2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben çıkıyorum şimdilik şu temiliğin başına geçmem lazım artıkkk Ebru birazdan gelir sanırımm.Hepinizi öpüyorummmmm

elmiranisa peki senin normalde de göbeğin var mıydı yoksa hamilelikte mi bu kadar oluyo ben 10 haftalığım seninkinin yarısı bile değil bide benim ayva göbeğim vardı üstelik bende bi anormallik yok dimi

canım istinyeparkta kesin vardır.. ordaki manavların tlfnları vardır blki..
durr senin için bi arastırma yapıcam
o zmn erkek olur kimsecikler bilmiyo sayılır seninkinide

sen nie öğrenmedinki...

hımm güzelleştinmi sen? cildin kurudumu..karnın büyükmü çıktımı baya...

ya sorma canım burdaki doktorlar bakmıyo bile 4-5 aylık olmadan kaç kere söledim olmaz daha belli çok erken en az bir ay var diolar. eşimde annemde güzelleştin sen diolar, benim cildim kışları kurur zatan hep yani fark yok karnımda çıktı gene ama öle koskocamn değil ama hamile olduğum belli yani ayy annam bile yorum yapamıyo tıkandı kadın

50 gr erik yani 3 tanesi 25 tl artı birde kargo hamile sömürüyorlar resmen

gecen gun benımde canım cekmıstı aldırdım esıme 25 lıraya almıs.donrurucudan cıakrmıslar kendını saldı bi halta yaramadı:) eriktende tıksındırdı valla

elmiranisa peki senin normalde de göbeğin var mıydı yoksa hamilelikte mi bu kadar oluyo ben 10 haftalığım seninkinin yarısı bile değil bide benim ayva göbeğim vardı üstelik bende bi anormallik yok dimi

Yok canım siz gayet normalsiniz zaten 4. 5. aydan sonra çıkmaya başlar normal olarak ama ben kızımdada böyleydim hemen fırlıyo içim çok dar sanırım gerçi doktorlar pek bişey demiyo ama kızım erken doğmuştu inşallah bu zamanını bekler büyüdükçe ikizmi diye soruyo herkes kızdada böleydim yapı sanırım anormallik bende yanii

hahhahaa buldum sayılır.. istinye parkta bi manavın tlfnunu buldum aradım sordum..
şuan elimizde yok dediler.. gelmez mi bulamaz mısınız dedim.. yarın tekrar arayın getirtmeye çalışalım biz dediler

+90 212 345 61 81 uzmanlar manav

canım se n ilk gebelliğinde hiç çatladın mı çatlamadıysanda neler kullandın

inşallah bekler canım sağlıkla kucağımıza alalımda varsın göbüşümüz büyük olsun yakışmış sana canım nazar değmesin

kızlar bu arada hani burda canımınız istediği şeyleri falan yazıyoruz ya
biz başka topikte şu şekilde yazıyoruz
spoiler buraya yemek ismi yazılacak
spoiler yazısı kırmızı renk, yazacağımız yiyecek beyaz renk
spoilerin yanını mousenizle tararsanız ne yazdığını okuyabilirsiniz
böylece canı isteyen arkadaşlar açıp bakmazlar
aşerme sorunu olmayanlar ve merak edenler tarayıp bakabilir

maşşallah hakkatten canım allah nazardan korusun baaya şişmiş tüllerin benim tüllerimden

Sağolun kızlar allahtan kıyafetlerimin içine girebiliyorum çok şükür kızda 2. ayın sonunda hamile pantolonlarına başlamıştım gerçi bundada değişmicek sanırım yine giymeye başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…