Allah seni güldürsün, çok güldüm. az kaldı, sabret. Bebişe odaklan, derin nefes al. // o akıntı bende daha önce de vardı. doktor fitil yazmıştı, iyiki hamile olabilirim die kullanmamışım. yazdığı fitil çok zararlıymış.
şöyle olabilir ben 4 haftalıkkken başladım ondan bana günde 3 defa yazdı herhalde,telafi etmek için ...
merhaba arkadaşlar bende kapatılan topikten geldim:)))) oradan gelen arkadaşlara da zaten burada olanlara da MERHABAAA...hepinize bebişlerinizle sağlık sıhhat diliyorum inşallah Rabbimden...biz kanamaydı lekeydi derken 2 ayı devirdik yürek sızısıyla darısı kalan 7 aya kanamasız lekesiz sorunsuz inş...
bugün tam 7 hafta oldum. // inşallah. şu geç döllenme olayı beni en çok geriyo ((
Eki Görüntüle 282408
oyy hadi bakalım yarın gorursun ınsallah simdi tam zamanı zaten
geç döllenme olayını bılmıyorum ben yaa hep burda okudum o yuzde bişey diyemiyorum o k onuda
bebişim şimdi böyle görünüyomuş 3 boyutlu ultrasonda yarın tam 10 haftalığız artıık büyüdüük kocamaanııızz
amin Allah hepimizi güldürsün inşallah canım :))
zaten 2 aylk oldu biraz daha bekleyelım bari napalım
banada dedı doktor ılac vermıcem su anda anca 3. aydan sonra kullanmak ıstersen dedı
aman gerek yok ıdare ederiz artık
vaaaay maşallahhhh
görüyonmu bir zaman nasıl geçiyor :)
doktoraa gidince paylaşsana biizmlee ultrason resminii
bu arada farkettımde ne kadar kabayımgöruyonmu faln noluyor bana
merhaba arkadaşlar bende kapatılan topikten geldim:)))) oradan gelen arkadaşlara da zaten burada olanlara da MERHABAAA...hepinize bebişlerinizle sağlık sıhhat diliyorum inşallah Rabbimden...biz kanamaydı lekeydi derken 2 ayı devirdik yürek sızısıyla darısı kalan 7 aya kanamasız lekesiz sorunsuz inş...
evet bana da 3.aydan sonra dedi. ya canım ben bide şeyi sorcam. ben doğumu devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum. kontrollere özelde gidip doğumu devlette yapabiliyomuyuz acaba? yoksa devlettekinde de doktora gitmelimiyim?
bi bilgisi olan varmI?
bence devlette dogum yapıcaksan mademevet bana da 3.aydan sonra dedi. ya canım ben bide şeyi sorcam. ben doğumu devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum. kontrollere özelde gidip doğumu devlette yapabiliyomuyuz acaba? yoksa devlettekinde de doktora gitmelimiyim?
bi bilgisi olan varmI?
bir sor bakalım ne dicekler3 boyutlu ultrasın war die biliyorum hastanede ama sorucam onlan isticem görüntüyü bakalım
evet bana da 3.aydan sonra dedi. ya canım ben bide şeyi sorcam. ben doğumu devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum. kontrollere özelde gidip doğumu devlette yapabiliyomuyuz acaba? yoksa devlettekinde de doktora gitmelimiyim?
bi bilgisi olan varmI?
3 boyutlu ultrasın war die biliyorum hastanede ama sorucam onlan isticem görüntüyü bakalım
kızlar,yüzümü bilmezsiniz,sesimi duymadınız ama birleştiğimiz ortak bir noktamız var beni anladığınıza eminim .ihtiyacım olan 2 şey var umut ve dua.dua edin bana ..
Kızlarrrr ben geldim nihayet çıktım doktordann Oyy bebişimin kolarını bacaklarını gördüm yaaaa Ağlıyodum az kaldı o nasıl bir histir öylee kurban olduğum alahım kucağımıza versin inşallah sağlıklaa
bence devlette dogum yapıcaksan mademevet bana da 3.aydan sonra dedi. ya canım ben bide şeyi sorcam. ben doğumu devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum. kontrollere özelde gidip doğumu devlette yapabiliyomuyuz acaba? yoksa devlettekinde de doktora gitmelimiyim?
bi bilgisi olan varmI?
bir sor bakalım ne dicekler3 boyutlu ultrasın war die biliyorum hastanede ama sorucam onlan isticem görüntüyü bakalım
Kızlarrrr ben geldim nihayet çıktım doktordann Oyy bebişimin kolarını bacaklarını gördüm yaaaa Ağlıyodum az kaldı o nasıl bir histir öylee kurban olduğum alahım kucağımıza versin inşallah sağlıklaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?