2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk canım
evet iyi geliyor o kadar zamandır evde evde sıkılmışım iyice
hava burdada cok güzeldi bugün..
yakın olsak bol bol yürürdük bende cok severım ama yoldas bulamıyorum yürüme konsuunda

nihalim evdeee anneciğim evdeee valla bugünün tek tesellisi eve gidince onları görecek olmam...ama bi yandan da üzülüyorumm kız izne çıktı daha hiç dinlenmedi habire ev temizliyo kimbilir annem bugün neler yaptırmıştır...en son koltukları yıkamaktan bahsediyordu amaaa.... neysee bakalımmm montumu giyeecek halim bile yok

afp ne oluyo? anlamadım da

canım dün arkadaşlar burda linkini paylaşmışlardı onlardan duydumda yaptım bende bulmak lazım dünkü linki

ya bende güldüm zaten odadan bi çıktım adam ölece oturuyo masada insanın gülesi geliyo.kendi de gülüyodu benim doktur esprili adam.

ablam ablma benim allah haylısını versşn ne bşilim hamsiş mi hamsiye mi bakalım belli olcak bi kaç günde inş.

3 lü testin içinde var canım bu kanda bebeğimizin ürettiği bir proteyin bulunuyormuş o değere bakıyolarmış az yada çok olması iyi değilmiş.

he 3lü testin haricinde bişi değil yani ok.ya bu arada nerde deprem olmuş ben duymadım da

şükür bende öle ılkı gıbı hıssetmedım son depremlerde dolaşıp durdum neete ghözumu ayırmadım kaç nokta olmuş oluomu hala derken

inşallah bi daha olmaz canım. ben de yalnız oluyorum evde. napacağımı bilemiyorum o an. sen kaçıncı kattasın? çok hissettinmi?

evt cnm ben de çok severim.. güneşli havada, yağışlı havada.. karda falan.. her koşulda severim yani...
dr um da tavsiye etmişti kolay bi doğum istiyosan bol bol yürüyüş yap demişti.. ben ondan her gün az da olsa yürümeye çalışıyorum...
keşke komşi falan olsaydık ne güzel birlikte yürürdük.. hamiş hamiş

inşallah bi daha olmaz canım. Ben de yalnız oluyorum evde. Napacağımı bilemiyorum o an. Sen kaçıncı kattasın? çok hissettinmi?

1, kat canım ama merkez üssüne yakınız ya ondan çok hıssettık 7 kattakıler falan daha çok sallanmış sende dıkkat et bebişinle kendıne

puahahhaha ayyy çok güldümm yaaa iiki kafanı karıştırmakk istememiş cnm dr unnn....
cnm tabiiikii ne olursa olsun önemli olan sağlıklı olmaları ama işteee ister istemezz çok merak ediyourz...ben kızımda daha hamiş olduğumu öğrenir öğrenmezz kızım demeye başlamıştıım ve hiç acabalarım olmamıştıı nedensee..bunda da baştan beri erkek hissediyorum ama gönlüm başka bi kızda....ama iştee bundaa kıızmda ki gibi çok yoğun değil hislerimm belki de gönlümde kız yatıyooo die ..:)))
iyi akşamlar kızlaaaar nasılsınız
yeni geldim gezmeden
iyi geldi ama cok cabuk yoruluyorum
haberler iyi galiba deprem haricinde
ohhhh ne güzell gezmişsin cnmm sana da iyi akşamlar kuzmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…