hani nerdesiniz elleri göreyim çakmaklar nerde haydi hep beraberneler oluyor banaa
günaydın güzel anneler
günaydın annejikler butun gece korkudan uyuyamadım deprem olurmu dıe
sabah haberler iice korkuttu uzmanlarrrrrizmirde 7 nin üzerinde deprem beklenıomuş
ondan bukadar sallanmaya başlamış dedı proflar doçlarkorkudan karnıma kasıklarıma ağrılar gırıoo
Günaydın hamişlerim
günaydın annişkolarr sizedeee.
aynen canım. 8 de işbaşı benım.geliyorum bı bakıyorum kım var kım yok dıye
kız diyorum birtek benmi böyleyim bu sabah hehehehhe çakmağım yok at bitane...demkki bu haftalar enerjimiz yerine geliyor...
GÜNAYDIN HERKESEAllah korusun depremden falan izmirde nerede oturuyorsunuz,ben de izmirliyim bornovoda oturuyorduk,şimdi görev icabı burdayım
miray avatarına hastayım çok hoş görünüyor:)
bebeğim yaa çakmaklar kopppeeğğin olsun yakalaaaaa hehehehehehe.Ya evet gittikçe enerjik olmaya başladım.Bu kuzumu görmemden de kaynaklanabilir o da çok enerjikti dedimki bu ufacık insancık bu kadar hareketliyken benim kös kös oturmam hiç olur mu dedim.Ben de yavruma çekeyim biraz oleyy oleyy oleyyyyyy
sen bide benim oğlanı görsen sanki piposunu sıkıştırmış gibi bir zıplıyor hopp hopp maş.ayaklarıyla bir ittiriyor keseyi dedim fırlıyacak...
Anasına çekmiş fırlama olcekkkkkkkkkkkkkkkkkkk hohopppppppppppp benim annem ağır ol azcık derdi ben diyecem fırla oğlum kim tutar seni heyttttttttt
ay kızım diye söylemiyorummm teyzsesi çok nazlıdır der böyle bebişleri öve öve biteremeyizayyyy bende hopladığı zaman işte köşelere çarpıyodu doktora dedim alan dar heralde.Yok alan gayet geniş dedi gülerek.Ama sanki hani derler ya kabına sığmıyodu Ay şimdiki çocuklar ahh ahhh anne karnında bile hoplasın zıplasın yaniii
ayy ne güzel kızım demesi oğlum demesi gelsinler artık...dışarda hoplatırız...
ben kızım diyorumda doktor gibi dedi.Değişebilir yani.Kızıma alıştım ben banane kızım iştehiç kız gibi deyipte erkek olan oldu mu acaba?
Günaydın 2012 nin en güzel annecikleri ....Nasılsınız kızlar ??? Ben dün öyle yorulmuşum ki akşam kayınvalidemler geldi çaya .... otururken uyumuşumm öyle üzüldüm ki hemen kalktılar.Burnum da tıkalıydı acaba horladım mı diye sordum ikizime yok dedi ama kafan düştü dedi.... bütün akşamda uyudum... sözde annem ikizim arkadaşım bende kalıyo sadece gördüğüm akşam yemeğiydi.
gunaydın kızlar nasılsınız benım cok basım agrıyor yaaa
günayyyyyydııııııınnnnn annişler
nasılsınız bakalım bugün. valla dün akşam 8.30 da sızmışım sabah 5te. gözlerimi açtım ama şimdi nasıl uykum var yatsam uyucam ama işteyim.
günaydın canım.ya baş ağrısı kötüdür.Bu arada ben nöbetçiyim heralde.Bi tek ben yazıyorum gelenleri ben karşılıyorum.Ayy mesaiye mi kalmışım.Kimden nöbeti devraldım acaba.E boş bırakmaya gelmiyo
Günaydın 2012 nin en güzel annecikleri ....Nasılsınız kızlar ??? Ben dün öyle yorulmuşum ki akşam kayınvalidemler geldi çaya .... otururken uyumuşumm öyle üzüldüm ki hemen kalktılar.Burnum da tıkalıydı acaba horladım mı diye sordum ikizime yok dedi ama kafan düştü dedi.... bütün akşamda uyudum... sözde annem ikizim arkadaşım bende kalıyo sadece gördüğüm akşam yemeğiydi.
günaydın tatlım, enerjine bayıldımmmmgünaydın hamişlerrr.Yatağında mışıl mışıl uyuyanlar, işinin başında olanlar, yollarda trafiğe takılanlar, dünden kalma hala abur cubur yemekle meşgul olanlar nirdesinizzzzzz
tatlım benim de 11.45 te randevum var. gel cinsiyeti söyliyim demişti dr hanım. çok merak ediyorum. kaç gündür pipolu rüyalar görüyorum. bari öğreniyim neyimiz var neyimiz yokyarın bebişimi görücem inşallahhh sabah 9:00 da randevumuz var..eşimde bende çok heyecanlıyız..bebişim 12 haftalık oldu..doktora sorucam cinsiyeti hakkında bi fikriniz var mı die ????benim arkadaşıma benim kadarken doktoru söylemiş dediğide çıkmışşş.. yarın ikili testleride ister artık herhalde..ayyyy uyku tutmaz beni şimdi
canıııııııııııııım yazık yaaa.... bize de misafir geliyo da Allahtan ya hamile ya çocuklu 9buçukta onlar gidiyo ben uykuya :)))Günaydın 2012 nin en güzel annecikleri ....Nasılsınız kızlar ??? Ben dün öyle yorulmuşum ki akşam kayınvalidemler geldi çaya .... otururken uyumuşumm öyle üzüldüm ki hemen kalktılar.Burnum da tıkalıydı acaba horladım mı diye sordum ikizime yok dedi ama kafan düştü dedi.... bütün akşamda uyudum... sözde annem ikizim arkadaşım bende kalıyo sadece gördüğüm akşam yemeğiydi.
günaydın canım.Olur öyle şeyler ya biz de birine oturmaya gitsek bende zor tutarım kendimi acaip uykum geliyo.ya da biri bana gelse belki küt kafayı devirmem ama uykum gelir yani esneyince belli ederim zaten.Ayy senin ikizin mi var ne güzel ne güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?