evt kuzum yaa.. daha çok var diye umursamadım ama bayaa sersemletiyomuş.. kolun falan tutmaz gibi oluyomuşsun 1-2 gün..
bunları duyunca bi tırstım falan ama çaresiz yaptırmak gerek..
hemşire ilk bebek olduğu için 2 tane yaparız dedi.. bi 6.ayda bi 7.ayda dedi.. iyice korktum
ama çaktırmadım
ayy ne güzel.. ne kadar kesin konuşmuş dr.. maşallah canım oğluna
inşallah benimki de böyle kesin bişey söyler de artık öğrenirim ben de :)))
evt kuzum yaa.. daha çok var diye umursamadım ama bayaa sersemletiyomuş.. kolun falan tutmaz gibi oluyomuşsun 1-2 gün..
bunları duyunca bi tırstım falan ama çaresiz yaptırmak gerek..
hemşire ilk bebek olduğu için 2 tane yaparız dedi.. bi 6.ayda bi 7.ayda dedi.. iyice korktum
ama çaktırmadım
mirayla biz münceccimliğe başlıycaz demi güselim münncecimci miriş diye her tahmin başına 10 lira
ewt canımm yhaa bende öle duydumm ayvayıı yedikk vallahii yhaaaa(((((((((((
allahtan daha varrrr
sağol canım teşekkür ederim.
ya okadar kötümü yapıyomuş ya ya ben de aşıdan çok korkuyorum yaptırmasak sorun olurmuki acaba
heheh canım benim
ayy evt yaa en son lisede aşı yapılmıştı.. bakalım nasılsa daa çok var :)))
ohh ne güzel rahatlamışsındır canım.. miss gibi miss gibi
evt canım yaa büyük ihtimalle 1-2 ay içinde taşınıyorum.. eşim tayin istiycek kurumundan memnun diil.. dr umu da çok sevdim ama hamişken taşınmak daha mantıklı geldi bana..
gitmeden denk getirelim yine görelim birbirimizi.. göbüşleri tokuştururuz
mirayım küçük bi cihaz var el kadar onla dinletiyoo
sen bana tahmin yapmadın
bana da yap bakalım, pipili mi kukulu mu
aaa canım seninki de hasar tespit çalışmaları için gitti???? benimki gideli 11 gün oldu
yok canım aşı şimdi diil.. 20 yada 24. hafta gibi bişiy dedi..
aman benim 4. Ayda anca geçio ilkinden biliyorum....
hehehhh.. gaz tekme mi atarmış heçç... bebektir o bebek
tetenozda o kadr değil yaaa ben oldum pekde o kadr değil ilk gün yeri hafif acıo o kadrda olsun tetenoz önemli dogumda yada hamilelikte hastalık kapmamanız için
çok büyümedi ama büyüdü ellerim kuruyor ilklerde ekşiydi şu aralar tatlıya düştüm
kazen abi sarsar kız beni valla korkyom ben.....
tetenozda o kadr değil yaaa ben oldum pekde o kadr değil ilk gün yeri hafif acıo o kadrda olsun tetenoz önemli dogumda yada hamilelikte hastalık kapmamanız için
slm kızlar 3 gün gelmedim 1500 sayfa atlamışsınız ne konuştunuz öle bakiim ben yokken :) benim bugün kontrolüm vardı.12+1 haftalık oldum bugün ikili test doktorum ben yapmıyorum ama istersen kesinliği için 11 gün sonra gel yapalım dedi.rutin kontroller yapıldı ense kalınlığına falan bakılmadı.ellerini ayaklarını gördük.siz naptınız cinsiyet öğrenenler oldu mu?
ooo allah yardımcın olsun canım ben su içsem giderdi valla çok şkr bitti gibi de bazen boğazımda yediğim kalır gibi oluyo işte
hımmm ben geri kalmışım sağlık ocağı ilerlemiş...
senin erkekin olcak cnm...bak unutma erkek benim gibi....
darısı size canım benim. banada galibalı malibalı konuşur kesin diodum ama bizim doktor saolsun pat pat söledi hemen heyecan bile yapamadım
erkekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Gel erkekim gelll gell gelll ...hopaaaa
mirayım ben de tahmin istiyommm
walla canım benim gözüm korktu ama çaresiz yaptırıcaz..
hoşgeldin canım.. hamişlikten çenemiz düştü
maşallah kuzucuğuna
cinsiyet öğrenenler listede, biz hala bekliyoruz cnm.. :26::26::26::26::26:
saol şekerim.liste kimbilir kaçıncı sayfadadır.yaw herkez öğrendi benim ikili test 16 aralıkta o zaman da belli olmazsa kaldık ocak ayına :)
slm kızlar 3 gün gelmedim 1500 sayfa atlamışsınız ne konuştunuz öle bakiim ben yokken :) benim bugün kontrolüm vardı.12+1 haftalık oldum bugün ikili test doktorum ben yapmıyorum ama istersen kesinliği için 11 gün sonra gel yapalım dedi.rutin kontroller yapıldı ense kalınlığına falan bakılmadı.ellerini ayaklarını gördük.siz naptınız cinsiyet öğrenenler oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?