2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım allah bebişlerimizi korusun inşallah,iişkide rahim kasları kasıldığı için tehlikeyi arttırıyormuş,bencede biraz beklesek bişeycik olmaz,kociş sen istesende ben yapmamki dedi

bana doktor ilişki serbest dediği için biz de haftada bir defa abartmadan devam ediyoruz ilişkiye ama yarınki doktoruma da bi sorayım

bende vajınısmus durumu oldugu ıcın aradan fazla zaman gecmesın dıyee
bı kere olsun arada dıyorum
eşim yok olmaz diyor ya
eşlerden cekecegımız var

kesinliklee biz anaç olalım derken onlar en babaç hallerdelerr ultrasona bakarken çok heyecanlanmış bebeği görücem diye nasıl güldüm dedim daha pirinç tanesi kadar karanlık kese içinde görünmez daha.alem bunlar:)))

Merhaba Arkadaşlar..
Benim en son reglim 22 Eylül ve 24 ekimde test yaptırdım 10 günlük falan dedi doktor..
Benim daha ilk bebeğim olucak kısmetse. o yüzden bilemedim :) ben şu anda kaç haftalık hamile oluyorum ?
Ve benimde doğumum 29 Haziran görünüyor.
Bende sizin gibi haziran annesi olucam inşallahh :)))))))))

hiç bi sorun yaşamadın degılmı ???
doktorlar zaten haftada bir devam diyorlar dusuk riski yoksa
3. aya kadar 3. aydan sonra daha rahatmış

yok canım. bi kanama olur falan diye de bekledim her seferinde. çok şükür olmadı. sadece sarı akıntılarım var. onun da ilişkiyle alakası yok.

valla bunlar daha babaç
nolcak bilmem
eşimde kalp sesini duymak için bekliyor öylee :)))
dedim zaarrlıymıs biraz daha zaman gecıcek

offf uykum var ve daha saat 1 bucukkkkkkkkkkkkkkkne olcak böyle yaaa...........eve gitmek istiyorum sıkıldım ben yaa...:26:

SENINKI 5+5 olmasi lazim google dogum hesaplama yaz cikar zaten canim

valla bunlar daha babaç
nolcak bilmem
eşimde kalp sesini duymak için bekliyor öylee :)))
dedim zaarrlıymıs biraz daha zaman gecıcek

ben yarın kalp atışını görcem inşallah. o kadar stres yapıyorum ki (( kötü bişey öğrenmek istemiyorum (( // sen gördünmü bebişin kalp atışlarını canım?

ben yarın kalp atışını görcem inşallah. o kadar stres yapıyorum ki (( kötü bişey öğrenmek istemiyorum (( // sen gördünmü bebişin kalp atışlarını canım?

evet gördum canım
gecen cuma degıl oncekı cumaydı gordugum
stres oluyor ınsana o zaten
inşallah görürsün sende yarın :)
kaç haftalıksın sen

ayyyyy özendim valla
darısı başımızaa
o akıntı bendede var beyaz bi şekilde zaten

Allah seni güldürsün, çok güldüm. az kaldı, sabret. Bebişe odaklan, derin nefes al. // o akıntı bende daha önce de vardı. doktor fitil yazmıştı, iyiki hamile olabilirim die kullanmamışım. yazdığı fitil çok zararlıymış.

merhaba arkadaşlar bende kapatılan topikten geldim:)))) oradan gelen arkadaşlara da zaten burada olanlara da MERHABAAA...hepinize bebişlerinizle sağlık sıhhat diliyorum inşallah Rabbimden... biz kanamaydı lekeydi derken 2 ayı devirdik yürek sızısıyla darısı kalan 7 aya kanamasız lekesiz sorunsuz inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…