kafam karıştı yavvvvv,kimse folic plus kullanmıyormuuuu?????bende zor buldummm folic plussııı bursada..kullananlar varsa günde kaç defa kullanıyorsunuzzzzzzzzzzz??????????????
yettim garibizim yönetici işten ayrılıyomuş genel müdür burda bugün toplantı falan filan ondan pek takip edemiyorum
kızlaaar siz niye hiç yazmıyorsunuz ?
ne bileyim bi sen bi ben yazıyoruz ha bire
bende dedim nie kimse yazmıyor
deseydın yenı yonetıcı ben olayım diye
su anda kac haftalıksın
bende vitamin kullanıyorum 1 haftadır falan
sana hangisini verdi cnm
canım ben folic plus kullanıyorum ve günde 1 defa zor buldum bende bi dahaki gittiğimde değiştirtcem hatta o gün değiştirtcektim sezeryana girmişti dr.
dün ilk defa bebüşümü gördümm kalbinin pıt pıt atışını gördüm çok mutluyum
doktorum folik asit vermedi bana vitamin verdi günde bi tane aç karnına kullanıcam, 2hafta sonra yine görcem miniğimi şimdiden özledim yaa:44:
dün ilk defa bebüşümü gördümm kalbinin pıt pıt atışını gördüm çok mutluyum
doktorum folik asit vermedi bana vitamin verdi günde bi tane aç karnına kullanıcam, 2hafta sonra yine görcem miniğimi şimdiden özledim yaa:44:
canım bende kaç gündür bi halsizlik var, bi uyku hali.. toparlanamıyorum.
hahaha walla zaten bütün işini bana yaptırıyodu
bilmiyorum yeni iş bölümü olcakmış belki yükselirim hahahha
neden değiştiriceksinnnn????ya ben günde 3 defa kullanıyorummmm...doktor reçeteye öyle yazmış herhalde ki üzerine günde 3 defa tok karınla yazmışlarrrrr,,ayyyy içime kurt düştüüüüüü((((bi zararı olurmu ki ben 2 haftadır kullanıyorummm bebeğim şu anda 6+5 günlük bebişimmm
gecer canım ınsallah
oluyor ara ara o dun bende öyleydım yerımden kalkamadım
tüm işleri anem yaptı
ee baakarsın bebiş ugurlu gelır olurmu olur valla :))))))
bugun teyzemın oglunun kınası var benımde
hiç keyfim yok amaa nasıl oynıcam edicem bilmiyorum
valla kızlar bendede pazardan beri boğazıma düğümleniyo herşey,içim bulanıyo ama hiç kusmadım..ya bide birşey sorucam kızlar ben folic plus kullanıyorum,günde 3 defa sabah,öğle,akşam siz nasıl kullanıyosunuz????
inşallahh yaa stres atsam olur bırazolurmu olur canıım bilmem artık:)
müziği duyunca kendine gelirisin hem tanıdıkları falan görünce keyiflenirsin amaaan aammaan sabahlar olmasın
kızlar ben 5+4 ken kalp atışlarını gördümmtahllillerim şeker hormon herşey çok normal çıktı,kanamam ağrım falanda hiç yok ama doktor verdi yine bu progestanı.kesenin bazı yerlerinde kanama varmış banada gösterdi tabi ben çokda birşey göremedim,çoğu gebede görülürmüş bu durum tedbirmiş bizimki düşeceği varsada ne yapsak yapalım düşermiş.birde 2,5 aya kadar cinsel ilşki yasak....:18:
banada 3 tane verdi birde elevit verdi ek olarak
inşallahh yaa stres atsam olur bıraz
şu moddan cıkarsam güzel olur
hafta içi hafta içide ne kınasıysa
koppp koppppp
olabilecek bi durum evet canım
inşallah bişey olmaz merak etme
egerki illa düşeceksede aynen doktorun dedıgı gibi
hayırlısı olsun hepimiz için
cinsel ilişkiye gelince doktor bana yasaklamadıgı halde
halaa cesaret edemiyoruzz
nasıl olcak bilmem
kızlar ben 5+4 ken kalp atışlarını gördümmtahllillerim şeker hormon herşey çok normal çıktı,kanamam ağrım falanda hiç yok ama doktor verdi yine bu progestanı.kesenin bazı yerlerinde kanama varmış banada gösterdi tabi ben çokda birşey göremedim,çoğu gebede görülürmüş bu durum tedbirmiş bizimki düşeceği varsada ne yapsak yapalım düşermiş.birde 2,5 aya kadar cinsel ilşki yasak....:18:
evet canım allah bebişlerimizi korusun inşallah,iişkide rahim kasları kasıldığı için tehlikeyi arttırıyormuş,bencede biraz beklesek bişeycik olmaz,kociş sen istesende ben yapmamki dedi
inş bişicikler olmaz sen içini ferah tut...
progestanı unutma ama hergün kullan inş tutunur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?