sormaa tatlım valla iyileştikk şükürrr son gazz kudurmalaraaa devamm....:))))
sağolasın Esracımmmm.....
cnm benim 2 yaşında kızım var 9 aylık emekledii tam yaşından 1 hafta sonra yürüdüü açıkçası ne emeklemesi için ne de yürümesi için hiç çaba sarfetmedimmm zamanı gelince sen istemesende kalkıyoalrr ...yürüteç için ben kızımda almadımm özellikle erkek bebeklere dr lar tavsiye etmiyoalr bu bebeğimde de kısmet olursa almamayı düşünüyorum bence çok gereksizzz...yani zaten alsanda öyle saatlerce koyamazsın onaa anca 10 dk falan..sen yere bi yorgan ser bence cnm bırak o hareket etmeye çalışsın kucağında da sürekli taşıma nie taşıyosun ki cnm....bırak yorganın üzerine sende geç karşısına koy oyuncaklarını bak nasıll oyalancakk o da ulaşmaya çalışcak...
kıs geçmişi okudumda icraat olmamış nie vazçaydın adamı hevesendiripte
nie be tatlımm mavi olsun ne olcakk kıza mavi olmazmı valla ben maviye bayılırım kızım da mavi bi sürü şey almıştım hatta ilk astronutunu bilerek gök mavisi almıştımm....ne güzelll....
saol canım..
maşallah kızına walla..
şok oldum bu ne hız böyle..
41 kere maşallahhh
yoksam oğlan mı olacak.. ona mı işaret bu pelinim
e hani koymadınn.. bekliyoruz resim koycan diyee :26::26::26:
oyun parkı var,içine koyuyorum,tepesinde sallanan ördek tavşan falan varondan sıkıldı,oyuncaklarndanda sıkıldı farklı şeylere ilgi duyuyo,ıslak mutfak bezi,yıkanmş çamaşırlar,ve ıslak mendiller...saatlerce zaman gecirebiliyo bunlarla,anlamadm bnde,hasta olur ıslak diye,vermıorm bende.. vazgecmemıştm alacaktm,ama smdı tam vazgectm..bakalım yürütecsiz nasıl büyücek bnm bıcır.
yavrum aşkolsun sanaa o kadar gaza gelicem icraat olmıycakvalla bilgisayarı falan deviriyodu yataktan aşağı Dedim höstüngg yavaş Haftada bi olunca napsın
cnm işte o yüzden yorgan dedimm şöyle yerin varsa çift kişilik olanlardan koy...ortaya da değişik değişik oyuncakları yay...büyür merak etmeeebenim sıpammm şimdii kocaman da abla bile olcak kısmetsee..
bizde oda yok 2.5 aydır tık yok bide benimkini düşün
Kızlarr CİCİŞLERİMİZİ ekledimmmm http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...-haziran-anneleri-bebislere-neler-alindi.html burdayız
cnm sağolasınn 2 yaşından 1,5 ay aldık...denicem canım.. Saol.. bu arada senin bıcır kaç yaşında?
güle güle giysinnn minikkk kuuzcukk....Kızlarr CİCİŞLERİMİZİ ekledimmmm http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...-haziran-anneleri-bebislere-neler-alindi.html burdayız
pelishh
hayırlı olsun canım güzelmiş
ay canım cok guzelmıs gule gule gıysın oglusun dıycemama beklıyoz dıme bız daha offf offf
Kızlarr CİCİŞLERİMİZİ ekledimmmm http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...-haziran-anneleri-bebislere-neler-alindi.html burdayız
cnm sağolasınn 2 yaşından 1,5 ay aldık...
güle güle giysinnn minikkk kuuzcukk....
tatlım perşembe gidicen dimii senn....
kıslar bişi sorcam kaynananızla telde konuştugunuzda yada eşiniz konuştugunda akşam yemegi olarak ne yediginizi soruyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?