2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben cikiyorum uyku bastirdi... Ekrana bakinca gozlerim yaniyoo

Kendinize bebislerinize veeeeeeee en onemlisi kocislerinize iyi bakinnnnn

Her zaman iyi haberlerinizi alma dilegiyle simdiden herkeze iyi geceler tatli ruyalar..............

kızlar ben hiç iyi degilim gece gece öldüm gülmekten artık gözümden yaş geldi nerde arıyosun ne arıyosun diyorum bebişi
ben kaçar kızlar gidip yatıyım yoksa gülmekten çatlıcam
herkese ii geceler

dikkat ediyorumda ortalarda oluyor hep
hafif solda ama ortada gibi bişey
neyse persembe gittiğimde bi daha dikakt edeyim

yok canım yaa bende dusunuyordum senın aldıgın gıbı bişey ama
okudugum kadarıyla strrsten baska bişey yapmıyor
kaan kocatepeyi bende takip ediyorum
bulsam direk bu adama gidicem yani
hem kendi sitesinde hem uzman tvden takip ediyorumda iyi baya
ya ben bi yerde bunla ılgılı bısey okumustum ama onu bulamadım bulursam ne demek istediğimi daha iyi açıklıcam galiba

a.selam
hamilelikte olur ya takılmayın fazla koyumuş açıkkmış kokuomuş yok kokmuyomuş önemli olan kanama olup olmaması

öyle diyosunda durduk yerde merak etmiyozki canım.. drlar önemsiyor ama önemli akıntılar da var

koyu derken rengı mı koyu yoksa yogunlumu koyu

rengi sarımtırak ama akıntı çok afedersin smük kıvamında sadece 3 gündür falan yoktu daha önce

iyi geceler bacılarrrr

iyi geceler iyi dinlenmeler canım :)

yaa bende gül gül öldüm yani
sanda iyi geceler canım

öyle diyosunda durduk yerde merak etmiyozki canım.. drlar önemsiyor ama önemli akıntılar da var

rengi sarımtırak ama akıntı çok afedersin smük kıvamında sadece 3 gündür falan yoktu daha önce

canım bendede akıntı cok oluyor doktor ıdrar testı fılan yaptı smer fılan aldı bırsey cıkmadı doktor zaten panık yapmamamı soylemıstı ama bana dnletemedı hamılelıkte normal mıs cok kokulu ve yogun olmadıgı surece korkma dedı anam zaten altımız kurumuyorkı çişe gitmekten yarım saatte bir

çişimi ediyom çişimi ediyom popom kuru kalıyoo

kızlar aranızda gunluk pet kullanan varmı ben hamılelıkten once sureklı kullanırdım ama hamıle kaldıgımda doktor yasakladı hatta kızdı kullanma dıye pamuklu camasır gıy ve sureklı utuleyerek kullan dedı bıde temızlık ıcın duru suyla taharatlan ve ıyıce tuvalet kagıdı ıle kurula dedı ama su gunluk pede neden bu kadar karsı anlamıyorum sonucta onlarda bellı bır hıjyen kuralından gecmıyormukı

Bende bi yerde okudum. Bi form vardi. Sol yumurtalikta Hamile kalirsan kiz sag ise erkek diyodu. Yorumlarinda bir iku tanesi haric hep bunu dogruluyodu

doğru diyosun

Cnm mikrop almışsındır göüş doktorunda kaşıntıya dönmesin
inşaallah canım sağolun cevaplarınız için

Cnm evet pamuklu çamaşır giyilmeliymiş zaten bide alt kısımları varya kuşların deydiği oraya ütüyü değdir dedi doktorum mikrop kırılsın dedi.Ama bi iki ütüledim ütü deyince lastiklerine bişi oldu heralde hep tahriş etti.Doktorumda kesinlikle 60 veya 90 da ön yıkamalı olarak yıka külotlarını dedi..Normaldede öle yıkardım ben Günlük ped konusundada doktorum kokulu olanları kullanma dedi.Bu kotexin %100 pamuklu olanı var çamaşır rahatlığında gibi onu önerdi mesela.Kullanıyorum sabah akşam değişiorum memnunum.Onu kullanabilirsin cnm

doğru diyosun

inşaallah canım sağolun cevaplarınız için

rica ederim tatlım ama doktoru ihmal etme

Bende bi yerde okudum. Bi form vardi. Sol yumurtalikta Hamile kalirsan kiz sag ise erkek diyodu. Yorumlarinda bir iku tanesi haric hep bunu dogruluyodu

hadi ya benim kuzenimde sağdan hamile kaldı erkek oldu doğru olabilirr..Benimkide hep solda Hayırlısı bakalımmm

kotexın pedlerı bende pısık yaptı ama gunluk pedını hıc denemedım bı denıyım bakalım alısmısım gunluk pede her tuvalete gıttıgımde degıstırmek ıstıyorum tamamen temızlenmek ıstıyorum sankı sımdı pisimde

Kuşumkotexin günlük pedi ama pamuklu olanlarıı.Normal pedlerini bende beğenmemiştim.Orkid comfort ve molpedden ben şaşmıyorum banyo dolabının altında koca bi stok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…