cnm sağolsun defnoş yarım yamalak okutuyooo hadii güzell haberlerrr alalım cnmm...evet canım gidicem inşallah randevumu aldım
ben sana yazdım topicten ama görmedin defne iyileşmiş sevindim
aman iyi olsunda dagıtsın heryeri
mrb kızlar..size bi şey sormk istiyorum.hani seyirme falan olur ya böyle damar atar ya işte onu karnında hisseden var mı? yoksa bu durumda gazdan mı kaynaklı?
son yaklaşık olarak 12 saat
bende 2 hafta sonra gidicem ve inşallah bişilerini belli eder kuzum
20 aralıkta randevum
cnm sağolsun defnoş yarım yamalak okutuyooo hadii güzell haberlerrr alalım cnmm...
ben hissediyorum cnm ara ara seyirme şeklindee kıızmda 18. haftada hissettim bu pek bi hızlı çıktıı...:)))
cnm sağolsun defnoş yarım yamalak okutuyooo hadii güzell haberlerrr alalım cnmm...
ben hissediyorum cnm ara ara seyirme şeklindee kıızmda 18. haftada hissettim bu pek bi hızlı çıktıı...:)))
hahahaaa bende heycan yaptım
bence kız senın bebeiş
böyle diyince heyecan oldu şimdi ama
acaba bebısın erkekmıkı
bende 2 hafta sonra gidicem ve inşallah bişilerini belli eder kuzum
20 aralıkta randevum
bilmemmmm çok merak ediyorumm ama hafttaya gidicem 2 li testeee ısrarla sorcammm göremiyorum derse dr un gırtlağına yapışabilirmmm ii bak dieee..:)))
bende heyecanlıyım ama birazda gergiinniimm bugün eşimin arkadaşı işten aldı beni yarın oğlanın cinsiyetini öğrencekmişsiniz diyo ne o ultrason cihazımı taktın gözüne dedim ben kutunda erkek hissediyorum dio oracıkta boğu veresim geldi akşam akşam belki onun hırsıyla böyle temizlik yaptım
bende heyecanlıyım ama birazda gergiinniimm bugün eşimin arkadaşı işten aldı beni yarın oğlanın cinsiyetini öğrencekmişsiniz diyo ne o ultrason cihazımı taktın gözüne dedim ben kutunda erkek hissediyorum dio oracıkta boğu veresim geldi akşam akşam belki onun hırsıyla böyle temizlik yaptım
bilmemmmm çok merak ediyorumm ama hafttaya gidicem 2 li testeee ısrarla sorcammm göremiyorum derse dr un gırtlağına yapışabilirmmm ii bak dieee..:)))
bu erkek takıntısını bende anlamıyorum esımde sureklı oglan oglan deyıp duruyordu gecen bı attı tepem kız olucak bu cocuk sana ınat dedım ve sana ceza dedım kızıma ıstedıgım ısmı koyucam karısırsan yakarım hayatını karartırım dedı tırstı o gunden berı gıkını cıkaramıyor
Vlla benim doktorum aralık ortasında gel kesin olsun dedi.16 cı hafta kesinmiş genelde ama bekleyip görücez
valla bende 26 kasımda gıttıgımde 12+3 teydık cok yapıstım ıyı bak dıye ama ısrarla soylemedı gıcık ettı benı bende yarın gıtsemmı tekrar dıyorum
bide ben senden önce ögreniyomusumDoktordan çıkınca arıyosun hemennnnnnnnnnnnn
inşallah eder cnm benim 16 hafta olmuş olucak inşallah.Ya bende 21 inde gidicem
ya benim drum bugün dedi ki 5 aylıkken cinsiyet kesin belli olur,bekleyeceksinizyaa ama ben cici almak istiyorum
ya sorma bizde hep dönüyo o muhabbet ben çok sinir oluyorum
canım yarın tam 15.hafta olucam zaten 16.haftada drma gidicem tam 1 ay olucak
ben yarın gideceğim,çok mu erken ki???dr 10 gün içinde yaptır dedi,ben de yarın gideyim dedim ama ooofffff
sana böyle dediklerinde inşallah kızın olur diyorummm.Söylediği lafa bak oğlanın cinsiyetini öğrenmeye gidiyomuşsungüldüm sinirden
bide ben senden önce ögreniyomusum
anaaammm o kadar beklenirmi yaaa cici almak için sabırsızlanıyorum zatii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?