2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yanılıyorsun cnm ben şimdi göbüşümün fotosunu çektim becerebilirsem koyacağım bakın görün kızımdada böleydi kocaman oldu

sen şuan erkek mi bekliyosun peki? bende emin değilim zaten hani erkek anneleri göbişim çıkmadı falan yazmış ya acaba tesadüf mü yoksa öyle mi oluyo diye dedim de demekki tesadüfmüş

daha almadım ama gittigidiyor'dan alıcam.netten hiç alışveriş yapmam da ondan anlamıyorum pek

gittigidiyordan bişi alma cnm kesinlikle göründüğü gibi deil berbatttır onun penyesi ahada ben söledim ben yandım o siteden bari sen yanma...

rüyayı gerçek sandım hemen kalktım wc ye koştum saten burnum normal dedim ohh suyumuda içtim yattım

dogumdan sonra düzelir dimi burun:26:

benim iki ablamın da erkek çocuklarında burnu şişti.doğumdan yanılmıyorsam 4 gün sonra falan normale döndü.düzelir korkma sen :)

hamile tişörtü alıcam cnm

hımmm sen bilirisn ama ben kıyafette parfümde çantada aldım 3 üde berbattı bidaha almadım az kullandım attım hepsini...ucuzdu diye kapıldım...

penyesi iyi değildir bak çeker düdük gibi olursa bide LCW de giy bak al yaa...

kuzum onlarda buldum kilo 40 lira birde alırım şimdi bir gelir yumşak falan olur. benim canım böyle ........ olanlardan istiyor bilmem anlatabildim mi ? unutuyorum tam rüyamda bir görüyorum böyle avuç avuç yiyorum ,uyandığımda deliye dönüyorum

kızlarr istanbulda olanlar ben erik nerede bulabilirim bulup yemezsem ha bire rüyalarımda yiyip oturacağım sanırım:26:

Canım ben ist. oturmuyorum ama nette araştır bir manav varmış hamilelere özel her çeşit meyva bulunuyormuş zamansız aşermeler için yeride ist. sanırım ve evede yolluyorlarmış bak bi istersen bende bakayım sitesini bulursam sana yollarım adresi ok cnm zor ya benimde kızımda cnm çekmişti 1 haftada izmiri talan edip buldular en sonunda yemeyince insanın siniri bozuluyo

erkek bebekte burun büyür derler ama
kızlarr istanbulda olanlar ben erik nerede bulabilirim bulup yemezsem ha bire rüyalarımda yiyip oturacağım sanırım:26:
canım sosyete manavlarında vardır.. sen nerde oturuyosun:26:
maşallahhh
tam bebiş göbegi işte bu

Bismillahhhhh maşallah süphanalahh yabrum bu neeeeeeee ikiz hatta arkada saklanan üçüncü olmasın çok datlı yaaa

Ah canım kızdada böyleydi 7. ayda herkes ikizmi diye soruyodu doktorlar bile böle oluyo büyüdükçe çeker yayınlarım inşallah dana gibi oluyom ben koca göbüşlü bulabilirsem kızımda 7 aylık halimide koyarım bakın görünn

erkek bebekte burun büyür derler ama

canım sosyete manavlarında vardır.. sen nerde oturuyosun:26:

maşallahhh
tam bebiş göbegi işte bu
istanbulda heryere ulaşabilirim anadolu yakasında birçok yere baktık çıktıkça ama göremedik. gerçi sorunlu bir gebelik yaşayınca çokta çıkamadık ama sorduklaım nisana anca gelir dedi. nettekilerde buldum ama ya sert olmazsa taze olmazsa yumşak olursa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…