haklısın canım herkesin yöntemi başka sonuçta ama yine de komikmiş.. bana ööle anlatsa ben gülmekten yarılırdım
hoşgeldin canım..
ne güzel gez dolaş işte..
bugün hava bayaa güzeldi ben de azıcık yürüyüş yaptım.. keşke yanımda birileri olsa daha çok yürürdüm :))
anammm o ne biçim doktor ööle
ayy kuzum.. ne güzel eve gitcen şimdi.. nihal evde di mi??? ayaklarını uzatır dinlenirsin.. ona nazlanırsın.. o da hiç kıyamaz zaten sana
ben de hemen bi kız kardeş istiyorum ama bebek diil kocaman genç olsun
16-18. haftalar galiba bende senin gibi diyordum doktorum 2li testin sonucundan sonra hiç gerek yok die ikna etti beni ama herihtimale karsı şu kanda afp ye baktırsam mı ıleedim yaa ayım 21 inde doktora gidicem bakalım ne dicek
tabii tek temennimiz sağlıklı eli ayağı düzgün olması ama merak işte insan içinde can taşıyo sonuçta.benim çin takviminde kız çıktı.yüzde yüz dediğin test ne testi bende yapiim :) benim içime tam bişi doğacak annem kız kız diyo içime doğurmuyo bi türlü hain kadın :)
Merhaba canım, naptın? iyimisin? ben 10:30 dan sonra olanları hissetmedim çok şükür.
haklısın canım herkesin yöntemi başka sonuçta ama yine de komikmiş.. bana ööle anlatsa ben gülmekten yarılırdım
hoşgeldin canım..
ne güzel gez dolaş işte..
bugün hava bayaa güzeldi ben de azıcık yürüyüş yaptım.. keşke yanımda birileri olsa daha çok yürürdüm :))
ayy gecende bi test yaptım %100 kız çıktıama içime hep oğlan doğuyor neden kine çin takvimide oğlan. amann sağlıklı hayırlı dünyalar güzeli olsunda kız erkek farketmez ama işte insan merak ediyorr yaaaaa :44:
afp ne oluyo? anlamadım da
canım dün arkadaşlar burda linkini paylaşmışlardı onlardan duydumda yaptım bende bulmak lazım dünkü linki
3 lü testin içinde var canım bu kanda bebeğimizin ürettiği bir proteyin bulunuyormuş o değere bakıyolarmış az yada çok olması iyi değilmiş.
ablam ablma benim allah haylısını versşn ne bşilim hamsiş mi hamsiye mi bakalım belli olcak bi kaç günde inş.
şükür bende öle ılkı gıbı hıssetmedım son depremlerde dolaşıp durdum neete ghözumu ayırmadım kaç nokta olmuş oluomu hala derken
he 3lü testin haricinde bişi değil yani ok.ya bu arada nerde deprem olmuş ben duymadım da
hoşbulduk canım
evet iyi geliyor o kadar zamandır evde evde sıkılmışım iyice
hava burdada cok güzeldi bugün..
yakın olsak bol bol yürürdük bende cok severım ama yoldas bulamıyorum yürüme konsuunda
he 3lü testin haricinde bişi değil yani ok.ya bu arada nerde deprem olmuş ben duymadım da
inşallah bi daha olmaz canım. Ben de yalnız oluyorum evde. Napacağımı bilemiyorum o an. Sen kaçıncı kattasın? çok hissettinmi?
puahahhaha ayyy çok güldümm yaaa iiki kafanı karıştırmakk istememiş cnm dr unnn....canım sabredemiyoruz ama boşver kalsın ocağa falan..
benim önceki perş erkek gibi dedi...
geçen perş önce kız gibi ama yok yok erkek gibi dedi..
sonra ben senin kafanı karıştırmayım bekleyelim az daha dedi... :111::111::111::111::111::111:
bu perş bidaa gidicem test sonucu almaya.. o zaman da şu gibi bu gibi derse iyice sersem olucam
en iyisi biraz daha bekleyip kesin olarak öğrenmek..
arada kalmaktansa bence beklemek daha mantıklı
cnm tabiiikii ne olursa olsun önemli olan sağlıklı olmaları ama işteee ister istemezz çok merak ediyourz...ben kızımda daha hamiş olduğumu öğrenir öğrenmezz kızım demeye başlamıştıım ve hiç acabalarım olmamıştıı nedensee..bunda da baştan beri erkek hissediyorum ama gönlüm başka bi kızda....ama iştee bundaa kıızmda ki gibi çok yoğun değil hislerimm belki de gönlümde kız yatıyooo die ..:)))Bende farkinda olmadan kizim diye seviyorum hahaha sonrada kuzum yavrum diye sevmeye devam ediyorum.
Ben evin en buyuk kizi oldugum icin hep bir abim olsun istemistim nedenseeeeee belki o yuzden icimden erkek geciyordur ama kizda olsun erkek olsun hic onemli degil saglikli ve hayirli evlat olsun yeter.
ohhhh ne güzell gezmişsin cnmm sana da iyi akşamlar kuzmmiyi akşamlar kızlaaaar nasılsınız
yeni geldim gezmeden
iyi geldi ama cok cabuk yoruluyorum
haberler iyi galiba deprem haricinde
iizmir canım deprem olan yer sabhtan berı panık oldukta
izmirde Pelincim. sabah sallanarak uyandım
geçmiş olsun kaç şiddetinde peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?