2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyun parkı var,içine koyuyorum,tepesinde sallanan ördek tavşan falan varondan sıkıldı,oyuncaklarndanda sıkıldı farklı şeylere ilgi duyuyo,ıslak mutfak bezi,yıkanmş çamaşırlar,ve ıslak mendiller...saatlerce zaman gecirebiliyo bunlarla,anlamadm bnde,hasta olur ıslak diye,vermıorm bende.. vazgecmemıştm alacaktm,ama smdı tam vazgectm..bakalım yürütecsiz nasıl büyücek bnm bıcır.

nie be tatlımm mavi olsun ne olcakk kıza mavi olmazmı valla ben maviye bayılırım kızım da mavi bi sürü şey almıştım hatta ilk astronutunu bilerek gök mavisi almıştımm....ne güzelll....

yok cnm sanırım giydirmem ben söz ağızdan çıktı bikere yollicim birinizeee

Canım ne biliyimmm Yaaa resimini çektim ama data kablomu arıyorum yarım saattir

cnm işte o yüzden yorgan dedimm şöyle yerin varsa çift kişilik olanlardan koy...ortaya da değişik değişik oyuncakları yay...büyür merak etmeee benim sıpammm şimdii kocaman da abla bile olcak kısmetsee..

annişlerrrrrrrr ben fena oldum gene midem alarma geçtiiii.:18::18:...hepinize iyi gecelerr..iyi sohbetlerrr...kocaman öpüldünüzzzzzzzz

denicem canım.. Saol.. bu arada senin bıcır kaç yaşında?

Eklentiler

• $061220112048.webp
    75,9 KB · Görüntüleme: 100
  • $061220112049.webp
    63,6 KB · Görüntüleme: 88
  • $061220112050.webp
    74,6 KB · Görüntüleme: 110
  • $061220112051.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 103
denicem canım.. Saol.. bu arada senin bıcır kaç yaşında?
cnm sağolasınn 2 yaşından 1,5 ay aldık...
güle güle giysinnn minikkk kuuzcukk....
pelishh
hayırlı olsun canım güzelmiş

tatlım perşembe gidicen dimii senn....

kıslar bişi sorcam kaynananızla telde konuştugunuzda yada eşiniz konuştugunda akşam yemegi olarak ne yediginizi soruyor mu?

benimki sabah ögle ikindi sürekli soruyo Allahtan akşam yemegini beraber yiyoruz
kaynanam sagolsun nasılsın demek icin bile aramıyo

mrb kızlar..size bi şey sormk istiyorum.hani seyirme falan olur ya böyle damar atar ya işte onu karnında hisseden var mı? yoksa bu durumda gazdan mı kaynaklı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…