iyi geceler hanımlar ne güzel uyumamışsınız?
Kuşumkotexin günlük pedi ama pamuklu olanlarıı.Normal pedlerini bende beğenmemiştim.Orkid comfort ve molpedden ben şaşmıyorum banyo dolabının altında koca bi stok var
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrbendede pek uyku yok bu gecee.Akşam üstü kestirdim 1 saat o çaldı uykumdan
senın baska ıslerın yokmuydu kız o kadar geclık gıydın
kızlar ben yatayım artık hadı ıyı geceler sabah gorusuruz opuyorum bebıslerınızı ve sızı
günaydın güzel anneler
günaydıın canım sende benim gibi kargalar kahvaltısını yapmadan dikilenlerdensin
ben kalkalı baya oldu ama evi toparladım gerçi eşim evde akşama dağılmış eve gelicem ama içim rahat etmiyo işte
günaydın hamişlerrr.Yatağında mışıl mışıl uyuyanlar, işinin başında olanlar, yollarda trafiğe takılanlar, dünden kalma hala abur cubur yemekle meşgul olanlar nirdesinizzzzzz
hani nerdesiniz elleri göreyim çakmaklar nerde haydi hep berabergünaydınnnn.burdayızzzzzzzzzz
hani nerdesiniz elleri göreyim çakmaklar nerde haydi hep beraberneler oluyor banaa
günaydın annejikler butun gece korkudan uyuyamadım deprem olurmu dıe
sabah haberler iice korkuttu uzmanlarrrrrizmirde 7 nin üzerinde deprem beklenıomuş
ondan bukadar sallanmaya başlamış dedı proflar doçlarkorkudan karnıma kasıklarıma ağrılar gırıoo
günaydın annejikler butun gece korkudan uyuyamadım deprem olurmu dıe
sabah haberler iice korkuttu uzmanlarrrrrizmirde 7 nin üzerinde deprem beklenıomuş
ondan bukadar sallanmaya başlamış dedı proflar doçlarkorkudan karnıma kasıklarıma ağrılar gırıoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?