık tekmelerini cinsiyetini ne bilim gelsin artık ya
canım bakalım 23 de gittiğimizde öğrencem ama çok istiyorum artık tekmelerini cinsiyetini ne bilim gelsin artık ya
ay canım benim hayırlı evlat olsun saglıklı sıhhatli dogsun
darısı bize inş 10 gün sonra bende gidicem doktora net olarak cinsiyeti söyler umarım galiba maliba demesinde yine
sadece şu bulantılarım geçsin yeter gel 4. Ayy gelll
Merhaba kzılar bende bugün doktora gittim doktor sanki daha önce biliyomuşum gibi pat diye "sağlıklı bir erkek bebek hımmm" dedi.
benimde oğluşum olcakmış. ya aslında içimede erkek diye doğuyodu aradı bi ağzımdan kaçıyodu oğlum ne yapıyomuş bakalım falan diye.. kız çıksa şaşıracaktım yani
ay meraktan çatlıyordum ama sizde en kısa zamanda öğrenirsiniz inşallah çok hoş bi duyguymuş ya :26:
aynen canım en son lisede olmuştuu((
ama çok korkuyomm çokda acıomuşş(( allahtan daha vaktii varrrr
bende merakla bekliyorum tekmelerini arada bi tekme atıyo hissediyorum dedim doktora ama yok dedi daha hissetmem imkansızmış yani gazmış dediğine göre doktorun
geçer canım daha başlangıçtasın belli ki ben 2 ay nerdeyse geçirdim su içsem gidiyodu çok şükür bitti gibi bazen boğazımda kalıyo gibi oluyo oda ne bilim onu çıkartmadan ben rahat edemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?