2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebişim şimdi böyle görünüyomuş 3 boyutlu ultrasonda yarın tam 10 haftalığız artıık büyüdüük kocamaanııızz

amin Allah hepimizi güldürsün inşallah canım :))
zaten 2 aylk oldu biraz daha bekleyelım bari napalım
banada dedı doktor ılac vermıcem su anda anca 3. aydan sonra kullanmak ıstersen dedı
aman gerek yok ıdare ederiz artık

Canım hoşgeldin. nasılsın? Amin canım, dileklerine bende katılıyorum. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. herşeyden önce sağlık.

bugün tam 7 hafta oldum. // inşallah. şu geç döllenme olayı beni en çok geriyo ((

vaaaay maşallahhhh
görüyonmu bir zaman nasıl geçiyor :)
doktoraa gidince paylaşsana biizmlee ultrason resminii

bu arada farkettımde ne kadar kabayım göruyonmu faln noluyor bana

Son düzenleme:

evet bana da 3.aydan sonra dedi. ya canım ben bide şeyi sorcam. ben doğumu devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum. kontrollere özelde gidip doğumu devlette yapabiliyomuyuz acaba? yoksa devlettekinde de doktora gitmelimiyim?
bi bilgisi olan varmI?

vaaaay maşallahhhh
görüyonmu bir zaman nasıl geçiyor :)
doktoraa gidince paylaşsana biizmlee ultrason resminii

bu arada farkettımde ne kadar kabayım göruyonmu faln noluyor bana

3 boyutlu ultrasın war die biliyorum hastanede ama sorucam onlan isticem görüntüyü bakalım

selamlar
şu folik asit işini açığa kavuşturmak istedim
folic plus kullananlar günde 3 defa kullanmalı, çünkü günlük ihtiyaç ancak 3 tane ile alınıyor
gebelik öncesi bazı doktorlar 1 kullanın diyor ama gebe iken kesinlikle 3 kullanılmalı, yoksa eksik almış oluyorsun
folbiol türündekiler ise günde 1 defa
ben ikisinden de kullandım
folic plusı seviyorm ama bulamadığımdan folbiola başladım mecburen

geçmiş olsun.senin kanaman nasıldı canım kaç kez oldu? bi daha yaşamamak ümidiyle

Kızlarrrr ben geldim nihayet çıktım doktordann Oyy bebişimin kolarını bacaklarını gördüm yaaaa Ağlıyodum az kaldı o nasıl bir histir öylee kurban olduğum alahım kucağımıza versin inşallah sağlıklaa

Merhaba haziran ayinin guzel anneleri...

Nasilsiniz kizlar? Ne var ne yok gorusmiyeli?

Yarin bebegimi gorecegimmmmmmmm

tabikide yapabilirsin ama develetede arada git dr göz aşinalığı olur bi sıkıntıda olmaz

bence devlette dogum yapıcaksan madem
ordan bi doktorada devam et ayda bi kere yada 2 ayda 1 kere falan
hem alışmıs olursun
orda duurm nasıl bılmem ama
normalde ozelde yapacak olsan almıyorlar ama devlette alıyorlardır herhalde
sen ordan biriylede takip et bana kalırsaa aynen

3 boyutlu ultrasın war die biliyorum hastanede ama sorucam onlan isticem görüntüyü bakalım
bir sor bakalım ne dicekler
ben hiç sormadm aklıma gelipte

tabikide yapabilirsin ama develetede arada git dr göz aşinalığı olur bi sıkıntıda olmaz

kızlar,yüzümü bilmezsiniz,sesimi duymadınız ama birleştiğimiz ortak bir noktamız var beni anladığınıza eminim .ihtiyacım olan 2 şey var umut ve dua.dua edin bana ..

Dualarım seninle tatlım inşallah güzel haberlerle döneceksin.....İnan bazen doktorlar saçmalıyor..Yeğenim içinde dr lar yok otistik yok zeka geriliği falan var alalım mı falan demişlerdi.... Şimdi üç yaşında dünya güzeli bir prenses.Zekasına gelince sanırım bi IQ testine girse kesin üstün zeka çıkar o derece diyimmm...Sıkma canını içini ferah tut...

Bu arada selam kızlar öyle kaynatmışsınız ki okuyana kadar epey bi süre geçti....

maşallahh
karından bakıldı değil mi?

bence devlette dogum yapıcaksan madem
ordan bi doktorada devam et ayda bi kere yada 2 ayda 1 kere falan
hem alışmıs olursun
orda duurm nasıl bılmem ama
normalde ozelde yapacak olsan almıyorlar ama devlette alıyorlardır herhalde
sen ordan biriylede takip et bana kalırsaa aynen

bir sor bakalım ne dicekler
ben hiç sormadm aklıma gelipte

tatlım çok sevindim senin adına ne güzel bir duygudur değilmi ....İnşallah darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…