2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy bunlar çok güzelduygulandım böyle içim kıpır kıpır oldu.güle güle giysin bebişin

Ahh canım yaaa cinsiyeti belli olsaydı neler almıştım nelerrrrrrrrr L.C.W.da acayip şeyler varrrr Kızlar için fırlırlı eteklerr erkekler için askılı kotlar aman allahımm çokda ucuzz 12-15 lira flnnn.

kızlarrr benım basım cok agrıyor yaaa napıcam ben oturdum aglıyorum artık dayanamıyorum agrısına

canım çok geçmiş olsun bende çektim 3-4 gün feci bir ağrı burnum bile kanadı şiddetinden ama bugün yok elh. geçer inş. ilaç falan almadım ben öyle fenalaştım durdum ama devam etseydi alırdım herhalde...

Guzel bir yemek yap sofrayida romantik bir sekilde dekore et'de soka bir girsin birdahada cikamasin

aayy yook onun çamaşırlarını ütüliyim yemek yemiş kadar olur benimki

sen yarın doktor çıkışı bana gelll

olur yavrum ne yapılıcak ama benim yatak odası kaldı yarın sabahtan yaparım banyoda bittim artık

kesinlikle katılıyorum eşin nakadar erkanda olursa kaynana veya görümce her kimse oda sana o kadar saygı duyuyo en son olan olaylardan sonra çok çok daha iyi anladım ben saf gibi özür dileseydim ara bulunsun diye onlar beni daha çok eziceklerdi özürde dilemedim evinede gittim paşalar gibide ağırladılar beni hiç bişeyde söylemedim onlarda kızım kızım ayağını uzat beline yastık al die döndüler böyle olsun istemedim ama süistimal edile edile canıma tak ettiler işte artııık hiç umrum değiller eşim üzülüyo gelmicekler falan die sen gidersin dedim bende napiim yanii alla alla bişey demedi öyle bişey diyince

Öfff bendede sinüzit varrr kafamı camdan dışarı çıkaramıyorum ufak bi hava deymesinn suratımaa yumruk yemiş gibi oluyorumm..Okadar sarıyorum kafamı gözümü ama yine ağrıyoo Kafamı duvara geçiresim geldi geçen artıkk..İçtim minoset dayanamadım

bende ılac kullanmamak ıcın dıyenıyorum ama cok fenayım yaaa nolucak boyle hıc bılmıyorum

mrb kızlar..size bi şey sormk istiyorum.hani seyirme falan olur ya böyle damar atar ya işte onu karnında hisseden var mı? yoksa bu durumda gazdan mı kaynaklı?

Canım geçen o seyirmeler yüzünden gittim doktora bebiş dedi bana.Ama bi iki gün oldu sürekli geçti sonra..Heryerde 18 -20 haftalar arası diyo ama bilmiyorum sanırım devamlı hissetmeden bişi diyemiycimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…