2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrr bırı benı durdursun yaaa ben bugun doktora gıtmek ıstıyom cınsıyetını gorenmek ıstıyom sanırım bebegn cınsıyetıne aserıyom ben ımdat kurtarın benı yaaaa yada gıdıyım ogreneyım kurtulayım ben dıme

canım normal kontrolün ne zamandı???

Kızlar işte odanın önü şimdi çektim ama fotoğrafta tam çıkmadı resmen çağlama sesi geliyo ya akşama kadar yağarsa valla mahsur kaldım

canım sen afet bölgesinde kalmışsın yaa..nerde çalışıyosun sen? gelen falan da olmaz ki böyle bi hava da..

dnaz cım cumalıkızıkın üst tarafı yanmış 3 gündür sönmüyordu lodostan şimdi yağmur yağınca kontrol altına alınmış canımmmm.......

aynen aynen son dakikada pantolunu indirmek falan off of

canım sen bizi güldürdün ya gece gece.. Rabbim de seni güldürsün her daim...
uzuuuun zamandır hiçbi şeye bu kadar gülmemiştim.. gülmek bile tarif edemiyoo yani
ağlamayla karışık kahkaha = yarılma

23 aralıkta ben nasıl sabredıcem ozaman kadar yaaa

epey de varmışş kuzum.. ama walla seçim senin.. şimdi gidersen şüpheli bi sonuçla dönebilirsin.. ama 23ünde gidersen büyük ihtimal kesin durumu öğrenip gelirsin..
yani dr un kesin konuşmasına bakar..
ama ben ihtimalli bile olsa öğrenicem diyosan git istersen..
yok kesin olsun dersen o zaman az daa sabret..
ki bana sorarsan sık dişini biraz daha canım.. kız erkek farketmez yeter ki kesin olsun kafan karışmasın

ya orası oyle saglıklı olsunda baska bırsey ıstemıyom ama merak ta edıyom ıste neyse bugun kendımı temızlıkle avutmaya karar verdım hadı kactım ben opuyommm

aynen bende net olsun diye bekliyorum cnm

dnaz cım cumalıkızıkın üst tarafı yanmış 3 gündür sönmüyordu lodostan şimdi yağmur yağınca kontrol altına alınmış canımmmm.......

çok üzüldüm canım yaa.. iyi ki yağmış yağmur o zman..

ayyyyyy aman yarabbi kızlar sabredin Ebru geliyoooooooooooooooooooooooooooo

haber mi verdi..???
sen de heyecan yap burda bizi..

EBRU'NUN BEBEĞİ GÖSTERDİ Mİ?? DOKTOR EBRU'YA NE DEDİ??? EBRU DOKTORDAN ÇIKARKEN GÖRÜLDÜ SADECE ARKADAŞIZ DEDİ..
FLAŞŞŞ GELİŞMELER AZ SONRA...

Evet canımm Mesaj attı şimdiiii Son yazdıklarına yarıldım ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…