2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tmm eğer satısı öder diyosa kargo bedavadır.Ya kapıya getirir yada şubeden alırsın.Lc.wa da aynı online alışveriş yeri var ordan alabilirsin

ok lcw'e bakayım bide bi ara.kızlar sanırım erkek annelerinin göbişleri pek çıkmadı doğru mu yanılıyo muyum?

slm güzel anneler bugün nasılsınız bakalım benim akıntı devam ediyo allahım ne zaman geçecek yaa hep korkuyla duruyorum

tatlımm işte her cilt bir olmuyo kimine iyi gelen kimine zarar verebiliyorrrr.....benim hamilelikte sanki cildim düzeldi gibi geliyor sanki daha bi parladı nur mu geldi ne yüzüme

benim kurudu gibi kızzz ondan fondi kullanmıyorum iyiki tam kurur..

maxfactor iyi aslında ama nebilim fondi iyi gelmiyor benim cilde rengini bile değiştiryo sürmeyince ruhsuz gibi oluyodum çok şükür düzeldi makyajsız bile iyi oldu...

kıslar bende rüyamda burnumun kocaman oldugunu gördüm çok güzelim ama burnum kocaman olmuş böle genişlemiş zencilerinki gibi kendi kendime diyorum ki rüyamda hani erkek anneleri çirkinleşmezdi güzelleşirdi ne bu şimdi nolcak bu burun die söleniyodum

canım senin sorunlar bitti mi inşallah... kanama lekelenme falan kalmadı değil mi?

canım benim şükür ki hiç kanamam olmadıydı zaten hep lekelenmem oldu kahve 1 haftadır olmuyor çok şükür inşallahta olmaz bir daha ama işte zaten arra ara oluyordu ondan bende gene olursa die korkuyorum hala

kızlarr istanbulda olanlar ben erik nerede bulabilirim bulup yemezsem ha bire rüyalarımda yiyip oturacağım sanırım:26:

Maşallah cnm sana zaten çocukluk fotolarındanda belli çok güzel biri oldugun fıstık gibisin
teşekkür ederimm
öncesi ve sonrası yaptım
kızlar bu arada sabah prima ilk hediyemden aradılar..
hala hediyesi gelmeyenler 2.dağıtım 9 aralıkta başlıyomuş.. haberiniz ola..
ama mutlaka aramaya cevap vermeniz gerek

benide sabahım köründe aradılar.. ama ben eve degil magazaya istedim.. 19undan sonra alabilirsiniz dedi..
20sinde kontrolüm var cinsiyetini ögrenirsem gider 3-5 bişede alırım

ben ona erkek demiştim galiba benim dediğim çıktımı acaab?

bilmiyrm cnm.. gelince öğrenicez :)))

kızlar yakınlarda ayzanı gören haber alan var mı? bir aksilik mi oldu acaba :18:

ben de görmedim cnm ne zmandır.. inşallah iyidir... :26::26::26:

Canım haftasonu arkadaşım gelicek kahvaltıya falan işlerimde var Kocişte 10 unda maaş alıyo zaten yolmam lazım

hee.. tamam kuzum.. yine sabır yine sabır yanee.. off :26::26::26:

erkek annelerinin burnu değişir zaten.çirkinleşmez ama burun dediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…