2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada ben burda sık gidilen bir aktarda karışım yaptırdım
gebeler için özel yapıyormuş
yazayım size de belki lazım olur

kakao yağı
badem yağı
kayısı yağı
çilek yağı
buğday yağı
gliserin masaj yağı

çatlaklar için birebir
daha bunu kullanıp çatladım diyen hiç olmadı, hiç şikayet gelmedi dedi
ben denicem sizlerle de paylaşayım dedim

yaa kızlar size hayranım hem face de hem burada nasıl takip edip yazıyorsunuzzzz :zuzuşokda: helal olsun vallaaaa bide face kim kimdir bi bilseeemmm

bence git öğren yaaa 14 haftalıksın eşini dinelem al götür onu öğren gel...

bilmiom ama badem yağı tüylenme yapıyomuş olan tüyleri artırıyomuş diye duydum ne kadar doğrudur bilemiycem kızlar daha çatlayımız yok ama banada vazelini tavsiye ettiler canım

canım miktarlarını biliomusun

zaten ilk erkek geçmişti içimden şimdide erkek diyorum bend egüzelleştim karnım çıktı ama aman aman değil...

ekşi çok yedim ayrıca cildimde kuru haa memişlerimde büyüde kahve oldu uçları...mide bulantılarımda geçti gibi bazen luyor oda hep deil..

seninki erkek olacak inşallah...

miraycım valla bende değişme hiç olmadı gibi cildim yine yumuşacık ve göğüslerimin her tarafı pembiş bi ortası biraz kahve gibi bi ayın 26 gelsin dediğin çıkarsa ne dilersen dile benden

bilmiom ama badem yağı tüylenme yapıyomuş olan tüyleri artırıyomuş diye duydum ne kadar doğrudur bilemiycem kızlar daha çatlayımız yok ama banada vazelini tavsiye ettiler canım

duymadım canım hiç
teşekkürler uyardığın için
eğer öyle bişey görürsem hemen bırakayım o zaman

bende talya cilt çatlakğı önleyici dıye bi yağ var arkadaşım kullandı dun dogum yaptı hıc catlamadı.bende attardan onu aldım.içerisinde 10 15 yagın karısımı var.attardakı kızda bız genelde bunu tavsıye edıyoruzz dedı

kızlar kilo durumlarınız nedirr
ben 52,9 ile başladım şimdilerde 53,3 çıkıyorum
yani 1 kilo 400gram almışım yaa
çok gidiyorum sanırım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…