kızlarrrrr bırı benı durdursun yaaa ben bugun doktora gıtmek ıstıyom cınsıyetını gorenmek ıstıyom sanırım bebegn cınsıyetıne aserıyom benımdat kurtarın benı yaaaa yada gıdıyım ogreneyım kurtulayım ben dıme
kızlarrrrr bırı benı durdursun yaaa ben bugun doktora gıtmek ıstıyom cınsıyetını gorenmek ıstıyom sanırım bebegn cınsıyetıne aserıyom benımdat kurtarın benı yaaaa yada gıdıyım ogreneyım kurtulayım ben dıme
zaten o diil miydi ortalığı karıştıran...
Kızlar işte odanın önü şimdi çektim ama fotoğrafta tam çıkmadı resmen çağlama sesi geliyo ya akşama kadar yağarsa valla mahsur kaldım
aynen aynen son dakikada pantolunu indirmek falan off of
23 aralıkta ben nasıl sabredıcem ozaman kadar yaaa
aynen aynen son dakikada pantolunu indirmek falan off of
23 aralıkta ben nasıl sabredıcem ozaman kadar yaaa
canım sen bizi güldürdün ya gece gece.. Rabbim de seni güldürsün her daim...
uzuuuun zamandır hiçbi şeye bu kadar gülmemiştim.. gülmek bile tarif edemiyoo yani
ağlamayla karışık kahkaha = yarılma
epey de varmışş kuzum.. ama walla seçim senin.. şimdi gidersen şüpheli bi sonuçla dönebilirsin.. ama 23ünde gidersen büyük ihtimal kesin durumu öğrenip gelirsin..
yani dr un kesin konuşmasına bakar..
ama ben ihtimalli bile olsa öğrenicem diyosan git istersen..
yok kesin olsun dersen o zaman az daa sabret..
ki bana sorarsan sık dişini biraz daha canım.. kız erkek farketmez yeter ki kesin olsun kafan karışmasın
canım sen bizi güldürdün ya gece gece.. Rabbim de seni güldürsün her daim...
uzuuuun zamandır hiçbi şeye bu kadar gülmemiştim.. gülmek bile tarif edemiyoo yani
ağlamayla karışık kahkaha = yarılma
epey de varmışş kuzum.. ama walla seçim senin.. şimdi gidersen şüpheli bi sonuçla dönebilirsin.. ama 23ünde gidersen büyük ihtimal kesin durumu öğrenip gelirsin..
yani dr un kesin konuşmasına bakar..
ama ben ihtimalli bile olsa öğrenicem diyosan git istersen..
yok kesin olsun dersen o zaman az daa sabret..
ki bana sorarsan sık dişini biraz daha canım.. kız erkek farketmez yeter ki kesin olsun kafan karışmasın
dnaz cım cumalıkızıkın üst tarafı yanmış 3 gündür sönmüyordu lodostan şimdi yağmur yağınca kontrol altına alınmış canımmmm.......
ayyyyyy aman yarabbi kızlar sabredin Ebru geliyoooooooooooooooooooooooooooo
çok üzüldüm canım yaa.. iyi ki yağmış yağmur o zman..
haber mi verdi..???
sen de heyecan yap burda bizi..
EBRU'NUN BEBEĞİ GÖSTERDİ Mİ?? DOKTOR EBRU'YA NE DEDİ??? EBRU DOKTORDAN ÇIKARKEN GÖRÜLDÜ SADECE ARKADAŞIZ DEDİ..
FLAŞŞŞ GELİŞMELER AZ SONRA...
ya orası oyle saglıklı olsunda baska bırsey ıstemıyom ama merak ta edıyom ıste neyse bugun kendımı temızlıkle avutmaya karar verdım hadı kactım ben opuyommm
aynen bende net olsun diye bekliyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?