anladım bende noviderm ve bioderma kullanıyodum.ama şimdi bi güzellik salonuyla konuştum haftaya randevu aldım bakalım yaa aynaya bakmaktan utanıyorum resmen bi gidip güzelleşeyim:) senin de dediğin gibi hamilelikte bi zararı olmaz dediler.bi de ben öyle aman şundan sakınıyım vs davranan bi insan değilim aslında.mesela bugün hamileliğimde 2.defa saçımı boyatıcam çok beyazlarım çıktı.
cevap yazamıyorum ki tam cevap yazıcam bi konuya hop internet gidiyo burda hava berbat resmen sel var abartmıyorum o yüzden galiba internette şaşırdı o yüzden benim bugün kusuruma bakmayın
Evet canımm Mesaj attı şimdiiiiSon yazdıklarına yarıldım ayrıca
sabah sabah ancak bu kadar oluyormus
gecen hafta bi gece cekmiştim valla bundanEki Görüntüle 302672 büyüktü :)
amanın canım sımdıden cıkma gıbı bır sansın yokmu yaa daha cok bastırırsa
cnm gelip alsınlar senii durma ordaa
allah korusun cnm.. Yağış devam ediyosa şimdiden daha güvenli bi yere gitme şansın yok mu???
canım sen afet bölgesinde kalmışsın yaa..nerde çalışıyosun sen? Gelen falan da olmaz ki böyle bi hava da..
maşallah cnm ne şirin göbişin
peliiiiiiiiiiiiin dnaaaz akşam ki muhabbeti okuyamadım ama siz böylee yazdıkça içim gidiyoooo kıskandırmayın yawwww burada sinirden patlayan zuzu var :2:
hımm tamam afetttim ozman...sen nerdedin sel oluyor orda? Kız dere çokmu yakın sana....
peliiiiiiiiiiiiin dnaaaz akşam ki muhabbeti okuyamadım ama siz böylee yazdıkça içim gidiyoooo kıskandırmayın yawwww burada sinirden patlayan zuzu var :2:
tatlım valla benim artmadı hafif hafif sadece...fondötenimde çok iyi böyle nemlendiricili gibi ...
evet canımm mesaj attı şimdiiiiSon yazdıklarına yarıldım ayrıca
canım ya sen biraz cıtlatsana valla gelene kadar meraktan catlıcaz yaaaaaa
dedin ya geliyoo diye heyecan yaptım kendi kendime
ayhh çabuk gelsin artık..
sabah sabah ancak bu kadar oluyormus
gecen hafta bi gece cekmiştim valla bundanEki Görüntüle 302672 büyüktü :)
tesekkür ederim canım
ben de kimse göbeğimi görmedi mi diyecektim
ya kuzum inan zor tutuyorum kendimii şu anama kendi söylesin olmaz şimdik
MAŞALLAH CANIM YA NE GÜZEL GÖBÜŞLER BELİRİYO ARTIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?