yavrucak kocam oluyo
hayatım su ver ilacımı<içiyim..
hayatım nutellalı ekmek yapsana..
yaa salatalık soysana havucta soyy..
bitanem yaa bi su ver su ilacımıda içiyim..
mutfagı topladınmı kömiş...
böyle uzayıp gidiyo ama o bu degilde sonerle aylin cok piiss öpüşüyo laaa canım çekti
çok heycanlıyım bnde perşembe gidicektim dayanamadım ayrın gidiorum bigünden bişi olmaz die inşş söyler yarınn :)
seninn önlüklerini çoraplarını sewsinlerr ayy çok şeker kuzumm yhaa :))
heveslendimmmm vallahiii bi belli olsada bir sürü şeyy alsak :)
rubettttttttttttttttttt çoook heycanlıyımmmm yhaaaa sen kaçta gidicen yarınnn
allahımm bu göbüşü harbiii yesinler neresii kıllı kızzz ben göremedmm hiçç bişiii
sen göbiş görmemişsin kıyamam:)) ılk hamılelığın dı mı:) o daha e hale gelecek bekle de gör.
sorma yaa çıktı resmen çıktı artıkHee görünmüyosa tamam sorun yok bacım
yavrucak kocam oluyo
hayatım su ver ilacımı<içiyim..
hayatım nutellalı ekmek yapsana..
yaa salatalık soysana havucta soyy..
bitanem yaa bi su ver su ilacımıda içiyim..
mutfagı topladınmı kömiş...
böyle uzayıp gidiyo ama o bu degilde sonerle aylin cok piiss öpüşüyo laaa canım çekti
sormaa alt göbeği gördünmüü bu haftalarda coştuu yaAnammm ağızdan öpüştüler ve kaçırdımmmm kaçırdım farenjit ameliyatınıı
rubettttttttttttttttttt çoook heycanlıyımmmm yhaaaa sen kaçta gidicen yarınnn
valla bana kalsa 9da dr gelir gelmez giderim ama eşim 1 gün sabah uyuyım nolur diyo en geç 10a kadar sabrederim valla
benimki kıçını kaldırma kendine su almak için bile bi iki kere o zaman midem çok iyi değildi pek yiyemezdim yada seçerdim o zaman işte tost yapmışlığı var başkada bişey yok
çok feccii
naassıı kaçırırsııınn çok ateşlilerdi
valla bana kalsa 9da dr gelir gelmez giderim ama eşim 1 gün sabah uyuyım nolur diyo en geç 10a kadar sabrederim valla
görünmüyooo bacımmmvalalhii süperr gözüküooo göbüşşş
yatıcaktımm vazgeçtimmmmuhabbet çok güzelll
kocamda bagrıoo içerdennn
aynen bende 9-10 diorummm inşş söylerr cinsiyett yhaaa :))))
euro d de tekrar vericek birazdan ordan bakkaçırdım kaçırdımmmm yalnız kömiş yerine kemiş diyorum bendee
aaaaaaaaaaa bu sözlerrr bana çoook tanıdık geliooo yhaa yanılarını bendee hep diorum kocişeee
aaaaaaaaaaa bu sözlerrr bana çoook tanıdık geliooo yhaa yanılarını bendee hep diorum kocişeee
euro d de tekrar vericek birazdan ordan bak
sürünsünler vallaa bizim kralicelik dönemlerimiz bunlar
pelish simdi göbegine karsı gelicek bişi
pelish ım gobiş çok guzel cıkmıs bende cekıcem korkucaksınız
aman bızımkı benden cok hamıleee herbısey ıstıyor canı bıde benden ıstıyor az once kabuklu kuruyemıslerı kopege verıyor heryer kabuk oldu senı öldürcem acaba kac yıl yatarım ıcerde dıyom çocugu ıcerı gırerken anneme bırak cocuk perısan olmasın hapısler de dıyor delı yaaa
aman yarabbi göbişi gördün uykunmu kaçtıııyatma bacım oturuyik şive yaptım be
aaayyy inşalllaaaah rabbme dua ediyorum valla bide cümbür cemaat gidiyoruz dr diyomuş yok göstermiyo kalkıp zıplarım valla dönsünde grünsün die
yokk göbüşünü görüncee gitmekten vazgeçtimm kuzummmmmmmmmmmmmm :)))
amaaaaaaaa kocammm çağrıoo illa gell dieee gidemmm bennn bişi dicekmişşş
gidiorummm bennn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yarınn erken kalkıcamm hastaneyeee gidicemmm inşşş bi cinsiyet tahmini yapar doktorrrr :)))
hepinizii öpüyorumm gidiyorummmm yarınn hastaneden gelinceee görüşüüüüüürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
inşşş hayırlıı haberlerle gelirimmmmmmmmmmmmm .....
ne gelicekk ne çekiyosun bacım ordaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?