sen yüzmeyi bilyonmu cnm?
kızlarrrrr bırı benı durdursun yaaa ben bugun doktora gıtmek ıstıyom cınsıyetını gorenmek ıstıyom sanırım bebegn cınsıyetıne aserıyom benımdat kurtarın benı yaaaa yada gıdıyım ogreneyım kurtulayım ben dıme
Ayy bebem kıyamam girseydin akşam keşke yarılırdın yeminle
hımmm ne kullanyon sen pakim sölede bizde bakalım ben sügerli pudra var onu ıslatıp kullanıyorum ?
patlama zuzum hiç kıyamam.. vakit bulursan oku dün geceyi.. rahatlama ve gevşemeye birebir..
hepimiz rahatlama seansına girmiş gibiydik canım
günaydın herkese nasılsınız
cinsiyetler yavaş yavaş tahmin ediliyor demek
bizim ikili testimiz yapıldı ama cinsiyet söylemedi, erken dedi
bir de grip gibiyim yaa okula da gitmedim bugün
ıhlamur içiyorum zararı olmaz değil mi?
günaydın herkese nasılsınız
cinsiyetler yavaş yavaş tahmin ediliyor demek
bizim ikili testimiz yapıldı ama cinsiyet söylemedi, erken dedi
bir de grip gibiyim yaa okula da gitmedim bugün
ıhlamur içiyorum zararı olmaz değil mi?
zaten acelem yok canım yasenin haftananda banada dememişti canımm.2 fincanı aşmazsan ergün dzenli içebilirsin cnm limonda sık içine baldo koyy oh mis
ultrasonda bebeği büyültüp ense kalınlığı ölçülüyorgünaydın...ikili testte ne yapılıyor bende haftaya gidicem inşallah:))
zaten acelem yok canım ya
hiç farketmez çünkü kız erkek
14ten sonra söyleriz dedi ama sonraki randevum 1 ay sonra
o zaman öğrenirim artık
ben de 2 fincan kadar içiyorum ama fincanların boyutu büyük
internetten baktım zararlı olabileceği ile ilgili bişey yok ama kafama da takıldı yani
ultrasonda bebeği büyültüp ense kalınlığı ölçülüyor
sonra da kan veriyorsun işte
benim kan değerlerim çıkmadı daha, 2 güne çıkacak
ense kalınlığı 3-4mmden düşükse sıkıntı yok
benimki 1,17 mm çıktı
slm kızlar listeyi gördüm haziranda resmen erkek patlaması var.gosdeninki erkekse onunla benim belirtilerim birebir gibi bişi benimde erkek olabilir.zaten cinsiyet tahmincisi mirayda öyle diyo bakalım artık :) bu arada ne güel zofranı bıraktım rennie içiyorum diye sevinirken dün kus Allah kus dramamine içtim onu da 8 dk sonra çıkarınca yine zofrana başlamak zorunda kaldım inşallah bu son olur.internetten bişi sipariş versem kargo ücretini kapıda mı ödüyorum.bide ne kadar kargo ücreti oluyor? ona göre dışardan alıyım
sabah sabah ancak bu kadar oluyormus
gecen hafta bi gece cekmiştim valla bundanEki Görüntüle 302672 büyüktü :)
anladım inşallah herşey yolunda olur ....güzel bir gebelik geçiririzbu arada bende göbüşünün çıkmasını dört gözle bekleyenlerdenim....maşallah göbüşü belirenler var çok şekerr
benimde böyle kız nie çıkmıyor göbüşümüz anlamadım bebek minik mi çok acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?