saol şekerim.liste kimbilir kaçıncı sayfadadır.yaw herkez öğrendi benim ikili test 16 aralıkta o zaman da belli olmazsa kaldık ocak ayına :)
mirayy mesaj kutun doluymuşş ordan yazamadım oo site ve krem iidir demii kesin gelir yanii
Kimmlerin bebislerinin cinsiyeti belli oldu? son gelismelerden haberim yok benim.
Benimde ocakta belli olucak buyuk ihtimalle... Yapacak birsey yok
Beynim kiz icim erkek diyor
Kimmlerin bebislerinin cinsiyeti belli oldu? son gelismelerden haberim yok benim.
Benimde ocakta belli olucak buyuk ihtimalle... Yapacak birsey yok
Beynim kiz icim erkek diyor
neden yapmadı yaaa anlamadım? istemiyormuymuş?
valla bende kaç gündür gelmiyorum baya bi kişinin belli oldu bi kısmınında tahmini olarak belli oldu liste nerde bilmiyorum.listeden görebilirsin kimler kız kimler erkek.benimde evlenmeden önce erkek diyodum ama annem ve kayınvalidem kız kız diye diye kız çıkacak :) bi tek miray oğlun olacak diyo bakalım kısmet.ikili testin yapıldı mı senin?
canım sabredemiyoruz ama boşver kalsın ocağa falan..
benim önceki perş erkek gibi dedi...
geçen perş önce kız gibi ama yok yok erkek gibi dedi..
sonra ben senin kafanı karıştırmayım bekleyelim az daha dedi... :111::111::111::111::111::111:
bu perş bidaa gidicem test sonucu almaya.. o zaman da şu gibi bu gibi derse iyice sersem olucam
en iyisi biraz daha bekleyip kesin olarak öğrenmek..
arada kalmaktansa bence beklemek daha mantıklı
canım ben birincinin kız olmasını istiyordum ama içimden erkek diye geçiyordu arada farkında olmadan oğlum diye sevdiğim de oldu. içimden geçen çıktı oğluşum olcakmış.
pek tercih etmiyomuş çünkü ikili testte temiz çıkıp hasta olan çok oluyomuş o yüzden bebek biraz daha büyüdükten sonra yapılacak testim yani 13 hafta 5 günlük olduğumda yapılacak sonuç daha soğru çıkar dedi.ben başkalarının yaptırdığını söyledim doktur beyde onlar benim öğrencim dedi diğer doktorlar için.
Evet cnm yapildi iki hafta once yapilmisti. Cok sukur ense kalinligi gayet iyi cikti gerci hala kan tahlilimi ogrenemedim nedense gec cikiyormus.
Gec olsun guc olmasin ama catladim catliyacam
wowwww çok havalı bir doktor öz güven süperr:128:
bende koçum
pek tercih etmiyomuş çünkü ikili testte temiz çıkıp hasta olan çok oluyomuş o yüzden bebek biraz daha büyüdükten sonra yapılacak testim yani 13 hafta 5 günlük olduğumda yapılacak sonuç daha soğru çıkar dedi.ben başkalarının yaptırdığını söyledim doktur beyde onlar benim öğrencim dedi diğer doktorlar için.
kızın mı olacak oğlun mu belli mi cinsiyet ya da tahmin var mı?
öyle önemli olan temiz çıkması.sen kaç haftalıksın? bu arada sen de beni bi azarlıyon bi konuşuyon bişi anlamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?