2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım burdada hava kapadıı inicek yağmurr yağsın valla.sonra kuraklık ayağına habire suyu keserler yazaa...

Gülünmiycek gibi değildi o anlamlı atasözleri

pelinim sorma biz gece yarıldık gülmekten ama bizi topiğin gazmanları ilan etmişler kuzum..
ona napcaz

bu arada herkeslere günaydınnn... :)))))

yavrucum rica ederim dün geceyi hatırlatma bana AA göbüşümü dün paylaşmıştım okadar gazın arasında kaynamış

günaydın canım.

fondoten siyah noktaları artttırı ben kullanmıyorum cnm asla... pudra kullanıyorum süngerli ıslatılan cinsten o cildin enazından nefes almasını sağlıyor...

tatlım valla benim artmadı hafif hafif sadece...fondötenimde çok iyi böyle nemlendiricili gibi ...

kızlar bu arada sabah prima ilk hediyemden aradılar..
hala hediyesi gelmeyenler 2.dağıtım 9 aralıkta başlıyomuş.. haberiniz ola..
ama mutlaka aramaya cevap vermeniz gerek

tatlım burdada hava kapadıı inicek yağmurr yağsın valla.sonra kuraklık ayağına habire suyu keserler yazaa...

canım valla yağsın diye bakıyoduk bizde yağsında hava yumuşasın diye çünkü çok soğuk oldu burda ama bunu hayal etmemiştim geceden aralıksız feci yağıyo ve abartmıyorum sel aldı göl oldu olduğumuz yer dere yatağıymışta ondan galiba şimdi beni aradılar ebe hanım çıkarken haber verin arabayla alalım diye içim rahatladı biraz

Ayy dikkat et canım burdaki köy yerlerindede oluyo o dere taşmaları aman diyim

canım dıkkat et dısarı fılan cıkarsan aman allah korusun

gunaydın canım hala guluyorum

ben burdayım dıyen benım gazlı gobıstı sanırım tesekkur ederım sırın dedıgn ıcın

tatlım valla benim artmadı hafif hafif sadece...fondötenimde çok iyi böyle nemlendiricili gibi ...

günaydın zuzum.. nasılsın cnm??
benim yangından falan haberim yok :26::26::26:
ama senin duadan sonra yağmur yağmış buraya :))
ne bereketli kızsın..

Yalnız en çok 9.cu maddeye ve çıkarken birbirimize söylediğimiz atasözlerine koptum Ne geceydi ya

yaa ama var ya aramızda acayip bi kodlaşma oldu böylece..
durupdururken biri 9.madde dese gülmekten yarılırım ben.. kimse de anlamaz noluyoo diye..

misal;

pelishh; 9.madde!!

dnaz;

Kızlar işte odanın önü şimdi çektim ama fotoğrafta tam çıkmadı resmen çağlama sesi geliyo ya akşama kadar yağarsa valla mahsur kaldım

Eklentiler

• $IMG_20111207_111958.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $IMG_20111207_111924.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 19
  • $IMG_20111207_111955.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 26

manyak karıı sabah sabah kıyamet osuruğu diye bişi vardı ordaaaaa

Kızlar işte odanın önü şimdi çektim ama fotoğrafta tam çıkmadı resmen çağlama sesi geliyo ya akşama kadar yağarsa valla mahsur kaldım

Allah korusun cnm.. yağış devam ediyosa şimdiden daha güvenli bi yere gitme şansın yok mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…