kızlarr istanbulda olanlar ben erik nerede bulabilirimbulup yemezsem ha bire rüyalarımda yiyip oturacağım sanırım:26:
Yanılıyorsun cnm ben şimdi göbüşümün fotosunu çektim becerebilirsem koyacağım bakın görün kızımdada böleydi kocaman oldu
daha almadım ama gittigidiyor'dan alıcam.netten hiç alışveriş yapmam da ondan anlamıyorum pek
canım benim şükür ki hiç kanamam olmadıydı zaten hep lekelenmem oldu kahve 1 haftadır olmuyor çok şükür inşallahta olmaz bir daha ama işte zaten arra ara oluyordu ondan bende gene olursa die korkuyorum hala
rüyayı gerçek sandım hemen kalktım wc ye koştum saten burnum normal dedim ohh suyumuda içtim yattım
dogumdan sonra düzelir dimi burun:26:
hamile tişörtü alıcam cnm
Canım internet sitelerinde var googledan bi araştırsana. Aşeriyorum.net © Manavim.com - Hamile Manavı Şeftali Can Erik Yeşil Erik Mürdüm Erik Üzüm Kara Üzüm Çilek Böğürtlen Vişne Nektarin Kayısı Bebek Bekleyen Hamile Bayanlar İçin Özel Dondurulmuş Meyveler gibi siteler var
gittigidiyordan bişi alma cnm kesinlikle göründüğü gibi deil berbatttır onun penyesi ahada ben söledim ben yandım o siteden bari sen yanma...
kızlarr istanbulda olanlar ben erik nerede bulabilirimbulup yemezsem ha bire rüyalarımda yiyip oturacağım sanırım:26:
erkek bebekte burun büyür derler amakıslar bende rüyamda burnumun kocaman oldugunu gördüm çok güzelim ama burnum kocaman olmuş böle genişlemiş zencilerinki gibi kendi kendime diyorum ki rüyamda hani erkek anneleri çirkinleşmezdi güzelleşirdi ne bu şimdi nolcak bu burun die söleniyodum
canım sosyete manavlarında vardır.. sen nerde oturuyosun:26:kızlarr istanbulda olanlar ben erik nerede bulabilirimbulup yemezsem ha bire rüyalarımda yiyip oturacağım sanırım:26:
maşallahhh
yok yok olmaz artık inş merak etme kurtulduk inş ...
Bismillahhhhh maşallah süphanalahh yabrum bu neeeeeeee ikiz hatta arkada saklanan üçüncü olmasınçok datlı yaaa
Canım ben ist. oturmuyorum ama nette araştır bir manav varmış hamilelere özel her çeşit meyva bulunuyormuş zamansız aşermeler için yeride ist. sanırım ve evede yolluyorlarmış bak bi istersen bende bakayım sitesini bulursam sana yollarım adresi ok cnm zor ya benimde kızımda cnm çekmişti 1 haftada izmiri talan edip buldular en sonunda yemeyince insanın siniri bozuluyo
istanbulda heryere ulaşabilirim anadolu yakasında birçok yere baktık çıktıkça ama göremedik. gerçi sorunlu bir gebelik yaşayınca çokta çıkamadık ama sorduklaım nisana anca gelir dedi. nettekilerde buldum ama ya sert olmazsa taze olmazsa yumşak olursa...erkek bebekte burun büyür derler ama
canım sosyete manavlarında vardır.. sen nerde oturuyosun:26:
maşallahhh
tam bebiş göbegi işte bu
kız dedıydınde bıtek sen kız dıyonbende kız kız dıye gerınıyom ama kımse kız demıyorkı baska hele de benı goren kımse kız demıyor
miraycım banada bir tahmin yapsana böle giderse biz 5 aylık olana kadar öğrenemicez çatlıcam valla meraktan sizler öğrendikce
erkek bebekte burun büyür derler ama:
sen güzelleştinmi pakem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?