ya benim calıştığım yer köy önceden dere yatağıymış burlar dün geceden beri yağmur yağıyo burda valla sel aldı her tarafı odaya gircek birazdan o derece göl oldu bakalım eve nasıl gidicem kara kara düşünüyom yaaaaaa
günaydın canıııım. Valla dün muhabbette olmak isterdim okurken bile çok güldüm. Ben burdayım diyen göbüşüde gördüm çok şirin. Rubeti bende merakla bekliyorum. Sen haber alınca bizide haberdar et....
pelinim sorma biz gece yarıldık gülmekten ama bizi topiğin gazmanları ilan etmişler kuzum..
ona napcaz
bu arada herkeslere günaydınnn... :)))))
günaydın bacılarrrrrrrrrrdün geceki muhabeti görenler kokunun sebebini anlamışlardır Çok fena bi şamata kaçırdınız gülmekten ağladıkkk Ben rubetten telefon bekliyorum heycanlaaa gözdede gidicekti bugün ..Varmıydı başka doktor kontrolü olannn :26:
Gülünmiycek gibi değildi o anlamlı atasözleri
yavrucum rica ederim dün geceyi hatırlatma banaAA göbüşümü dün paylaşmıştım okadar gazın arasında kaynamış
fondoten siyah noktaları artttırı ben kullanmıyorum cnm asla...pudra kullanıyorum süngerli ıslatılan cinsten o cildin enazından nefes almasını sağlıyor...
tatlım burdada hava kapadıı inicek yağmurr yağsın valla.sonra kuraklık ayağına habire suyu keserler yazaa...
he kuzum ben hatırlatmasam sanki sen unutabilicen
canım valla yağsın diye bakıyoduk bizde yağsında hava yumuşasın diye çünkü çok soğuk oldu burda ama bunu hayal etmemiştim geceden aralıksız feci yağıyo ve abartmıyorum sel aldı göl oldu olduğumuz yer dere yatağıymışta ondan galiba şimdi beni aradılar ebe hanım çıkarken haber verin arabayla alalım diye içim rahatladı biraz
ya benim calıştığım yer köy önceden dere yatağıymış burlar dün geceden beri yağmur yağıyo burda valla sel aldı her tarafı odaya gircek birazdan o derece göl oldu bakalım eve nasıl gidicem kara kara düşünüyom yaaaaaa
günaydın bacılarrrrrrrrrrdün geceki muhabeti görenler kokunun sebebini anlamışlardır Çok fena bi şamata kaçırdınız gülmekten ağladıkkk Ben rubetten telefon bekliyorum heycanlaaa gözdede gidicekti bugün ..Varmıydı başka doktor kontrolü olannn :26:
pelinim sorma biz gece yarıldık gülmekten ama bizi topiğin gazmanları ilan etmişler kuzum..
ona napcaz
aman etsınler sankı kımse gazman degıl alla alla ne var yanı ıkı pırtlattıysak
bu arada herkeslere günaydınnn... :)))))
günaydın canıııım. Valla dün muhabbette olmak isterdim okurken bile çok güldüm. Ben burdayım diyen göbüşüde gördüm çok şirin. Rubeti bende merakla bekliyorum. Sen haber alınca bizide haberdar et....
canım dıkkat et dısarı fılan cıkarsan aman allah korusun
gunaydın canımhala guluyorum
ben burdayım dıyen benım gazlı gobıstı sanırımtesekkur ederım sırın dedıgn ıcın
tatlım valla benim artmadı hafif hafif sadece...fondötenimde çok iyi böyle nemlendiricili gibi ...
Yalnız en çok 9.cu maddeye ve çıkarken birbirimize söylediğimiz atasözlerine koptumNe geceydi ya
Kızlar işte odanın önü şimdi çektim ama fotoğrafta tam çıkmadı resmen çağlama sesi geliyo ya akşama kadar yağarsa valla mahsur kaldım
günaydın zuzum..nasılsın cnm??
benim yangından falan haberim yok :26::26::26:
ama senin duadan sonra yağmur yağmış buraya :))
ne bereketli kızsın..
yaa ama var ya aramızda acayip bi kodlaşma oldu böylece..
durupdururken biri 9.madde dese gülmekten yarılırım ben.. kimse de anlamaz noluyoo diye..
misal;
pelishh; 9.madde!!
dnaz;
Kızlar işte odanın önü şimdi çektim ama fotoğrafta tam çıkmadı resmen çağlama sesi geliyo ya akşama kadar yağarsa valla mahsur kaldım
arkadaşlar hep beraber bebeğimizi kucağımıza almak nasip etsin bizlere
gruba kaılmak istiyorum desteklerinizi bekliyorum
manyak karıı sabah sabah kıyamet osuruğu diye bişi vardı ordaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?