Kızlar ben çıkıyorum şimdilik şu temiliğin başına geçmem lazım artıkkkEbru birazdan gelir sanırımm.Hepinizi öpüyorummmmm
canım istinyeparkta kesin vardır.. ordaki manavların tlfnları vardır blki..istanbulda heryere ulaşabilirim anadolu yakasında birçok yere baktık çıktıkça ama göremedik. gerçi sorunlu bir gebelik yaşayınca çokta çıkamadık ama sorduklaım nisana anca gelir dedi. nettekilerde buldum ama ya sert olmazsa taze olmazsa yumşak olursa...
o zmn erkek olurcanım bebegin erkek olacagı kesin degil doktor erkek dedi ama daha küçük kendini alıştırma dedi o yüzden kimseye birşey demedik eşim doktorum ve ben biliyoruz
bide 2012 haziran anneleri çok kişi degil yaniii
sen nie öğrenmedinki...
hımm güzelleştinmi sen? cildin kurudumu..karnın büyükmü çıktımı baya...
erkek bebekte burun büyür derler ama
canım sosyete manavlarında vardır.. sen nerde oturuyosun:26:
maşallahhh
tam bebiş göbegi işte bu
50 gr erik yani 3 tanesi 25 tl artı birde kargohamile sömürüyorlar resmen
elmiranisa peki senin normalde de göbeğin var mıydı yoksa hamilelikte mi bu kadar oluyo ben 10 haftalığım seninkinin yarısı bile değil bide benim ayva göbeğim vardı üstelik bende bi anormallik yok dimi
maşallah size ya.senınki göbüşse bizimkı neee
istanbulda heryere ulaşabilirim anadolu yakasında birçok yere baktık çıktıkça ama göremedik. gerçi sorunlu bir gebelik yaşayınca çokta çıkamadık ama sorduklaım nisana anca gelir dedi. nettekilerde buldum ama ya sert olmazsa taze olmazsa yumşak olursa...
maşallah valla ne diyelim
Yok canım siz gayet normalsiniz zaten 4. 5. aydan sonra çıkmaya başlar normal olarak ama ben kızımdada böyleydim hemen fırlıyo içim çok dar sanırım gerçi doktorlar pek bişey demiyo ama kızım erken doğmuştu inşallah bu zamanını bekler büyüdükçe ikizmi diye soruyo herkes kızdada böleydim yapı sanırım anormallik bende yanii
Yok canım siz gayet normalsiniz zaten 4. 5. aydan sonra çıkmaya başlar normal olarak ama ben kızımdada böyleydim hemen fırlıyo içim çok dar sanırım gerçi doktorlar pek bişey demiyo ama kızım erken doğmuştu inşallah bu zamanını bekler büyüdükçe ikizmi diye soruyo herkes kızdada böleydim yapı sanırım anormallik bende yanii
maşşallah hakkatten canım allah nazardan korusun baaya şişmiş tüllerin benim tüllerimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?