2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

doktor cok zorda kalmadıkca hıc ıcme monoset ve parol dıyor ama sanırım bu zorunlu durum cok fena yaaa

sabah kahvaltısı bizdede mesele ya kahvaltı yapmadan çıkmak istemiyorum ama boğazımdan geçmiyo hiç canım istemiyo sırf vicdan azabı çekmemek için bebiş için yiyiyorum ama cıkcak nerdeyse yediklerim öğlan filan güzel yiyorumda işte şimdiye kadar sabah kahvaltısı yapmamaktan oluyo vücut alışık değil

doktor cok zorda kalmadıkca hıc ıcme monoset ve parol dıyor ama sanırım bu zorunlu durum cok fena yaaa

canım her doktor farklı demekki tabi sen ozaman kendi doktorun ne diyorsa onu uygula ama ben burdan önce hastanede çalışıyodum kadın doğumda doktorlarımız cok rahatlıkla öneriyodu benim doktorumda zararı yok diyor.

valla bende sabah erken kahvaltı yapmak istemiyorum anca kalkıp işe yetişiyoruz ee poğaça tosta talim onları yiyince de vicdan azabı çekiyorummm

gunaydinlarrrr kizlarrr bn aslinda coktan kalktim kocami bakuden sinava cagirdilar yurtdisi kursu icin 1 gunlugune gitti.Allahimmm Insallah bebegimin sansina turkiye kursu olur ve bnm izin donemime denk gelirde Allahhhh ne de guzel olurrr...bde utaniyorum kizlar ama arada kacamak yapanlar varmi yaaa.cnku uzun zaman snra bi kacamak oldu da....bisey olurmu ki...

ya kızlar niye bilmiyorum ama içim sıkılıyo böyle ne biliyiim ööffff hiç keyfim yok iki gündüür

aynen canım vücut o erken saatlerde yemeye alışık değil ondan gerçi ben zorlarım yerim öyle çıkarma problemim ya da mide bulantısı olmuyo bende şükür yerimde işte kalkamıyorum.Keşke şöyle beyaz peynirli yumurtalı ne bilim ballı yağlı güzel booll vitaminli bi kahvaltı yapabilsem bebişim için herşey onun için ama bu tembellik nereye kadar devam eder bilemiyorum.Diğer zamanlarda yiyorum ama.Annem ablam hep arayıp duyduğuma göre yemek yemiyomuşsuz falan filan söyleyip söyleyip duruyolar.Yok zayıfsın falan filan ayyyyy inandıramıyorum yediğime yaaa.Kim ispiyonluyo acaba kocacık mı

canım biz de bu ara kaçamak yaptık ama biraz da abarttık galiba
hiçbir sorun hissetmedim aşırı gaz birikintisi dışında. ben de eşimi 3 aylığına uğurlayacağım. hem de en emniyetli 3 ayda gidiyo ondan oldu bu kaçamklar sen de keyfine bak tatlım eğer dr un da birşey demediyse...

günaydın kızlar sabah sabah muhabbet koyulaşmış:)
dün bütün gün midem acaip ekşidi bebişin saçları 15.haftada çıkmaya başlıyomuş acaba ondanmıdır dedim gerçi daha erken gibi
benimde yarın 12,30da randevum cinsiyet kesinleşir artık geçen erkek gibi demişti dr bakalım heyecanla bekliyorum:)

evet kocaçığın olabilir çünkü ne kadar yersen ye onalara az geliyo içimizde ne var zannediyolar acaba daha ufacıklar onlara yetecek kadar yiyoruz işte ama benim kocaçıkta devamlı başımın etini yiyo bu kadarcık yemeyle bebek aç kalıyodur diyo aynı mantıktalarsa ondan şüphelene bilirsin

günaydın güzel anneler gene çok yazmışsınız okuyamadım çoğu sayfayı :)

kızlar bende sabah kalktığımda yemek yiyemiyorum ve hamile olduğumu öğrendiğimden beri hergün işyerinde kahvaltıda tost yiyorum yakında midemde tost ağacı çıkacak benim oğlan ömür boyu tost yemiycek bu gidişle

valla canm bnm guvendigim doktor suan gittigim ikinci doktorum kendisine sormadim ama hicbiseyi yasaklamadi.bnm ilkinin kalbi durmustu ondan korkumuza bayadir dikkat ediyrduk.ama dun iste sey kem kum...neyse hicbiseyim yk Insallah biseyde olmasin Allah korusun

günaydın güzel annelerrrrr
işten fırsat bulur bulmaz kkda buluyorum kendimi seviyorum kk nın muhabbetini 2008 kasım annelerinden görüştüğüm bile oldu yüz yüze hepsini çok seviyorum umarım burda da böyle dostlar kazanırımm
ben bi geçmişe bakıp geliyorummm ....

ya kızlar niye bilmiyorum ama içim sıkılıyo böyle ne biliyiim ööffff hiç keyfim yok iki gündüür

canım olur arada öyle ya galiba bu dönemlerde daha sık geliyo insanın başına içini ferah tutmaya çalış bebişi düşün imkanın varsa biraz hava al gez dolaş

canım Allah korusun yani kötüsünden. kötü tecrübe olması fecii tabi ama hepsinde aynısı olmaz için rahat olsun. Annemin 6 düşüğü var ve bana kardeş olun dedi dedim olmaz dr a ilk gidişimizde eşimle ilk onu sorduk. dr da yüzümüze bktı abartmayın yeteer dedi. ama abartmanın ne olduğunu biz bilmiyoruz ki

canım olur arada öyle ya galiba bu dönemlerde daha sık geliyo insanın başına içini ferah tutmaya çalış bebişi düşün imkanın varsa biraz hava al gez dolaş

çalışıyorum canım işteyim ondan çıkamam

evet hamilelik depresyonu sıkkınlık bunaltı rubet canım seni hemen kanatlarımızın altına alıyor ve seanslara başlıyoruz.nedir derdin kuzum

bilmem depresyonmu ama hiç bişey yapmak istemiyorum bi derdimde yok aslında ne biliyim hiiiç keyfim yok...

bebegim snn keyfin carsambaya yerine gelicek Insallah:)))

düşün o bile heycanlandırmıyo beni

neyse kızlarrr biz dr umuza gidiyoruz teyzişler. gelince haberlerimizi bi de inş cinsiyetimizi yazarız

tatlım benim doktor yasaklamadı 8. aya kadar yapabilirsiniz dedi.... kaçamak falan nerde tam gazz

tatlımmmmm sıkma canını yaaa kafanı dağıtcak bişeylerle uğraşsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…