2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kuşumkotexin günlük pedi ama pamuklu olanlarıı.Normal pedlerini bende beğenmemiştim.Orkid comfort ve molpedden ben şaşmıyorum banyo dolabının altında koca bi stok var

haaaahhhaaa bendede vardı o stoklar ama gecen gun ablam stogu patlattı nasılsa senın sımdılık ıhtıyacın yok dıye

günaydıın canım sende benim gibi kargalar kahvaltısını yapmadan dikilenlerdensin
ben kalkalı baya oldu ama evi toparladım gerçi eşim evde akşama dağılmış eve gelicem ama içim rahat etmiyo işte

aynen canım. 8 de işbaşı benım.geliyorum bı bakıyorum kım var kım yok dıye

günaydın hamişlerrr.Yatağında mışıl mışıl uyuyanlar, işinin başında olanlar, yollarda trafiğe takılanlar, dünden kalma hala abur cubur yemekle meşgul olanlar nirdesinizzzzzz

günaydın hamişlerrr.Yatağında mışıl mışıl uyuyanlar, işinin başında olanlar, yollarda trafiğe takılanlar, dünden kalma hala abur cubur yemekle meşgul olanlar nirdesinizzzzzz

günaydınnnn.burdayızzzzzzzzzz

günaydın annejikler butun gece korkudan uyuyamadım deprem olurmu dıe
sabah haberler iice korkuttu uzmanlarrrrr izmirde 7 nin üzerinde deprem beklenıomuş
ondan bukadar sallanmaya başlamış dedı proflar doçlar korkudan karnıma kasıklarıma ağrılar gırıoo

dünyadan bi haberim izmirde deprem olmuş yeni okuyorum senden duyuyorum erken yatmaktan haber bile izlemiyorum offf...

cnm kötü düşünme:dedemin bir lafı vardı deprem için öleceksek dışarda da içerde ölücez bu yazılıysa kaçış yok der evi terkedip gitmezdi.

Tabii deprem olursa sen dedeme bakma ..... Hep abartıyolar cnm yaa boşver sıkma canını inşallah olmaz sen tek kalmıyosun dimi...

günaydın.Allah korusun. korkma sen sakın ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…