2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kafam karıştı yavvvvv,kimse folic plus kullanmıyormuuuu?????bende zor buldummm folic plussııı bursada..kullananlar varsa günde kaç defa kullanıyorsunuzzzzzzzzzzz??????????????

canım ben folic plus kullanıyorum ve günde 1 defa zor buldum bende bi dahaki gittiğimde değiştirtcem hatta o gün değiştirtcektim sezeryana girmişti dr.

canım ben folic plus kullanıyorum ve günde 1 defa zor buldum bende bi dahaki gittiğimde değiştirtcem hatta o gün değiştirtcektim sezeryana girmişti dr.

neden değiştiriceksinnnn????ya ben günde 3 defa kullanıyorummmm...doktor reçeteye öyle yazmış herhalde ki üzerine günde 3 defa tok karınla yazmışlarrrrr,,ayyyy içime kurt düştüüüüüü((((bi zararı olurmu ki ben 2 haftadır kullanıyorummm bebeğim şu anda 6+5 günlük bebişimmm

Canım gözün aydın. Allah bize de nasip etsin bebişimizin pıt pıtlarını duymayı. ben de yarın gidiyorum kontrole. acayip heyecanlıyım.

Canım gözün aydın. Allah bize de nasip etsin bebişimizin pıt pıtlarını duymayı. ben de yarın gidiyorum kontrole. acayip heyecanlıyım.

canım bende kaç gündür bi halsizlik var, bi uyku hali.. toparlanamıyorum.

gecer canım ınsallah
oluyor ara ara o dun bende öyleydım yerımden kalkamadım
tüm işleri anem yaptı

hahaha walla zaten bütün işini bana yaptırıyodu
bilmiyorum yeni iş bölümü olcakmış belki yükselirim hahahha

ee baakarsın bebiş ugurlu gelır olurmu olur valla :))))))
bugun teyzemın oglunun kınası var benımde
hiç keyfim yok amaa nasıl oynıcam edicem bilmiyorum

canım fzlasını vucut atıyormus dun öyle yazmıslardı
korkma bısey olmaz
ama doktoruna bı danış tekrar istersen

olurmu olur canıım bilmem artık:)
müziği duyunca kendine gelirisin hem tanıdıkları falan görünce keyiflenirsin amaaan aammaan sabahlar olmasın

kızlar ben 5+4 ken kalp atışlarını gördümm tahllillerim şeker hormon herşey çok normal çıktı,kanamam ağrım falanda hiç yok ama doktor verdi yine bu progestanı.kesenin bazı yerlerinde kanama varmış banada gösterdi tabi ben çokda birşey göremedim,çoğu gebede görülürmüş bu durum tedbirmiş bizimki düşeceği varsada ne yapsak yapalım düşermiş.birde 2,5 aya kadar cinsel ilşki yasak....:18:

banada 3 tane verdi birde elevit verdi ek olarak

olurmu olur canıım bilmem artık:)
müziği duyunca kendine gelirisin hem tanıdıkları falan görünce keyiflenirsin amaaan aammaan sabahlar olmasın
inşallahh yaa stres atsam olur bıraz
şu moddan cıkarsam güzel olur
hafta içi hafta içide ne kınasıysa
koppp koppppp

olabilecek bi durum evet canım
inşallah bişey olmaz merak etme
egerki illa düşeceksede aynen doktorun dedıgı gibi
hayırlısı olsun hepimiz için
cinsel ilişkiye gelince doktor bana yasaklamadıgı halde
halaa cesaret edemiyoruzz
nasıl olcak bilmem

şimdi doktorumu aradım içim rahatladı doğru kullanıyormuşum..günde 3 defaymışşş folic plus:))))

evet canım allah bebişlerimizi korusun inşallah,iişkide rahim kasları kasıldığı için tehlikeyi arttırıyormuş,bencede biraz beklesek bişeycik olmaz,kociş sen istesende ben yapmamki dedi

inş bişicikler olmaz sen içini ferah tut...

progestanı unutma ama hergün kullan inş tutunur ..

evet canım allah bebişlerimizi korusun inşallah,iişkide rahim kasları kasıldığı için tehlikeyi arttırıyormuş,bencede biraz beklesek bişeycik olmaz,kociş sen istesende ben yapmamki dedi

bende vajınısmus durumu oldugu ıcın aradan fazla zaman gecmesın dıyee
bı kere olsun arada dıyorum
eşim yok olmaz diyor ya
eşlerden cekecegımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…