canım bende kaç gündür bi halsizlik var, bi uyku hali.. toparlanamıyorum.
evet canım allah bebişlerimizi korusun inşallah,iişkide rahim kasları kasıldığı için tehlikeyi arttırıyormuş,bencede biraz beklesek bişeycik olmaz,kociş sen istesende ben yapmamki dedi
bende vajınısmus durumu oldugu ıcın aradan fazla zaman gecmesın dıyee
bı kere olsun arada dıyorum
eşim yok olmaz diyor ya
eşlerden cekecegımız var
bana doktor ilişki serbest dediği için biz de haftada bir defa abartmadan devam ediyoruz ilişkiyeama yarınki doktoruma da bi sorayım
bende bulanti baslamadi gogus hassasiyetide yok 5+3 oldumcanim kacinci haftadasin sen suan ?
yeşimcim 6. haftadayız bayramdan sonra kontrol var ve midem dahada kötüye gidiyo off ne yapacağım bilemiyorum. Allahım kolaylık versin hepimize
Canim hemen umitsizlige kapilma benim gec dollenme oldu 10 gun geriden geliyor, normalde 7 haftalik olmas lazim ama 5+3 suanda. ins gelisecek bebisin saglikla.kızlar,yüzümü bilmezsiniz,sesimi duymadınız ama birleştiğimiz ortak bir noktamız var beni anladığınıza eminim .ihtiyacım olan 2 şey var umut ve dua.dua edin bana ..
ben ama Dr gunde 1 dedi bana ya benimde kafam cok karisikkafamm karıştı yavvvv,aranızada folic plus kullanan yok muuuuuuu????varsa günde kaç defa kullanıyorsunuzzzz??????
400mg yaziyor benimkinde baska vitaminlerde var seninkinde kac mg mi?
hiç bi sorun yaşamadın degılmı ???
doktorlar zaten haftada bir devam diyorlar dusuk riski yoksa
3. aya kadar 3. aydan sonra daha rahatmış
kesinliklee biz anaç olalım derken onlar en babaç hallerdelerrultrasona bakarken çok heyecanlanmış bebeği görücem diye nasıl güldüm dedim daha pirinç tanesi kadar karanlık kese içinde görünmez daha.alem bunlar:)))
yok canım. bi kanama olur falan diye de bekledim her seferinde.çok şükür olmadı. sadece sarı akıntılarım var. onun da ilişkiyle alakası yok.
Merhaba Arkadaşlar..
Benim en son reglim 22 Eylül ve 24 ekimde test yaptırdım 10 günlük falan dedi doktor..
Benim daha ilk bebeğim olucak kısmetse. o yüzden bilemedim :) ben şu anda kaç haftalık hamile oluyorum ?
Ve benimde doğumum 29 Haziran görünüyor.
Bende sizin gibi haziran annesi olucam inşallahh :)))))))))
valla bunlar daha babaç
nolcak bilmem
eşimde kalp sesini duymak için bekliyor öylee :)))
dedim zaarrlıymıs biraz daha zaman gecıcek
ben yarın kalp atışını görcem inşallah. o kadar stres yapıyorum ki (( kötü bişey öğrenmek istemiyorum(( // sen gördünmü bebişin kalp atışlarını canım?
SENINKI 5+5 olmasi lazim google dogum hesaplama yaz cikar zaten canim
bende bulanti baslamadi gogus hassasiyetide yok 5+3 oldum
Canim hemen umitsizlige kapilma benim gec dollenme oldu 10 gun geriden geliyor, normalde 7 haftalik olmas lazim ama 5+3 suanda. ins gelisecek bebisin saglikla.
ben ama Dr gunde 1 dedi bana ya benimde kafam cok karisik
400mg yaziyor benimkinde baska vitaminlerde var seninkinde kac mg mi?
canım sadece folic plus alıyosun dimi valla üstünde folic acid calcium ve vitamin d yazıyor toplamda 800 mg yazıyor...
ayyyyy özendim valla
darısı başımızaa
o akıntı bendede var beyaz bi şekilde zaten
canım sadece folic plus alıyosun dimi valla üstünde folic acid calcium ve vitamin d yazıyor toplamda 800 mg yazıyor...
bende ondan kullandım dr.vermişti...hatta bitmek üzere bana 1 tane demişti günde...90 tane var içinde...ben hamiş olmadan başlamıştım şimdi bitince devam etmicem..
evet gördum canım
gecen cuma degıl oncekı cumaydı gordugum
stres oluyor ınsana o zaten
inşallah görürsün sende yarın :)
kaç haftalıksın sen
bende ondan kullandım dr.vermişti...hatta bitmek üzere bana 1 tane demişti günde...90 tane var içinde...ben hamiş olmadan başlamıştım şimdi bitince devam etmicem..
şöyle olabilir ben 4 haftalıkkken başladım ondan bana günde 3 defa yazdı herhalde,telafi etmek için ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?