2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

git cnm bakımlı olur yüüzn hem kurumaz soğukta kullandığın ürünleride söyle kullanıp kulnmıcanı söler sonucu yazarsın gidip geldikten sonra....

ben boya için bekliyim diyorum dipler çok geldi uçlarıda komple organik siyah yapsammı anlamdım gitti her kafadan bişey söylüyolar korktum...zaten dibe değmicek saçma yani...

cevap yazamıyorum ki tam cevap yazıcam bi konuya hop internet gidiyo burda hava berbat resmen sel var abartmıyorum o yüzden galiba internette şaşırdı o yüzden benim bugün kusuruma bakmayın

hımm tamam afetttim ozman...sen nerdedin sel oluyor orda? kız dere çokmu yakın sana....

peliiiiiiiiiiiiin dnaaaz akşam ki muhabbeti okuyamadım ama siz böylee yazdıkça içim gidiyoooo kıskandırmayın yawwww burada sinirden patlayan zuzu var :2:

amanın canım sımdıden cıkma gıbı bır sansın yokmu yaa daha cok bastırırsa

yok canım ya köyde heryer böle eve gittiğim otobüs en erken 3.30 da oda gelebilirse ama içeri girmez dediler cıkacağım zamnda muhtarı arıcam gelcek alcak otobüse kadar

cnm gelip alsınlar senii durma ordaa

mecburum en güvenli yer burası şu an

allah korusun cnm.. Yağış devam ediyosa şimdiden daha güvenli bi yere gitme şansın yok mu???

en güvenli yer burası köy eskiden başka bir yerdeymiş sonradan taşınmış buraya ama burasıda daha önce dere yatağıymış ama bu seferki kadar daha önce hiç olmamış evler su basmış şu anda

canım sen afet bölgesinde kalmışsın yaa..nerde çalışıyosun sen? Gelen falan da olmaz ki böyle bi hava da..

izmirin bi köyündeyim.....

Kızlarr Ebru daha hastaneden yeni çıktı yoldaaa.Gelir birazdann Gözdeden haberim yok henüz....Anammm gelsinlerde duyunnnnnnnnnnnnnnnnnn

peliiiiiiiiiiiiin dnaaaz akşam ki muhabbeti okuyamadım ama siz böylee yazdıkça içim gidiyoooo kıskandırmayın yawwww burada sinirden patlayan zuzu var :2:

patlama zuzum hiç kıyamam.. vakit bulursan oku dün geceyi.. rahatlama ve gevşemeye birebir..
hepimiz rahatlama seansına girmiş gibiydik canım

tesekkür ederim canım
ben de kimse göbeğimi görmedi mi diyecektim

canım benim göbüşüm 5aylık gibi falan görünüyor.. bi de kendimi acayip şişkin hissediyorum..
seninki ne güzel tam ortadan bebiş göbişi :)))

ya kuzum inan zor tutuyorum kendimii şu an ama kendi söylesin olmaz şimdik

ben de meraktan çatlıyorum da sürprizi bozulmasın diye sormuyorum cnm.. senin de aynı nedenden kendini tuttuğunu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…