Kızlar ebru ve gözdenin belliolduktan sonra ben dururmuyum hayırÖzl hastaneden randevu aldım hafaya cumartesi gidicem.Zaten ondan sonraki 3-4 gün dede kendi doktoruma gitmiş olucam
kızlar bende ebru ve gosde den kıskandım ben de yarına randevu aldım doktordan
ben ona erkek demiştim galiba benim dediğim çıktımı acaab?
tmm eğer satısı öder diyosa kargo bedavadır.Ya kapıya getirir yada şubeden alırsın.Lc.wa da aynı online alışveriş yeri var ordan alabilirsin
slm güzel anneler bugün nasılsınız bakalım benim akıntı devam ediyo allahım ne zaman geçecek yaa hep korkuyla duruyorum
miraycım banada bir tahmin yapsana böle giderse biz 5 aylık olana kadar öğrenemicez çatlıcam valla meraktan sizler öğrendikce
tatlımm işte her cilt bir olmuyo kimine iyi gelen kimine zarar verebiliyorrrr.....benim hamilelikte sanki cildim düzeldi gibi geliyor sanki daha bi parladı nur mu geldi ne yüzüme
kuzum ikisinin arası o kadar azsa niye daha erkene almadın randevuyu?? bu ctesi ye falan..
nası dayanıcaz o kadar
canım senin sorunlar bitti mi inşallah... kanama lekelenme falan kalmadı değil mi?
teşekkür ederimmMaşallah cnm sana zaten çocukluk fotolarındanda belli çok güzel biri oldugun fıstık gibisin
kızlar bu arada sabah prima ilk hediyemden aradılar..
hala hediyesi gelmeyenler 2.dağıtım 9 aralıkta başlıyomuş.. haberiniz ola..
ama mutlaka aramaya cevap vermeniz gerek
ok lcw'e bakayım bide bi ara.kızlar sanırım erkek annelerinin göbişleri pek çıkmadı doğru mu yanılıyo muyum?
kızlar yakınlarda ayzanı gören haber alan var mı? bir aksilik mi oldu acaba :18:
Canım haftasonu arkadaşım gelicek kahvaltıya falan işlerimde varKocişte 10 unda maaş alıyo zaten yolmam lazım
kıslar bende rüyamda burnumun kocaman oldugunu gördüm çok güzelim ama burnum kocaman olmuş böle genişlemiş zencilerinki gibi kendi kendime diyorum ki rüyamda hani erkek anneleri çirkinleşmezdi güzelleşirdi ne bu şimdi nolcak bu burun die söleniyodum
erkek annelerinin burnu değişir zaten.çirkinleşmez ama burun dediğin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?