bide ben senden önce ögreniyomusum
anaaammm o kadar beklenirmi yaaa cici almak için sabırsızlanıyorum zatii
evet cnm tam zamanııııııııııheyecan yaptım steakhousum gitti yarım kaldıı
anamm bizde de hep kızım die seviyoo benim adamm...küçük prennsesim deyip duruyoo..geçen dedim erkeksee sana içerdenn kocaman nahh yapıodurr die...kahkalarla gülüoo....
o an gözümde canlananı söylüyorum saçından tutup direksiyona beyni dağılana kadar vurmaktı
ama sonra gönlümü aldı nie öyle diyosun cumhur abi kız olsa kötümü olur dedim yooo daha iyi olur dedi benim 2 oğluum var hangisi kızım gibi höt baabba napııon para versene öküzler dedi kızım nası baba nasılsın der öpeer yeter bana dedi böyle gözleri gülğyodu anlatırken
Ozman niye öyle diyo öküzsen anlatınca aklıma geldi..Bi gün dayılara misafirliğe gitmişiz ama çok ufakmışım..Dayımeve gelmiş ben hoşgeldin dayı falan terlikleri vermişim adama..Demiş kız evlat farkı işte benim öküzlere bak oturuyolar öyle demiş
yaaa kalmasınn o kadarrr yani ben kızımda 12+0 da öğğrendimmm bunda da umuyorum öğrenebilmeyiii....cnm yaaa sen kendi dr unda mı 2 li test yaptırcann başka dr saa daha fazla ısrar edersen bakabilirler gi bi düşünüyorummm
kızlar hizmet ettirmede üzerime tanımıyorum
gitti yattı en sonunda kurtuldu yavrucak
kızlar hizmet ettirmede üzerime tanımıyorum
gitti yattı en sonunda kurtuldu yavrucak
Ben kaçar:):)allah bebişlerinize ve size rahatlık versin.az wc li geceler
iyi geceler cnmm...Ben kaçar:):)allah bebişlerinize ve size rahatlık versin.az wc li geceler
kızlar ben bu kocamı öldürsem kaç yıl yatarım ıçerde yaa adam tek kelımeyle benı delirtiyor abur cubur yıyor bı kendı yıyor bı kopege atıyor bıde oyun oynuyor her yer kabuk oldu yaaa delırıcem ben bosuna ev supurup sılıyorum hergun
nie kıız kime ne yaptırdın yavrucak kim??
vuuuuu göbeeeğğeee baaaakk
aylinlen soneeer ağğıızdaan öpüüşüüyyyooolaaarrişide pişirdiilee oohhhhh
çok heycanlıyım bnde perşembe gidicektim dayanamadım ayrın gidiorum bigünden bişi olmaz die inşş söyler yarınn :)cinsiyetlerde aynı olcak gibi bu durumda ya bakalım
ikimizde kız isteyen ama erkek hisseden modda
hayırlısı olsun bakalım
sen yarın ögrenirsin inşallah bende perşembeeeee
cok heyecanlıyım
seninn önlüklerini çoraplarını sewsinlerr ayy çok şeker kuzumm yhaa :))Kızlar bugün lc.wa dan aldığım ikili önlüğün ikincisi maviymiş görmedim alırkenn ben.Eğer doktor bana kız derse önlüğü türkiye içinden bi arkadaşıa yollıycam söz veriyorum burdannn
rubettttttttttttttttttt çoook heycanlıyımmmm yhaaaa sen kaçta gidicen yarınnnson yaklaşık olarak 12 saat
allahımm bu göbüşü harbiii yesinler neresii kıllı kızzz ben göremedmm hiçç bişiii
yavrucak kocam oluyo
hayatım su ver ilacımı<içiyim..
hayatım nutellalı ekmek yapsana..
yaa salatalık soysana havucta soyy..
bitanem yaa bi su ver su ilacımıda içiyim..
mutfagı topladınmı kömiş...
böyle uzayıp gidiyo ama o bu degilde sonerle aylin cok piiss öpüşüyo laaa canım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?