2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızım 6 aylık ama aşırı derecede day durma ve yürüme egilimi var.. ne zaman yürütec almalıyım.. yürütece cogu kişi zararlı diyo kemik gelişimi için,ama hiçbi iş yapamıyorum sürekli kızım kucagımda.. :/

Yoo ondan filan degil laf olsun torba dolsun diye herhalde ne bileyimm. Her defasinda sorulur mu birgun diyecem ama gitsem sanane gitmesem sanane her defasindada sorulmaz ki

Sonrada hamileligin verdigi etkiden dolayi agresiflestim derimm

hahahaha çok alemsin canım valla ..gerçekten ama sormak lazım neden merak ediyorsunuz işimi desen ne der acaba???ama seninkide iyiymiş yani hormonların etkisyle dersin haaahahaha

Kizlar benim acil cikmam gerekiyor esim aradi onu arabayla almaya gitmeliyim.

Kendinize iyi bakin derdime derman olmak istiyenlerden ALLAH razi olsun.

Hepinizi cok seviyorum.

Solistice cnmmm defnosun iyilestigine cok ama cok sevindim.

cnm valla herşeyy eşindee bitiyoo malesefff ben kaynanalara kızmıyorumm çünküüü çok nadirrler haricii kaynana kaynanadırr..arayıı tutucakk ikisini ayırcakk adamdırrr....
ben şöyle diimm eşimle bu ayın 25 inde 8 yılımızı doldurcazzz. üstüne de 6 yıllık beraberlik ettimi sana 14 yıl...ben kayınvalidemii ilk çıktığım yıl tanıdım ve ilk karşılaşmamızda sevmedik birbirimizii ve açık açık belirttik bunu...sonra bikaç kere daha görüştük ama mecburiii olarakk ....sonra dediğim gibi evlendikk ama kayınvalidemm düğünümüze bile gelmedii inadındann...bende eşime dedimm sen ister görüş ister görüşmee ama ben bana adım atmadıktan sonraa görmem ve bu eve de sokmam...sağolsunn eşim beni hiç kırmadıı...aradan seneler geçtii ve 2 sene önce kıızımı doğurdumm...vee eşim doğumdan 3 ay öncee annesinin aradığınıı ve çok üzgün olduğunuu bizi göremek istediğinii falan filan söyledii...hiçbişey demedimm....doğuma gittim....o günün akşamı kayınvalidem gene eşimi aradı yanımdaa gelemk istediğini ama benim tepkimden koktuğunu falan dedii..duydum telden direkk..dedim gelcekse gelsinn...2 adım attı...geldii özür diledii ....sonraki yıll ara ara geldii gitti ama her seferindee benim üzerime düştüü sanki o görüşmeyen kadın gitti yerine bambaşka biri geldii kızım lafıı ağzından düşmedii...eşimii benim yanımdaa kaç kere azarladıı....1 yıl anne dememi bekledii hep 6 aydırr çok iyiyiz şimdii eşimden önce beni arar ne istersemm yapar alırr hiç üşenmez gücü yettiğincee..hee bu durumda bende çok huzurluyumm...ama iştee açıkçaı eşimde bitiyoodu herşeyy..banaa ne olursa olsun deyip dönseydi arkasını sanırımm düzelmezdik asla....

canım ben istanbuldayım kaynanam gaziantepte arada 18 saat var kadın bana telden yetioo bide yakınımda olsa şölee düşündümde yakında olsa biz saten eşimle boşanmış olurduk kkesin boşatırdı bizi evet evet boşatırdıı manyah o yapardı kesin piskopata bagladım ha iicene

kızlar bu kadar kişinin kaynanadan şikayetçi olması tesadüf diil işte.. bişi var bunların hamurunda hepsi aynı..

en iyi kaynana en uzak olandır

kesinlikle katılıyorum canım ..vallahi biz ilk evlendik 3 sene aynı sitede oturduk..burnumdan geldii..şimdi sarıyere taşındık ..çok şükür çok iyiyizz..

cnm bizim çoğumuzun bebişleri henüz karnımızda ve bikaç kişi dışında hep ilk bebek..
o yüzden o bikaç kişiye denk gelirsen ancak onlar yardımcı olabilir :26::26::26::26:

bu arada maşallah kızına ne çabuk yürümeye niyetlenmişş ööle

bende hazıranda dogum yapmş anneler yazıo sanıorm bu konuya,yeni üye oldumda allah bi nefeste kurtarsn.. güzel ama zor şeyler :) ....
yaaaa bizde inanamadık,hem adım atıyo hem day duruyo.. ve 2 dişi cıktı kocaman alt damakta..dönmeye başladı, dede baba falan diyo,doktorumzda şokta :)))

canım kimisi için de şey derler...
en iyi kaynana en uzak olandır.. mesela öbür dünya kadar uzak
tabi kimsenin ölmesini falan istediğimizden diil ama kimisi işte ölüp gitmeden huzur vermez ööle..
buna da şükür demek lazım senin durumun için.. ya bi de yakınlarda olsaydı..
Allah korusun.. dağlara taşlara di mi

kız olursada dicekki hıh saten beliiiydi kız olcagı nerde erkek olaa kolaymı öle erkek dogurmak bakın benim tosunuma oyy ogluşum evlendide çocugu oldu diye

kız olsun çamurdan olsun dersin sendeee...doğurdum yaa çocuğu dersin.ne ekersen onu biçersin dersinn.kızıda birr erkeğide dersin.çatla patla dersinn.o sanki bizden farklı mı doğurdu!!!

hadi inşallah canım

ayy Defnoş iyileşti de ortalık mı dağıtır oldu.. ne güzel ne güzel
iştahı falan düzeldi mi canım???
sormaa tatlım valla iyileştikk şükürrr son gazz kudurmalaraaa devamm....:))))
Kizlar benim acil cikmam gerekiyor esim aradi onu arabayla almaya gitmeliyim.

Kendinize iyi bakin derdime derman olmak istiyenlerden ALLAH razi olsun.

Hepinizi cok seviyorum.

Solistice cnmmm defnosun iyilestigine cok ama cok sevindim.
sağolasın Esracımmmm.....
cnm benim 2 yaşında kızım var 9 aylık emekledii tam yaşından 1 hafta sonra yürüdüü açıkçası ne emeklemesi için ne de yürümesi için hiç çaba sarfetmedimmm zamanı gelince sen istemesende kalkıyoalrr ...yürüteç için ben kızımda almadımm özellikle erkek bebeklere dr lar tavsiye etmiyoalr bu bebeğimde de kısmet olursa almamayı düşünüyorum bence çok gereksizzz...yani zaten alsanda öyle saatlerce koyamazsın onaa anca 10 dk falan..sen yere bi yorgan ser bence cnm bırak o hareket etmeye çalışsın kucağında da sürekli taşıma nie taşıyosun ki cnm....bırak yorganın üzerine sende geç karşısına koy oyuncaklarını bak nasıll oyalancakk o da ulaşmaya çalışcak...

Kızlar bugün lc.wa dan aldığım ikili önlüğün ikincisi maviymiş görmedim alırkenn ben.Eğer doktor bana kız derse önlüğü türkiye içinden bi arkadaşıa yollıycam söz veriyorum burdannn

kız olsun çamurdan olsun dersin sendeee...doğurdum yaa çocuğu dersin.ne ekersen onu biçersin dersinn.kızıda birr erkeğide dersin.çatla patla dersinn.o sanki bizden farklı mı doğurdu!!!

eşim içinde benim içinde kızı erkegi yok görümcemin iki kızı var benim erkek olursa varyaa ölürler kıskançlıktan eminim bundada görümcemin 3 eltisi war 3ününde hep kızları var hiç erkek torun yok görümcemin ilk hamileliginde doktor erkek demiştii kaynanamı görmeliydiniz 3 gelinin yapamadıgı benim kızım yaptı erkek olucak diee 2-3 ay sonra görümcem doktora gittiki kız ailecek kara yasa girdiler

nie be tatlımm mavi olsun ne olcakk kıza mavi olmazmı valla ben maviye bayılırım kızım da mavi bi sürü şey almıştım hatta ilk astronutunu bilerek gök mavisi almıştımm....ne güzelll....

saol canım..
maşallah kızına walla..
şok oldum bu ne hız böyle..
41 kere maşallahhh

yoksam oğlan mı olacak.. ona mı işaret bu pelinim

e hani koymadınn.. bekliyoruz resim koycan diyee :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…