kızın mı olacak oğlun mu belli mi cinsiyet ya da tahmin var mı?
adaş sende mi koçsun bende koç hangi ay ben de nisan 10 ay ne güsel bu kadar olur ha
Yok kiz ben kimimki azarliyayim estag. Kimsenin kimse icin kirici laf veya azar gibi seyler yapma hakkini sahip degil.
Gecmiste yapmis oldugun yorumlarini (ikaz seklini) agir ve uslubunda olmadigini dusundugumu dile getirdim sadece. Bircok arkadasda benimle hemfikirdi. O gunku konunun asil basrollerinde olanlarda cekilip izlemeyi uygun bulmuslardi nedeseeee
Haksizliga gelemiyorum tatlim napimmmmmm sussam zaten benden iyisi olmaz
Benim kimseyle sorun yok olamazda buraya iyi zaman gecirmek icin baglaniyorum herseyimi paylasiyorum sizlerle ve bundan gercekten cok buyuk keyif duyuyorum.
Ben 14 haftamin icindeyim cnm (13H2G sanirim) :26:
evt yaa sanşa bak benım 26 mart :)
annejiklerrr mrb izmirliler 3 saattir sallanmıoruz şükür en son ıkıde oldu bıda olmadı
aklımada geçen gün gördüğüm rüya geldi anlatmıştım herkese gördugumdde millet bnı arıo dedıgın ruya olurmu bıde hamılesın malummu oldu dıe panık herkes
valla ya sorma.ultrason odasının ordan bi çıktım doktor anneme nah yapmış :) diyo ki afedersiniz ama bu sizce kız mı erkek mi dedi.annem de kız dedi bende erkek dedim.işte o bebeğin cinsiyeti de şuan için öyle bu iki parmak klitoris de olabilir yani kız,hayaları da olabilir yani erkek.o yüzden şimdi bişi söylemek çok erken dedi.zaten bizim hanfendi mi beyfendi mi desem tenezzül edip yüzünü dönmedi bile arkası dönüktü hep.eşimde aarkası dönükse kesin kızdır diyo.annemde kız kız diyip duruyo.bende bilmiyorum artık.
kızlar o kadar yoruldum ki bugünnn yani toplasan sadece yemekte 15 dk falan oturmuşumdur bütün gün ayaktaydımmm artık belim kopuyoor sayfa açık öyle ilerlemişsinizzz okuyacak dermanım bile yokkk hepinizi kocaman öpüyorummm ve kaçıyorummmmm
çok şükür iim canımm hala bulantılarım kusmalrım dewam etsede iim şimdilikk :)Qosde topikde gozukuyor... Cnm nasil oldun? iyimisin?
Cok merak ettim seni
cnm sipariş telf nu vrdı bide ödemeyi kapıda seç cnm ben kapıda ödeyecem eşek gibi gelir aradım sordum eczane gibi biyer zaten 2 günde elinizde olur dedi...msj kutumu silim ben çıktım öpücük görüşenzi.....
msj kutumu sileyim cnm...
hayır canım yaa bnim doktr daha gecen hafta gittiğimmizde daha çoook erken cinsiyet için dedi bakmadı bilehalbuki burdaki herkes neredeys öğrendi 12. haftada ben 13. haftamdaydım.
ablacım benim bende 14 gün büyüksün 85 liyim sen kaçlısın
annejiklerrr mrb izmirliler 3 saattir sallanmıoruz şükür en son ıkıde oldu bıda olmadı
aklımada geçen gün gördüğüm rüya geldi anlatmıştım herkese gördugumdde millet bnı arıo dedıgın ruya olurmu bıde hamılesın malummu oldu dıe panık herkes
anammm o ne biçim doktor ööle
ayy kuzum.. ne güzel eve gitcen şimdi.. nihal evde di mi??? ayaklarını uzatır dinlenirsin.. ona nazlanırsın.. o da hiç kıyamaz zaten sana
ben de hemen bi kız kardeş istiyorum ama bebek diil kocaman genç olsun
benim dr da tercih etmedi 4 lü daha ii daha net olur dedi bakalım bu ayın 23 de bomba opatlıycak
şu zamanda hamile kalan bi sürü koç burcu buldum hepsinin de kızı olacak bende koç burcuyum benimkide belli değil de ondan sordum eğer sende kız dersen diycektim kendime kesin benimki de kız diye.doktorun kesin bişi söylemek istiyordur ondan söylemiyodur belki de.benimki de bakmadı kollarına bacaklarına baktık sadece
adaş sende mi koçsun bende koç hangi ay ben de nisan 10 ay ne güsel bu kadar olur ha
insanın anlayacağı gibi anlatıyo ne güzel işte :)
iyi akşamlar kızlaaaar nasılsınız
yeni geldim gezmeden
iyi geldi ama cok cabuk yoruluyorum
haberler iyi galiba deprem haricinde
valla ben 2 3 4 ne tahlil varsa yaptırıcam :) aklımda kalsın istemiyorum.3lü test kaçıncı haftalarda yapılıyordu 16 ila 20 hafta arası mı?
ayy gecende bi test yaptım %100 kız çıktıama içime hep oğlan doğuyor neden kine çin takvimide oğlan. amann sağlıklı hayırlı dünyalar güzeli olsunda kız erkek farketmez ama işte insan merak ediyorr yaaaaa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?