canım bişi olmaz ya durumundan ötürü hoş görürler boş ver bendede dün misafir filn olsaydı bende de aynısı olurdu çünkü 8 buçukta oturduğum yerde uyumuşum eşim kaldırdı.
canım geçmiş olsun ya valla baş ağrısını bende çok sık çekerim zor oluyor. yanında minoset yada parol varsa alsana zararı yok çekme boşu boşuna bu arada minoset plus olan değil normali zarasız.
günaydın canımcımm.O uykuyu sorma sabah erkende yatsan geçte yatsan farketmiyo sabah uykusu işte çok tatlıdır ya.Zor kalkıyorum.Kahvaltı yapmak istiyorum ama kalkamıyorum ki sonra kalıyoz poğaça bilmem ney yiyoz hiçç sağlıklı değill
doktor cok zorda kalmadıkca hıc ıcme monoset ve parol dıyor ama sanırım bu zorunlu durum cok fena yaaa
sabah kahvaltısı bizdede mesele ya kahvaltı yapmadan çıkmak istemiyorum ama boğazımdan geçmiyo hiç canım istemiyo sırf vicdan azabı çekmemek için bebiş için yiyiyorum ama cıkcak nerdeyse yediklerim öğlan filan güzel yiyorumda işte şimdiye kadar sabah kahvaltısı yapmamaktan oluyo vücut alışık değil
sabah kahvaltısı bizdede mesele ya kahvaltı yapmadan çıkmak istemiyorum ama boğazımdan geçmiyo hiç canım istemiyo sırf vicdan azabı çekmemek için bebiş için yiyiyorum ama cıkcak nerdeyse yediklerim öğlan filan güzel yiyorumda işte şimdiye kadar sabah kahvaltısı yapmamaktan oluyo vücut alışık değil
gunaydinlarrrr kizlarrr bn aslinda coktan kalktim kocami bakuden sinava cagirdilar yurtdisi kursu icin 1 gunlugune gitti.Allahimmm Insallah bebegimin sansina turkiye kursu olur ve bnm izin donemime denk gelirde Allahhhh ne de guzel olurrr...bde utaniyorum kizlar ama arada kacamak yapanlar varmi yaaa.cnku uzun zaman snra bi kacamak oldu da....bisey olurmu ki...
aynen canım vücut o erken saatlerde yemeye alışık değil ondan gerçi ben zorlarım yerim öyle çıkarma problemim ya da mide bulantısı olmuyo bende şükür yerimde işte kalkamıyorum.Keşke şöyle beyaz peynirli yumurtalı ne bilim ballı yağlı güzel booll vitaminli bi kahvaltı yapabilsem bebişim için herşey onun içinama bu tembellik nereye kadar devam eder bilemiyorum.Diğer zamanlarda yiyorum ama.Annem ablam hep arayıp duyduğuma göre yemek yemiyomuşsuz falan filan söyleyip söyleyip duruyolar.Yok zayıfsın falan filan ayyyyy inandıramıyorum yediğime yaaa.Kim ispiyonluyo acaba kocacık mı
canım biz de bu ara kaçamak yaptık ama biraz da abarttık galiba
hiçbir sorun hissetmedim aşırı gaz birikintisi dışında. ben de eşimi 3 aylığına uğurlayacağım. hem de en emniyetli 3 ayda gidiyo ondan oldu bu kaçamklarsen de keyfine bak tatlım eğer dr un da birşey demediyse...
ya kızlar niye bilmiyorum ama içim sıkılıyo böyle ne biliyiim ööffff hiç keyfim yok iki gündüür
ya kızlar niye bilmiyorum ama içim sıkılıyo böyle ne biliyiim ööffff hiç keyfim yok iki gündüür
canım Allah korusun yani kötüsünden. kötü tecrübe olması fecii tabi ama hepsinde aynısı olmaz için rahat olsun. Annemin 6 düşüğü var ve bana kardeş olun dedivalla canm bnm guvendigim doktor suan gittigim ikinci doktorum kendisine sormadim ama hicbiseyi yasaklamadi.bnm ilkinin kalbi durmustu ondan korkumuza bayadir dikkat ediyrduk.ama dun iste sey kem kum...neyse hicbiseyim yk Insallah biseyde olmasin Allah korusun
canım olur arada öyle ya galiba bu dönemlerde daha sık geliyo insanın başına içini ferah tutmaya çalış bebişi düşün imkanın varsa biraz hava al gez dolaş
evet hamilelik depresyonu sıkkınlık bunaltı rubet canım seni hemen kanatlarımızın altına alıyor ve seanslara başlıyoruz.nedir derdin kuzum
bebegim snn keyfin carsambaya yerine gelicek Insallah:)))
gunaydinlarrrr kizlarrr bn aslinda coktan kalktim kocami bakuden sinava cagirdilar yurtdisi kursu icin 1 gunlugune gitti.Allahimmm Insallah bebegimin sansina turkiye kursu olur ve bnm izin donemime denk gelirde Allahhhh ne de guzel olurrr...bde utaniyorum kizlar ama arada kacamak yapanlar varmi yaaa.cnku uzun zaman snra bi kacamak oldu da....bisey olurmu ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?