2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaaaaaaaa bu sözlerrr bana çoook tanıdık geliooo yhaa yanılarını bendee hep diorum kocişeee

sorma yaa çıktı resmen çıktı artık Hee görünmüyosa tamam sorun yok bacım

benimki kıçını kaldırma kendine su almak için bile bi iki kere o zaman midem çok iyi değildi pek yiyemezdim yada seçerdim o zaman işte tost yapmışlığı var başkada bişey yok
çok feccii

sormaa alt göbeği gördünmüü bu haftalarda coştuu ya Anammm ağızdan öpüştüler ve kaçırdımmmm kaçırdım farenjit ameliyatınıı

naassıı kaçırırsııınn çok ateşlilerdi

rubettttttttttttttttttt çoook heycanlıyımmmm yhaaaa sen kaçta gidicen yarınnn

valla bana kalsa 9da dr gelir gelmez giderim ama eşim 1 gün sabah uyuyım nolur diyo en geç 10a kadar sabrederim valla

tühhhhhhhhhhh ben 1 kadın 1 erkeğe daldım o ara

kaçırdım kaçırdımmmm yalnız kömiş yerine kemiş diyorum bendee
euro d de tekrar vericek birazdan ordan bak
aaaaaaaaaaa bu sözlerrr bana çoook tanıdık geliooo yhaa yanılarını bendee hep diorum kocişeee

sürünsünler vallaa bizim kralicelik dönemlerimiz bunlar

pelish simdi göbegine karsı gelicek bişi

aman bızımkı benden cok hamıleee herbısey ıstıyor canı bıde benden ıstıyor az once kabuklu kuruyemıslerı kopege verıyor heryer kabuk oldu senı öldürcem acaba kac yıl yatarım ıcerde dıyom çocugu ıcerı gırerken anneme bırak cocuk perısan olmasın hapısler de dıyor delı yaaa

aayyy benmkini gördüm köpeğe vermiyo yok çünkü olsa oda yaparda gerçi pek fark yok kendimi yiyo yermi anlamıyorum bir ton laf duyuyo benden o an bi toparlanıyo sonra yine aynıı

aman yarabbi göbişi gördün uykunmu kaçtııı yatma bacım oturuyik şive yaptım be

yokk göbüşünü görüncee gitmekten vazgeçtimm kuzummmmmmmmmmmmmm :)))

amaaaaaaaa kocammm çağrıoo illa gell dieee gidemmm bennn bişi dicekmişşş

gidiorummm bennn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yarınn erken kalkıcamm hastaneyeee gidicemmm inşşş bi cinsiyet tahmini yapar doktorrrr :)))

hepinizii öpüyorumm gidiyorummmm yarınn hastaneden gelinceee görüşüüüüüürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

inşşş hayırlıı haberlerle gelirimmmmmmmmmmmmm .....

kızlar bakın bu 2 koca bardak su ve 3 salatalık 2havuc sonrası biraz daha kendini gösteren göbişim
pelish bak bakalım hangimizinki daha kıllı

Eklentiler

• $IMG_0684.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 16
  • $IMG_0684.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
aaayyy inşalllaaaah rabbme dua ediyorum valla bide cümbür cemaat gidiyoruz dr diyomuş yok göstermiyo kalkıp zıplarım valla dönsünde grünsün die

töbe arabbim akşam yatakta aklıma geldi dedim kendimee durr zıplamak yok bacım sen halay yükle telefona bebek göstermezse koridorda bi tur halay çekip öyle gir

Kandırıyo seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hadi hayırlı haberlerle gel inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…