2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

daha almadım ama gittigidiyor'dan alıcam.netten hiç alışveriş yapmam da ondan anlamıyorum pek

hmm
gittigidiyorda kargo genelde çok tutar
10 tlyi gözden çıkar kargo için
satışın altına herhangi bir kargo notu eklememişse (türkiyenin heryerine 3tl) falan gibi
alma bence
çünkü süpriz kargo parası çok çıkıyor orda

yenimi uyandın günaydın cnm bende normalde bu saatlerde ayılıyodumda kocam izinliydi adam radar gibi açtı gözlerini 10 da Aacayip derecede evi toplamam lazım kalkıcam birazdan
ben daha yüzümü yıkamadım yapıştım bilgisayara
gündemden geri kalmiyim diye.. bi süpürge acıcam artık bugün eve
günaydın cnm
nasılsın bugün???
iyim valla canım sadece yine tembelligim üzerimde
acıktım kahvaltı hazırlamaya üseniyorum
yemek ısıtıp yicem öğle oldu zati

kızlar illuminati yi takip eden var mı aranızda:26:
son 2 saat kaldı bence bu bomba rubetin cinsiyet acıklaması olacak

ne alcen yavrum dışardan anlamadım ben şimdi

daha almadım ama gittigidiyor'dan alıcam.netten hiç alışveriş yapmam da ondan anlamıyorum pek

Çoğu alışverişmi gitti gidiyordan yapıyorum ben .Eğer kargoyu satıcı öder notu yoksa 3.5 tl gibi bi kargo ücreti alıyolar..Ki başka satıcılardanda alışveriş yaparsan astarı yüzünden pahalıya gelir sanaLc.wa da 50 tl ve üzerine kargo bedava ve harika badiler var tavsiye ederim

ben dediydim umursamadınız hıhıhh

zaten lcw'dekilerin benzeri şeyler.dün biraz yürümeye kalktım bütün gün kustum o yüzden internetten alayım dedim.3.5 tl gbi bişi yazmıyo.kargoyu satucu öder yazıyodu sadece.lcw'den nasıl alışveriş yapıyosun peki?

3 tl olanları alırım bende :)

Kızlar ebru ve gözdenin belliolduktan sonra ben dururmuyum hayır Özl hastaneden randevu aldım hafaya cumartesi gidicem.Zaten ondan sonraki 3-4 gün dede kendi doktoruma gitmiş olucam

kızlar bişey sorucam
ultrasonda çıkan zamanla satınız uyumlu mu?
yani sata göre mi gidiyorsunuz
benim sattan 6 gün önce gidiyor ultrasonda
ben satı mı baz alıcam yoksa ultrasonu mu?
siz ne yapıyorsunuz

benimde 4 gün önce gidiyor herhalde gelişmesiyle ilgili valla sen burdaki çizelgene göre bak sata göre....zaten genelde öyle doğuyormuş arkdaş dediydi..

bence de cnm.. o daha doğru sonuç olur bu durumda.. :))

sağol canım ... dr um "kız gibi " demişti 11.haftamızda,bunun için biz kız modundayız ama allahtan hayırlısı tabi...

hayırlısı canım elbette.. seninki bari kız olsun değişmesin inşallah :)) yoksa liste masmavi olucak

tmm eğer satısı öder diyosa kargo bedavadır.Ya kapıya getirir yada şubeden alırsın.Lc.wa da aynı online alışveriş yeri var ordan alabilirsin

amanın nasıl taktın kız aklına böyle...rahat yat geceelri zihnini boşalt mutlu uyumaya bak...

benimkinden iyimiş bizimki babasının ismini isityor ilk isim olrak ALaattin shirili lambası...

kesin kes olmaz dedim ama öğrenmiş nüfusta kendi yapcak yaa işleri ben yaparım deidm doğum kağıdımı verdirtmem valla kıyamet ederim ama A. olabilir ilk isim..

Kızlar ebru ve gözdenin belliolduktan sonra ben dururmuyum hayır Özl hastaneden randevu aldım hafaya cumartesi gidicem.Zaten ondan sonraki 3-4 gün dede kendi doktoruma gitmiş olucam

kuzum ikisinin arası o kadar azsa niye daha erkene almadın randevuyu?? bu ctesi ye falan..
nası dayanıcaz o kadar

kızmı demiştim sana erkekmi? sussun bikerem ooooo kız olursa deseydin kapını yıkarım ona göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…