dikkat ediyorumda ortalarda oluyor hep
Canım benim hep solda duruyo hep aynı yerden görüyo ultrasonda falan..Kese büyüdükçe alan genişliyo ya ozaman rahat rahat gezerler.Ama sabit biyerdedir mutlaka canım oultrasona girdiğinde dikkat et doktorun cihazı koyduğu yere
yok canım yaa bende dusunuyordum senın aldıgın gıbı bişey ama
Ne bileyim Angelsounds'dan konusuyorduk sende bu soruyu sorunca dedim yoksa oda baska birsey mi aldi bebeginin oldugu yeri gosteren filan
Kisiye gore degisiyor cnm. Benimki 1 - 1,5 ay once ortalardaydi sonra sola gecti simdi nerde ALLAH bilir. Saglikli olsunda
Bak burdanda hafta hafta gelisimini takip edebilirsin:
Hafta hafta gebelik (hamilelik) dnemi belirtileri - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
a.selam
hamilelikte olur ya takılmayın fazla koyumuş açıkkmış kokuomuş yok kokmuyomuş önemli olan kanama olup olmaması
koyu derken rengı mı koyu yoksa yogunlumu koyu
Kizlar ben cikiyorum uyku bastirdi... Ekrana bakinca gozlerim yaniyoo
Kendinize bebislerinize veeeeeeee en onemlisi kocislerinize iyi bakinnnnn
Her zaman iyi haberlerinizi alma dilegiyle simdiden herkeze iyi geceler tatli ruyalar..............
kızlar ben hiç iyi degilim gece gece öldüm gülmekten artık gözümden yaş geldi nerde arıyosun ne arıyosun diyorum bebişi
ben kaçar kızlar gidip yatıyım yoksa gülmekten çatlıcam
herkese ii geceler
iyi geceler iyi dinlenmeler canım :)Kizlar ben cikiyorum uyku bastirdi... Ekrana bakinca gozlerim yaniyoo
Kendinize bebislerinize veeeeeeee en onemlisi kocislerinize iyi bakinnnnn
Her zaman iyi haberlerinizi alma dilegiyle simdiden herkeze iyi geceler tatli ruyalar..............
kızlar ben hiç iyi degilim gece gece öldüm gülmekten artık gözümden yaş geldi nerde arıyosun ne arıyosun diyorum bebişi
ben kaçar kızlar gidip yatıyım yoksa gülmekten çatlıcam
herkese ii geceler
öyle diyosunda durduk yerde merak etmiyozki canım.. drlar önemsiyor ama önemli akıntılar da var
rengi sarımtırak ama akıntı çok afedersin smük kıvamında sadece 3 gündür falan yoktu daha önce
öyle diyosunda durduk yerde merak etmiyozki canım.. drlar önemsiyor ama önemli akıntılar da var
rengi sarımtırak ama akıntı çok afedersin smük kıvamında sadece 3 gündür falan yoktu daha önce
canım bendede akıntı cok oluyor doktor ıdrar testı fılan yaptı smer fılan aldı bırsey cıkmadı doktor zaten panık yapmamamı soylemıstı ama bana dnletemedı hamılelıkte normal mıs cok kokulu ve yogun olmadıgı surece korkma dedı anam zaten altımız kurumuyorkı çişe gitmekten yarım saatte bir
çişimi ediyom çişimi ediyom popom kuru kalıyoo
valla popo kurulamaktan hergun 1 rulo tuvalet kagıdı bıtıyor battık tuvalet kagıdı tuketımınden bu kadar cıslı olurmu bı ınsan yaaa
canım bendede akıntı cok oluyor doktor ıdrar testı fılan yaptı smer fılan aldı bırsey cıkmadı doktor zaten panık yapmamamı soylemıstı ama bana dnletemedı hamılelıkte normal mıs cok kokulu ve yogun olmadıgı surece korkma dedı anam zaten altımız kurumuyorkı çişe gitmekten yarım saatte bir
inşaallah canım sağolun cevaplarınız içinCnm mikrop almışsındır göüş doktorunda kaşıntıya dönmesin
kızlar aranızda gunluk pet kullanan varmı ben hamılelıkten once sureklı kullanırdım ama hamıle kaldıgımda doktor yasakladı hatta kızdı kullanma dıye pamuklu camasır gıy ve sureklı utuleyerek kullan dedı bıde temızlık ıcın duru suyla taharatlan ve ıyıce tuvalet kagıdı ıle kurula dedı ama su gunluk pede neden bu kadar karsı anlamıyorum sonucta onlarda bellı bır hıjyen kuralından gecmıyormukı
doğru diyosun
inşaallah canım sağolun cevaplarınız için
Bende bi yerde okudum. Bi form vardi. Sol yumurtalikta Hamile kalirsan kiz sag ise erkek diyodu. Yorumlarinda bir iku tanesi haric hep bunu dogruluyodu
Cnm evet pamuklu çamaşır giyilmeliymiş zaten bide alt kısımları varya kuşların deydiğioraya ütüyü değdir dedi doktorum mikrop kırılsın dedi.Ama bi iki ütüledim ütü deyince lastiklerine bişi oldu heralde hep tahriş etti.Doktorumda kesinlikle 60 veya 90 da ön yıkamalı olarak yıka külotlarını dedi..Normaldede öle yıkardım ben Günlük ped konusundada doktorum kokulu olanları kullanma dedi.Bu kotexin %100 pamuklu olanı var çamaşır rahatlığında gibi onu önerdi mesela.Kullanıyorum sabah akşam değişiorum memnunum.Onu kullanabilirsin cnm
kotexın pedlerı bende pısık yaptı ama gunluk pedını hıc denemedım bı denıyım bakalım alısmısım gunluk pede her tuvalete gıttıgımde degıstırmek ıstıyorum tamamen temızlenmek ıstıyorum sankı sımdı pisimde
ınş. hayırlı haberlerını beklıyoz bızı habersız bırakma bak hamısız kafaya takıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?