ah tatlım ben akşam yemeğinden sonrasını görebilseeem öpüp başıma koyacam çok uykucu oldum çoook
bebeğimmm valla senelerdir max factor kullanıyomm biraz tuzlu oluyodu ama yaklaşıkk 1 sene gidiyor banaa
ahh burada bi vakit bulabilseeem keşke ama dakikasında yazılanları bile zar zor okuyooomm bugün neyse ki çok aşırı yoğun değil.... ama kararlıyım 2. dönem çalışmıcam bu okulda
bende maxfactor kulanyodum ama şu yüzü saten gibi gösteren olandan .....o yaptı bende siyah nokta bende bıraktım
kızlar bişey sorucam
ultrasonda çıkan zamanla satınız uyumlu mu?
yani sata göre mi gidiyorsunuz
benim sattan 6 gün önce gidiyor ultrasonda
ben satı mı baz alıcam yoksa ultrasonu mu?
siz ne yapıyorsunuz
kızlar bişey sorucam
ultrasonda çıkan zamanla satınız uyumlu mu?
yani sata göre mi gidiyorsunuz
benim sattan 6 gün önce gidiyor ultrasonda
ben satı mı baz alıcam yoksa ultrasonu mu?
siz ne yapıyorsunuz
kizlar gunaydin hepinize resmen bugece kabuslar gordum oglum dogmus esim nufus cuzdanini cikarmaya gitmis bi bakiyorum ismini akin koymus bi kavga kiyamet ediyorum sen bana sormadan nasil yaparsin boyle bisey biz boyle mi konusmustuk diyorum sonra emziriyorum emmiyo mama hazirliyorum yemiyo kabus gibiydi bu arada rubeti merak ediyorum haber yok dimi daha
bende maxfactor kulanyodum ama şu yüzü saten gibi gösteren olandan .....o yaptı bende siyah nokta bende bıraktım
günaydııınn
sözde bugün erken kalkacaktım bu saate kadar uymusum
kocacık aradı kalk bişiler ye bebiş aclıktan bayılcak diye
günaydııınn
sözde bugün erken kalkacaktım bu saate kadar uymusum
kocacık aradı kalk bişiler ye bebiş aclıktan bayılcak diye
geçmiş olsun
erkek patlaması yaşanıyor yine haklısın
internetten ne aldığına ve hangi siteden aldığına göre değişir
genelde ürün bedeliyle birlikte karttan çekiyorlar kargo ücretini
sen siteye üye olup ne alacaksan ekle sepetine
kargo hesaplaması vardır orda zaten
merhaba teyzoşlar. hepinize günaydııınnnn. dr um aradı ikili testin kan sonucu "müthiş" dedi. şimdi 50 nin altı erkek üstü kız dı ya onuç müthiş olunca cinsiyet ne oluyor ki acep
ultrason doğru ölçüm sayılıyor canım.. ama o bebeğin gelişimine göre değişiyor..
benimki ilk 2hafta geriydi.. sonra yakaladı sat ı.. geçen gittiğimde 1gün geriydi.. yani gidip baktıkça kesin olarak biliyorsun..
eğer sat ı yakalamışsa onu bazalmak mantıklı yani...
cnm benimki ilk zaman 3 güün önce gidiyodu şimdi aynı.Ebrununkide 2 gün önde çıkmış bugn
sağol cnm.tişört alıcam da kargo hesaplaması diye bişi görmedim ama yoktu.neyse bidaha bakarım.
günaydın cnm.. hayır olsun rüyan..
haber var cnm.. geliyomuş, yoldaymış.. kendisi açıklayacak bekliyoruz merakla
günaydın cnm.. gözünaydın....
sen hangini istiyosan o olur sanırım "müthiş" olan
nerden alıyosun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?