2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende maxfactor kulanyodum ama şu yüzü saten gibi gösteren olandan .....o yaptı bende siyah nokta bende bıraktım

kizlar gunaydin hepinize resmen bugece kabuslar gordum oglum dogmus esim nufus cuzdanini cikarmaya gitmis bi bakiyorum ismini akin koymus bi kavga kiyamet ediyorum sen bana sormadan nasil yaparsin boyle bisey biz boyle mi konusmustuk diyorum sonra emziriyorum emmiyo mama hazirliyorum yemiyo kabus gibiydi bu arada rubeti merak ediyorum haber yok dimi daha

işi gücü bıraktım ebruyu bekliyom valla fundacım gobısın cok guzel maşallah bı benımkı kocaman valla yaaa hepınızınkı kucucuk benımkı keyfıne duskun sanırım kocaman yer actı kendıne keyfıne bakıyor sımdı

bende maxfactor kulanyodum ama şu yüzü saten gibi gösteren olandan .....o yaptı bende siyah nokta bende bıraktım

mıraycım az once bı komsu geldı kapıya hamıle oldugumu bılmıyormus aa dedı sen hamılemısın evet dedım erkek dıme dedı daha bellı degıl dedım erkek bu gobek erkek dedı dedım abla nerden bılıyon daha hıc yanılmadım guzelım ben dedı ultrasonda bellı olunca tıkla kapımı soyle dedı ama merak etme dedı bosuna erkek bu dedı tekrar sasırdım kaldım

kızlar bişey sorucam
ultrasonda çıkan zamanla satınız uyumlu mu?
yani sata göre mi gidiyorsunuz
benim sattan 6 gün önce gidiyor ultrasonda
ben satı mı baz alıcam yoksa ultrasonu mu?
siz ne yapıyorsunuz

ultrason doğru ölçüm sayılıyor canım.. ama o bebeğin gelişimine göre değişiyor..
benimki ilk 2hafta geriydi.. sonra yakaladı sat ı.. geçen gittiğimde 1gün geriydi.. yani gidip baktıkça kesin olarak biliyorsun..
eğer sat ı yakalamışsa onu bazalmak mantıklı yani...

kızlar bişey sorucam
ultrasonda çıkan zamanla satınız uyumlu mu?
yani sata göre mi gidiyorsunuz
benim sattan 6 gün önce gidiyor ultrasonda
ben satı mı baz alıcam yoksa ultrasonu mu?
siz ne yapıyorsunuz

cnm benimki ilk zaman 3 güün önce gidiyodu şimdi aynı.Ebrununkide 2 gün önde çıkmış bugn

günaydın cnm.. hayır olsun rüyan..
haber var cnm.. geliyomuş, yoldaymış.. kendisi açıklayacak bekliyoruz merakla

günaydııınn

sözde bugün erken kalkacaktım bu saate kadar uymusum
kocacık aradı kalk bişiler ye bebiş aclıktan bayılcak diye

tatlımm işte her cilt bir olmuyo kimine iyi gelen kimine zarar verebiliyorrrr.....benim hamilelikte sanki cildim düzeldi gibi geliyor sanki daha bi parladı nur mu geldi ne yüzüme

günaydııınn

sözde bugün erken kalkacaktım bu saate kadar uymusum
kocacık aradı kalk bişiler ye bebiş aclıktan bayılcak diye

yenimi uyandın günaydın cnm bende normalde bu saatlerde ayılıyodumda kocam izinliydi adam radar gibi açtı gözlerini 10 da Aacayip derecede evi toplamam lazım kalkıcam birazdan

merhaba teyzoşlar. hepinize günaydııınnnn. dr um aradı ikili testin kan sonucu "müthiş" dedi. şimdi 50 nin altı erkek üstü kız dı ya onuç müthiş olunca cinsiyet ne oluyor ki acep

Son düzenleme:

sağol cnm.tişört alıcam da kargo hesaplaması diye bişi görmedim ama yoktu.neyse bidaha bakarım.

merhaba teyzoşlar. hepinize günaydııınnnn. dr um aradı ikili testin kan sonucu "müthiş" dedi. şimdi 50 nin altı erkek üstü kız dı ya onuç müthiş olunca cinsiyet ne oluyor ki acep

günaydın cnm.. gözünaydın....
sen hangini istiyosan o olur sanırım "müthiş" olan

cnm benimki ilk zaman 3 güün önce gidiyodu şimdi aynı.Ebrununkide 2 gün önde çıkmış bugn

benim ilk gittiğimde 4 gün önde çıktı
baya bi öyle gitti
sonra bir gün daha öne geldi
son gittiğimde 1 gün daha öne geldi
sonuç olarak 6 gün önden gidiyoruz
sıkıntı olmaz heralde değil mi?
sattan uzaklaşıyorum gittikçe
ultrasonu baz alayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…