ayyy bunlar çok güzelduygulandım böyle içim kıpır kıpır oldu.güle güle giysin bebişin
kızlarrr benım basım cok agrıyor yaaa napıcam ben oturdum aglıyorum artık dayanamıyorum agrısına
Kızlar Eğer doktor kız derseeee işte Şanslı talihliye hediye gidicek maviş önlükk
Eki Görüntüle 302440
Guzel bir yemek yap sofrayida romantik bir sekilde dekore et'de soka bir girsin birdahada cikamasin
sen yarın doktor çıkışı bana gelll
cnm valla herşeyy eşindee bitiyoo malesefff ben kaynanalara kızmıyorumm çünküüü çok nadirrler haricii kaynana kaynanadırr..arayıı tutucakk ikisini ayırcakk adamdırrr....
ben şöyle diimm eşimle bu ayın 25 inde 8 yılımızı doldurcazzz. üstüne de 6 yıllık beraberlik ettimi sana 14 yıl...ben kayınvalidemii ilk çıktığım yıl tanıdım ve ilk karşılaşmamızda sevmedik birbirimizii ve açık açık belirttik bunu...sonra bikaç kere daha görüştük ama mecburiii olarakk ....sonra dediğim gibi evlendikk ama kayınvalidemm düğünümüze bile gelmedii inadındann...bende eşime dedimm sen ister görüş ister görüşmee ama ben bana adım atmadıktan sonraa görmem ve bu eve de sokmam...sağolsunn eşim beni hiç kırmadıı...aradan seneler geçtii ve 2 sene önce kıızımı doğurdumm...vee eşim doğumdan 3 ay öncee annesinin aradığınıı ve çok üzgün olduğunuu bizi göremek istediğinii falan filan söyledii...hiçbişey demedimm....doğuma gittim....o günün akşamı kayınvalidem gene eşimi aradı yanımdaa gelemk istediğini ama benim tepkimden koktuğunu falan dedii..duydum telden direkk..dedim gelcekse gelsinn...2 adım attı...geldii özür diledii ....sonraki yıll ara ara geldii gitti ama her seferindee benim üzerime düştüü sanki o görüşmeyen kadın gitti yerine bambaşka biri geldii kızım lafıı ağzından düşmedii...eşimii benim yanımdaa kaç kere azarladıı....1 yıl anne dememi bekledii hep 6 aydırr çok iyiyizşimdii eşimden önce beni arar ne istersemm yapar alırr hiç üşenmez gücü yettiğincee..hee bu durumda bende çok huzurluyumm...ama iştee açıkçaı eşimde bitiyoodu herşeyy..banaa ne olursa olsun deyip dönseydi arkasını sanırımm düzelmezdik asla....
canım çok geçmiş olsun bende çektim 3-4 gün feci bir ağrı burnum bile kanadı şiddetinden ama bugün yok elh. geçer inş. ilaç falan almadım ben öyle fenalaştım durdum ama devam etseydi alırdım herhalde...
mrb kızlar..size bi şey sormk istiyorum.hani seyirme falan olur ya böyle damar atar ya işte onu karnında hisseden var mı? yoksa bu durumda gazdan mı kaynaklı?
Kızlarr CİCİŞLERİMİZİ ekledimmmm http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...-haziran-anneleri-bebislere-neler-alindi.html burdayız
benim bebişede erkek derse benim aldıgım pembişli yatak takımını hediye edicem
canım çok geçmiş olsun bende çektim 3-4 gün feci bir ağrı burnum bile kanadı şiddetinden ama bugün yok elh. geçer inş. ilaç falan almadım ben öyle fenalaştım durdum ama devam etseydi alırdım herhalde...
mrb kızlar..size bi şey sormk istiyorum.hani seyirme falan olur ya böyle damar atar ya işte onu karnında hisseden var mı? yoksa bu durumda gazdan mı kaynaklı?
nie burda beğen tuşşşuuu yyyyooook
anlaştık kuzum
kızlarrr benım basım cok agrıyor yaaa napıcam ben oturdum aglıyorum artık dayanamıyorum agrısına
bunu her zaman diyorum yaaaaaaaaaaa
tişekkür ederiz teyzesii.2 haftam var daha allahımmmm Sen ne zaan gidicen canım
son yaklaşık olarak 12 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?