2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ewt canımm yhaa bende öle duydumm ayvayıı yedikk vallahii yhaaaa (((((((((((
allahtan daha varrrr

sağol canım teşekkür ederim.
ya okadar kötümü yapıyomuş ya ya ben de aşıdan çok korkuyorum yaptırmasak sorun olurmuki acaba

slm kızlar 3 gün gelmedim 1500 sayfa atlamışsınız ne konuştunuz öle bakiim ben yokken :) benim bugün kontrolüm vardı.12+1 haftalık oldum bugün ikili test doktorum ben yapmıyorum ama istersen kesinliği için 11 gün sonra gel yapalım dedi.rutin kontroller yapıldı ense kalınlığına falan bakılmadı.ellerini ayaklarını gördük.siz naptınız cinsiyet öğrenenler oldu mu?

tetenozda o kadr değil yaaa ben oldum pekde o kadr değil ilk gün yeri hafif acıo o kadrda olsun tetenoz önemli dogumda yada hamilelikte hastalık kapmamanız için

ewt canımm yhaa bende öle duydumm ayvayıı yedikk vallahii yhaaaa (((((((((((
allahtan daha varrrr

evt kuzum.. ben 6.ayda yaptırırım çok acırsa 7.aydakini kocişime yapsınlar..
kolay mı baba olmak

sağol canım teşekkür ederim.
ya okadar kötümü yapıyomuş ya ya ben de aşıdan çok korkuyorum yaptırmasak sorun olurmuki acaba

evt canım.. ama şart dedi hemşire..

hımmm ben geri kalmışım sağlık ocağı ilerlemiş...

senin erkekin olcak cnm... bak unutma erkek benim gibi....

hehehhh.. gaz tekme mi atarmış heçç... bebektir o bebek

bencede öle canım

tetenozda o kadr değil yaaa ben oldum pekde o kadr değil ilk gün yeri hafif acıo o kadrda olsun tetenoz önemli dogumda yada hamilelikte hastalık kapmamanız için

illaki olacaz yani bu iğneyi bu bebişler bize herşeyi öğretecek anlaşılan

kazen abi sarsar kız beni valla korkyom ben.....

mirayım ben de tahmin istiyommm

walla canım benim gözüm korktu ama çaresiz yaptırıcaz..

hoşgeldin canım.. hamişlikten çenemiz düştü
maşallah kuzucuğuna
cinsiyet öğrenenler listede, biz hala bekliyoruz cnm.. :26::26::26::26::26:

ooo allah yardımcın olsun canım ben su içsem giderdi valla çok şkr bitti gibi de bazen boğazımda yediğim kalır gibi oluyo işte

bu ne ya haziran da erkek çoğunlukta hayrdır ya ne bu böle allah hayrlısını versinde kızlar arada çok az kaldı ya
tetanos mu vurldun güselim kaçıncı ayında be 23 de vurulcam doğru demi vakti

darısı size canım benim. banada galibalı malibalı konuşur kesin diodum ama bizim doktor saolsun pat pat söledi hemen heyecan bile yapamadım

benim doktoruda ben sıkıştırdım sölesin diye bebiş poposunu kaldırmıştı çıkıntı var gibi erkek olabilir kesin deil diyince kimseye bişi demedik bizde napalım var gibi olunca oda neyse

saol şekerim.liste kimbilir kaçıncı sayfadadır.yaw herkez öğrendi benim ikili test 16 aralıkta o zaman da belli olmazsa kaldık ocak ayına :)

saol şekerim.liste kimbilir kaçıncı sayfadadır.yaw herkez öğrendi benim ikili test 16 aralıkta o zaman da belli olmazsa kaldık ocak ayına :)

Kimmlerin bebislerinin cinsiyeti belli oldu? son gelismelerden haberim yok benim.

Benimde ocakta belli olucak buyuk ihtimalle... Yapacak birsey yok

Beynim kiz icim erkek diyor

neden yapmadı yaaa anlamadım? istemiyormuymuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…