daha almadım ama gittigidiyor'dan alıcam.netten hiç alışveriş yapmam da ondan anlamıyorum pek
ben daha yüzümü yıkamadım yapıştım bilgisayarayenimi uyandıngünaydın cnm bende normalde bu saatlerde ayılıyodumda kocam izinliydi adam radar gibi açtı gözlerini 10 da Aacayip derecede evi toplamam lazım kalkıcam birazdan
iyim valla canım sadece yine tembelligim üzerimdegünaydın cnm
nasılsın bugün???
slm kızlar listeyi gördüm haziranda resmen erkek patlaması var.gosdeninki erkekse onunla benim belirtilerim birebir gibi bişi benimde erkek olabilir.zaten cinsiyet tahmincisi mirayda öyle diyo bakalım artık :) bu arada ne güel zofranı bıraktım rennie içiyorum diye sevinirken dün kus Allah kus dramamine içtim onu da 8 dk sonra çıkarınca yine zofrana başlamak zorunda kaldım inşallah bu son olur.internetten bişi sipariş versem kargo ücretini kapıda mı ödüyorum.bide ne kadar kargo ücreti oluyor? ona göre dışardan alıyım
daha almadım ama gittigidiyor'dan alıcam.netten hiç alışveriş yapmam da ondan anlamıyorum pek
geçmiş olsun
erkek patlaması yaşanıyor yine haklısın
internetten ne aldığına ve hangi siteden aldığına göre değişir
genelde ürün bedeliyle birlikte karttan çekiyorlar kargo ücretini
sen siteye üye olup ne alacaksan ekle sepetine
kargo hesaplaması vardır orda zaten
Çoğu alışverişmi gitti gidiyordan yapıyorum ben .Eğer kargoyu satıcı öder notu yoksa 3.5 tl gibi bi kargo ücreti alıyolar..Ki başka satıcılardanda alışveriş yaparsan astarı yüzünden pahalıya gelir sanaLc.wa da 50 tl ve üzerine kargo bedava ve harika badiler var tavsiye ederim
ne alcen yavrum dışardan anlamadım ben şimdi
benim göbek akşamları buna yakın oluyor
sabah dümdüz
erken değil mi zaten ya
bence gayet normal bu kadar göbek
hmm
gittigidiyorda kargo genelde çok tutar
10 tlyi gözden çıkar kargo için
satışın altına herhangi bir kargo notu eklememişse (türkiyenin heryerine 3tl) falan gibi
alma bence
çünkü süpriz kargo parası çok çıkıyor orda
kızlar bişey sorucam
ultrasonda çıkan zamanla satınız uyumlu mu?
yani sata göre mi gidiyorsunuz
benim sattan 6 gün önce gidiyor ultrasonda
ben satı mı baz alıcam yoksa ultrasonu mu?
siz ne yapıyorsunuz
benim ilk gittiğimde 4 gün önde çıktı
baya bi öyle gitti
sonra bir gün daha öne geldi
son gittiğimde 1 gün daha öne geldi
sonuç olarak 6 gün önden gidiyoruz
sıkıntı olmaz heralde değil mi?
sattan uzaklaşıyorum gittikçe
ultrasonu baz alayım ben
sağol canım ... dr um "kız gibi " demişti 11.haftamızda,bunun için biz kız modundayız ama allahtan hayırlısı tabi...
zaten lcw'dekilerin benzeri şeyler.dün biraz yürümeye kalktım bütün gün kustum o yüzden internetten alayım dedim.3.5 tl gbi bişi yazmıyo.kargoyu satucu öder yazıyodu sadece.lcw'den nasıl alışveriş yapıyosun peki?
kizlar gunaydin hepinize resmen bugece kabuslar gordum oglum dogmus esim nufus cuzdanini cikarmaya gitmis bi bakiyorum ismini akin koymus bi kavga kiyamet ediyorum sen bana sormadan nasil yaparsin boyle bisey biz boyle mi konusmustuk diyorum sonra emziriyorum emmiyo mama hazirliyorum yemiyo kabus gibiydi bu arada rubeti merak ediyorum haber yok dimi daha
Kızlar ebru ve gözdenin belliolduktan sonra ben dururmuyum hayırÖzl hastaneden randevu aldım hafaya cumartesi gidicem.Zaten ondan sonraki 3-4 gün dede kendi doktoruma gitmiş olucam
mıraycım az once bı komsu geldı kapıya hamıle oldugumu bılmıyormus aa dedı sen hamılemısın evet dedım erkek dıme dedı daha bellı degıl dedım erkek bu gobek erkek dedı dedım abla nerden bılıyon daha hıc yanılmadım guzelım ben dedı ultrasonda bellı olunca tıkla kapımı soyle dedı ama merak etme dedı bosuna erkek bu dedı tekrar sasırdım kaldım
hahhaa sagdan soldan alttan üstten kırpıldı bi miktar ama yine öle simsiyah
anneme düyorum kime cektim ben böle bu kadar kıllı dogru söyle bana hamileyken kedilere mi baktın diyorum
Eki Görüntüle 302551
şimdi böleyim
kızmı demiştim sana erkekmi? sussun bikerem ooooo kız olursa deseydin kapını yıkarım ona göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?