2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızın mı olacak oğlun mu belli mi cinsiyet ya da tahmin var mı?

hayır canım yaa bnim doktr daha gecen hafta gittiğimmizde daha çoook erken cinsiyet için dedi bakmadı bile halbuki burdaki herkes neredeys öğrendi 12. haftada ben 13. haftamdaydım. senin bellimi canım

Son düzenleme:

ok bakalım öle olsun.

Hos geldin cnm. Gecmis olsun... Rabbim ruyani hayra cevirsin insaALLAH.

anammm o ne biçim doktor ööle

ayy kuzum.. ne güzel eve gitcen şimdi.. nihal evde di mi??? ayaklarını uzatır dinlenirsin.. ona nazlanırsın.. o da hiç kıyamaz zaten sana
ben de hemen bi kız kardeş istiyorum ama bebek diil kocaman genç olsun

Qosde topikde gozukuyor... Cnm nasil oldun? iyimisin?

Cok merak ettim seni
çok şükür iim canımm hala bulantılarım kusmalrım dewam etsede iim şimdilikk :)
çok saol canımm :)

saoll miraycımmmm yhaa bende öle yaparımm :)

hayır canım yaa bnim doktr daha gecen hafta gittiğimmizde daha çoook erken cinsiyet için dedi bakmadı bile halbuki burdaki herkes neredeys öğrendi 12. haftada ben 13. haftamdaydım.

şu zamanda hamile kalan bi sürü koç burcu buldum hepsinin de kızı olacak bende koç burcuyum benimkide belli değil de ondan sordum eğer sende kız dersen diycektim kendime kesin benimki de kız diye.doktorun kesin bişi söylemek istiyordur ondan söylemiyodur belki de.benimki de bakmadı kollarına bacaklarına baktık sadece

çok geçmiş olsun canım.. Allah korusun..

insanın anlayacağı gibi anlatıyo ne güzel işte :)

Kizlar ben cikiyorumm malumm Muharrem ayinin 10'yuz bugun alis veris yapmak bereketliymis. Evime biraz erzak alayim.

Kendinize iyi bakin. ALLAH'a emanetsiniz.

benim dr da tercih etmedi 4 lü daha ii daha net olur dedi bakalım bu ayın 23 de bomba opatlıycak

valla ben 2 3 4 ne tahlil varsa yaptırıcam :) aklımda kalsın istemiyorum.3lü test kaçıncı haftalarda yapılıyordu 16 ila 20 hafta arası mı?

ayy gecende bi test yaptım %100 kız çıktı ama içime hep oğlan doğuyor neden kine çin takvimide oğlan. amann sağlıklı hayırlı dünyalar güzeli olsunda kız erkek farketmez ama işte insan merak ediyorr yaaaaa :44:

insanın anlayacağı gibi anlatıyo ne güzel işte :)

haklısın canım herkesin yöntemi başka sonuçta ama yine de komikmiş.. bana ööle anlatsa ben gülmekten yarılırdım

iyi akşamlar kızlaaaar nasılsınız
yeni geldim gezmeden
iyi geldi ama cok cabuk yoruluyorum
haberler iyi galiba deprem haricinde

hoşgeldin canım..
ne güzel gez dolaş işte..
bugün hava bayaa güzeldi ben de azıcık yürüyüş yaptım.. keşke yanımda birileri olsa daha çok yürürdüm :))

valla ben 2 3 4 ne tahlil varsa yaptırıcam :) aklımda kalsın istemiyorum.3lü test kaçıncı haftalarda yapılıyordu 16 ila 20 hafta arası mı?

16-18. haftalar galiba bende senin gibi diyordum doktorum 2li testin sonucundan sonra hiç gerek yok die ikna etti beni ama herihtimale karsı şu kanda afp ye baktırsam mı ıleedim yaa ayım 21 inde doktora gidicem bakalım ne dicek

tabii tek temennimiz sağlıklı eli ayağı düzgün olması ama merak işte insan içinde can taşıyo sonuçta.benim çin takviminde kız çıktı.yüzde yüz dediğin test ne testi bende yapiim :) benim içime tam bişi doğacak annem kız kız diyo içime doğurmuyo bi türlü hain kadın :)

Merhaba canım, naptın? iyimisin? ben 10:30 dan sonra olanları hissetmedim çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…