Yoo ondan filan degil laf olsun torba dolsun diye herhalde ne bileyimm. Her defasinda sorulur mu birgun diyecem ama gitsem sanane gitmesem sanane her defasindada sorulmaz ki
Sonrada hamileligin verdigi etkiden dolayi agresiflestim derimm
kızlar bu kadar kişinin kaynanadan şikayetçi olması tesadüf diil işte.. bişi var bunların hamurunda hepsi aynı..
en iyi kaynana en uzak olandır
Of of bende cok yalvariyorumm Rabbime... Azicik anlasa bide teraziye koymasini bilse. Hem beni hem annesini idare etsin istiyorum ama herseyi benim sirtima yukluyor.
Senin adina sevindim ama cnm, yuvanin huzurunu cok bozuyor maalesef.
Cok sukur mutluyum esim beni ben onu cok seviyorumm ama iste bazen patlaklik veriyor bu konular yuzunden oda artik tuzu biberi mi oluyor?
Oda annesi uzerimizde cok hakki vardir mutlaka ama birazcikta gencleri kendi hallerinde biraksalar ya
Cok mu sey istiyorum bilmiyorumm, bazende kendimi cadi gelin gibi goruyorumm
kızlar bu kadar kişinin kaynanadan şikayetçi olması tesadüf diil işte.. bişi var bunların hamurunda hepsi aynı..
en iyi kaynana en uzak olandır
kızım 6 aylık ama aşırı derecede day durma ve yürüme egilimi var.. ne zaman yürütec almalıyım.. yürütece cogu kişi zararlı diyo kemik gelişimi için,ama hiçbi iş yapamıyorum sürekli kızım kucagımda.. :/
cnm bizim çoğumuzun bebişleri henüz karnımızdave bikaç kişi dışında hep ilk bebek..
o yüzden o bikaç kişiye denk gelirsen ancak onlar yardımcı olabilir :26::26::26::26:
bu arada maşallah kızına ne çabuk yürümeye niyetlenmişş ööle
kıslar bişi sorcam kaynananızla telde konuştugunuzda yada eşiniz konuştugunda akşam yemegi olarak ne yediginizi soruyor mu?
canım ben istanbuldayım kaynanam gaziantepte arada 18 saat var kadın bana telden yetioo bide yakınımda olsa şölee düşündümde yakında olsa biz saten eşimle boşanmış olurduk kkesin boşatırdı bizi evet evet boşatırdıı manyah o yapardı kesin piskopata bagladım ha iicene
Guzel bir yemek yap sofrayida romantik bir sekilde dekore et'de soka bir girsin birdahada cikamasin
YOO sormuyor,hayırdır senin ki çok mu soruyor?
kız olursada dicekki hıh saten beliiiydi kız olcagı nerde erkek olaa kolaymı öle erkek dogurmak bakın benim tosunuma oyy ogluşum evlendide çocugu oldu diye
sonrada ekşındün geceliği görünce şaşıbeş kaldı adam
sormaa tatlım valla iyileştikk şükürrr son gazz kudurmalaraaa devamm....:))))hadi inşallah canım
ayy Defnoş iyileşti de ortalık mı dağıtır oldu.. ne güzel ne güzel
iştahı falan düzeldi mi canım???
sağolasın Esracımmmm.....Kizlar benim acil cikmam gerekiyor esim aradi onu arabayla almaya gitmeliyim.
Kendinize iyi bakin derdime derman olmak istiyenlerden ALLAH razi olsun.
Hepinizi cok seviyorum.
Solistice cnmmm defnosun iyilestigine cok ama cok sevindim.
cnm benim 2 yaşında kızım var 9 aylık emekledii tam yaşından 1 hafta sonra yürüdüü açıkçası ne emeklemesi için ne de yürümesi için hiç çaba sarfetmedimmm zamanı gelince sen istemesende kalkıyoalrr ...yürüteç için ben kızımda almadımm özellikle erkek bebeklere dr lar tavsiye etmiyoalr bu bebeğimde de kısmet olursa almamayı düşünüyorum bence çok gereksizzz...yani zaten alsanda öyle saatlerce koyamazsın onaa anca 10 dk falan..sen yere bi yorgan ser bence cnm bırak o hareket etmeye çalışsın kucağında da sürekli taşıma nie taşıyosun ki cnm....bırak yorganın üzerine sende geç karşısına koy oyuncaklarını bak nasıll oyalancakk o da ulaşmaya çalışcak...kızım 6 aylık ama aşırı derecede day durma ve yürüme egilimi var.. ne zaman yürütec almalıyım.. yürütece cogu kişi zararlı diyo kemik gelişimi için,ama hiçbi iş yapamıyorum sürekli kızım kucagımda.. :/
kız olsun çamurdan olsun dersin sendeee...doğurdum yaa çocuğu dersin.ne ekersen onu biçersin dersinn .kızıda birr erkeğide dersin.çatla patla dersinn .o sanki bizden farklı mı doğurdu!!!
Kızlar bugün lc.wa dan aldığım ikili önlüğün ikincisi maviymiş görmedim alırkenn ben.Eğer doktor bana kız derse önlüğü türkiye içinden bi arkadaşıa yollıycam söz veriyorum burdannn
bende hazıranda dogum yapmş anneler yazıo sanıorm bu konuya,yeni üye oldumdaallah bi nefeste kurtarsn.. güzel ama zor şeyler :) ....
yaaaa bizde inanamadık,hem adım atıyo hem day duruyo.. ve 2 dişi cıktı kocaman alt damakta..dönmeye başladı, dede baba falan diyo,doktorumzda şokta :)))
Kızlar bugün lc.wa dan aldığım ikili önlüğün ikincisi maviymiş görmedim alırkenn ben.Eğer doktor bana kız derse önlüğü türkiye içinden bi arkadaşıa yollıycam söz veriyorum burdannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?