2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anamm bizde de hep kızım die seviyoo benim adamm...küçük prennsesim deyip duruyoo..geçen dedim erkeksee sana içerdenn kocaman nahh yapıodurr die...kahkalarla gülüoo....

evet cnm tam zamanıııııııııı heyecan yaptım steakhousum gitti yarım kaldıı

ay ben doğru dürüst bişey yemediim bu akşaaam

anamm bizde de hep kızım die seviyoo benim adamm...küçük prennsesim deyip duruyoo..geçen dedim erkeksee sana içerdenn kocaman nahh yapıodurr die...kahkalarla gülüoo....

ahahahahhahahahahahhahahahahahah

Ozman niye öyle diyo öküz sen anlatınca aklıma geldi..Bi gün dayılara misafirliğe gitmişiz ama çok ufakmışım..Dayımeve gelmiş ben hoşgeldin dayı falan terlikleri vermişim adama..Demiş kız evlat farkı işte benim öküzlere bak oturuyolar öyle demiş

erkek olucak die hissediyomuş ondan öyle diyomuş aahh aahh kız başka die içlendi dedim nası vercen ilerde vermicemki diyo

Son düzenleme:

aynı hastanede yaptıracağım ama ultrasyona başkası giriyor olabilir de bilmiyorum..söylemezse 3 4 hafta sonra başka dr giderim artık 5 ay beklenir mi hiç ya

kızlar hizmet ettirmede üzerime tanımıyorum
gitti yattı en sonunda kurtuldu yavrucak

kızlar ben bu kocamı öldürsem kaç yıl yatarım ıçerde yaa adam tek kelımeyle benı delirtiyor abur cubur yıyor bı kendı yıyor bı kopege atıyor bıde oyun oynuyor her yer kabuk oldu yaaa delırıcem ben bosuna ev supurup sılıyorum hergun

Ben kaçar:):)allah bebişlerinize ve size rahatlık versin.az wc li geceler
iyi geceler cnmm...

ver süpürgeyii eline o yapsın kuzum..

nie kıız kime ne yaptırdın yavrucak kim??

yavrucak kocam oluyo
hayatım su ver ilacımı<içiyim..
hayatım nutellalı ekmek yapsana..
yaa salatalık soysana havucta soyy..
bitanem yaa bi su ver su ilacımıda içiyim..
mutfagı topladınmı kömiş...
böyle uzayıp gidiyo ama o bu degilde sonerle aylin cok piiss öpüşüyo laaa canım çekti

vuuuuu göbeeeğğeee baaaakk

aylinlen soneeer ağğıızdaan öpüüşüüyyyooolaaarr işide pişirdiilee oohhhhh

sormaa alt göbeği gördünmüü bu haftalarda coştuu ya Anammm ağızdan öpüştüler ve kaçırdımmmm kaçırdım farenjit ameliyatınıı

cinsiyetlerde aynı olcak gibi bu durumda ya bakalım
ikimizde kız isteyen ama erkek hisseden modda
hayırlısı olsun bakalım
sen yarın ögrenirsin inşallah bende perşembeeeee
cok heyecanlıyım
çok heycanlıyım bnde perşembe gidicektim dayanamadım ayrın gidiorum bigünden bişi olmaz die inşş söyler yarınn :)

seninn önlüklerini çoraplarını sewsinlerr ayy çok şeker kuzumm yhaa :))
heveslendimmmm vallahiii bi belli olsada bir sürü şeyy alsak :)

son yaklaşık olarak 12 saat
rubettttttttttttttttttt çoook heycanlıyımmmm yhaaaa sen kaçta gidicen yarınnn
Alın size göbişşşş Biraz kıllarım var idare edinnnnnn

Eki Görüntüle 302455
allahımm bu göbüşü harbiii yesinler neresii kıllı kızzz ben göremedmm hiçç bişiii

kaçırdım kaçırdımmmm yalnız kömiş yerine kemiş diyorum bendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…