2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

saol şekerim.liste kimbilir kaçıncı sayfadadır.yaw herkez öğrendi benim ikili test 16 aralıkta o zaman da belli olmazsa kaldık ocak ayına :)

canım sabredemiyoruz ama boşver kalsın ocağa falan..
benim önceki perş erkek gibi dedi...
geçen perş önce kız gibi ama yok yok erkek gibi dedi..
sonra ben senin kafanı karıştırmayım bekleyelim az daha dedi... :111::111::111::111::111::111:

bu perş bidaa gidicem test sonucu almaya.. o zaman da şu gibi bu gibi derse iyice sersem olucam

en iyisi biraz daha bekleyip kesin olarak öğrenmek..
arada kalmaktansa bence beklemek daha mantıklı

mirayy mesaj kutun doluymuşş ordan yazamadım oo site ve krem iidir demii kesin gelir yanii

cnm sipariş telf nu vrdı bide ödemeyi kapıda seç cnm ben kapıda ödeyecem eşek gibi gelir aradım sordum eczane gibi biyer zaten 2 günde elinizde olur dedi...msj kutumu silim ben çıktım öpücük görüşenzi.....

msj kutumu sileyim cnm...

Kimmlerin bebislerinin cinsiyeti belli oldu? son gelismelerden haberim yok benim.

Benimde ocakta belli olucak buyuk ihtimalle... Yapacak birsey yok

Beynim kiz icim erkek diyor

valla bende kaç gündür gelmiyorum baya bi kişinin belli oldu bi kısmınında tahmini olarak belli oldu liste nerde bilmiyorum.listeden görebilirsin kimler kız kimler erkek.benimde evlenmeden önce erkek diyodum ama annem ve kayınvalidem kız kız diye diye kız çıkacak :) bi tek miray oğlun olacak diyo bakalım kısmet.ikili testin yapıldı mı senin?

Kimmlerin bebislerinin cinsiyeti belli oldu? son gelismelerden haberim yok benim.

Benimde ocakta belli olucak buyuk ihtimalle... Yapacak birsey yok

Beynim kiz icim erkek diyor

canım ben birincinin kız olmasını istiyordum ama içimden erkek diye geçiyordu arada farkında olmadan oğlum diye sevdiğim de oldu. içimden geçen çıktı oğluşum olcakmış.

neden yapmadı yaaa anlamadım? istemiyormuymuş?

pek tercih etmiyomuş çünkü ikili testte temiz çıkıp hasta olan çok oluyomuş o yüzden bebek biraz daha büyüdükten sonra yapılacak testim yani 13 hafta 5 günlük olduğumda yapılacak sonuç daha soğru çıkar dedi.ben başkalarının yaptırdığını söyledim doktur beyde onlar benim öğrencim dedi diğer doktorlar için.

Evet cnm yapildi iki hafta once yapilmisti. Cok sukur ense kalinligi gayet iyi cikti gerci hala kan tahlilimi ogrenemedim nedense gec cikiyormus.

Gec olsun guc olmasin ama catladim catliyacam

öle yapıcaz artık silahı kafasına dayıycak değilim adamın.neyse benim 11 gün var.en kesin sonuç 16 haftadan itibaren oluyomuş.şuankiler tahmini oluyo sanırım

canım ben birincinin kız olmasını istiyordum ama içimden erkek diye geçiyordu arada farkında olmadan oğlum diye sevdiğim de oldu. içimden geçen çıktı oğluşum olcakmış.

Bende farkinda olmadan kizim diye seviyorum hahaha sonrada kuzum yavrum diye sevmeye devam ediyorum.

Ben evin en buyuk kizi oldugum icin hep bir abim olsun istemistim nedenseeeeee belki o yuzden icimden erkek geciyordur ama kizda olsun erkek olsun hic onemli degil saglikli ve hayirli evlat olsun yeter.

wowwww çok havalı bir doktor öz güven süperr :128:

Evet cnm yapildi iki hafta once yapilmisti. Cok sukur ense kalinligi gayet iyi cikti gerci hala kan tahlilimi ogrenemedim nedense gec cikiyormus.

Gec olsun guc olmasin ama catladim catliyacam

öyle önemli olan temiz çıkması.sen kaç haftalıksın? bu arada sen de beni bi azarlıyon bi konuşuyon bişi anlamadım :)

wowwww çok havalı bir doktor öz güven süperr :128:

valla ya sorma.ultrason odasının ordan bi çıktım doktor anneme nah yapmış :) diyo ki afedersiniz ama bu sizce kız mı erkek mi dedi.annem de kız dedi bende erkek dedim.işte o bebeğin cinsiyeti de şuan için öyle bu iki parmak klitoris de olabilir yani kız,hayaları da olabilir yani erkek.o yüzden şimdi bişi söylemek çok erken dedi.zaten bizim hanfendi mi beyfendi mi desem tenezzül edip yüzünü dönmedi bile arkası dönüktü hep.eşimde aarkası dönükse kesin kızdır diyo.annemde kız kız diyip duruyo.bende bilmiyorum artık.

benim dr da tercih etmedi 4 lü daha ii daha net olur dedi bakalım bu ayın 23 de bomba opatlıycak

öyle önemli olan temiz çıkması.sen kaç haftalıksın? bu arada sen de beni bi azarlıyon bi konuşuyon bişi anlamadım :)

Yok kiz ben kimimki azarliyayim estag. Kimsenin kimse icin kirici laf veya azar gibi seyler yapma hakkini sahip degil.

Gecmiste yapmis oldugun yorumlarini (ikaz seklini) agir ve uslubunda olmadigini dusundugumu dile getirdim sadece. Bircok arkadasda benimle hemfikirdi. O gunku konunun asil basrollerinde olanlarda cekilip izlemeyi uygun bulmuslardi nedeseeee

Haksizliga gelemiyorum tatlim napimmmmmm sussam zaten benden iyisi olmaz

Benim kimseyle sorun yok olamazda buraya iyi zaman gecirmek icin baglaniyorum herseyimi paylasiyorum sizlerle ve bundan gercekten cok buyuk keyif duyuyorum.

Ben 14 haftamin icindeyim cnm (13H2G sanirim) :26:

annejiklerrr mrb izmirliler 3 saattir sallanmıoruz şükür en son ıkıde oldu bıda olmadı
aklımada geçen gün gördüğüm rüya geldi anlatmıştım herkese gördugumdde millet bnı arıo dedıgın ruya olurmu bıde hamılesın malummu oldu dıe panık herkes

kızlar o kadar yoruldum ki bugünnn yani toplasan sadece yemekte 15 dk falan oturmuşumdur bütün gün ayaktaydımmm artık belim kopuyoor sayfa açık öyle ilerlemişsinizzz okuyacak dermanım bile yokkk hepinizi kocaman öpüyorummm ve kaçıyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…