ayy senin kızın mı olacak kız?
çok sağol kuzuuuuu bulurum inş. arayayım bakalım yarın :)canım istinyeparkta kesin vardır.. ordaki manavların tlfnları vardır blki..
durr senin için bi arastırma yapıcam
hahhahaa buldum sayılır.. istinye parkta bi manavın tlfnunu buldum aradım sordum..şuan elimizde yok dediler.. gelmez mi bulamaz mısınız dedim.. yarın tekrar arayın getirtmeye çalışalım biz dediler
+90 212 345 61 81 uzmanlar manav
gecen gun benımde canım cekmıstı aldırdım esıme 25 lıraya almıs.donrurucudan cıakrmıslar kendını saldı bi halta yaramadı:) eriktende tıksındırdı valla
kızlar bu arada hani burda canımınız istediği şeyleri falan yazıyoruz ya
biz başka topikte şu şekilde yazıyoruz
spoiler buraya yemek ismi yazılacak
spoiler yazısı kırmızı renk, yazacağımız yiyecek beyaz renk
spoilerin yanını mousenizle tararsanız ne yazdığını okuyabilirsiniz
böylece canı isteyen arkadaşlar açıp bakmazlar
aşerme sorunu olmayanlar ve merak edenler tarayıp bakabilir
iyi çekirdeği içindemi bari bu fiyatt pohahahaha
nan bana 3 yetmezki 1 kilo anca insan yedikçe yiyesi gelir..
hepsinden birer şişe karıştırdı canım
kakao, badem ve kayısının şişesi daha büyüktü diğerlerinden
dışarı çıkasım yok yoksa hemen gider yaptırırdım kapalı havaları hiç sevmiyorum ruhum daralıo yorganı kafama kadar çekip yatasım var
kızlar kilo durumlarınız nedirr
ben 52,9 ile başladım şimdilerde 53,3 çıkıyorum
yani 1 kilo 400gram almışım yaa
çok gidiyorum sanırım biraz
ivet oncen fondoten surerdım sımdı hıc ıhtıyacım yok goz altlarıma kapatıcı surerdım hıcc gerek kalmıyor artık kırpıklerım bıle uzadı ama arada sıvılcem cıkıyor regl donemlerınde onceden regl donemlerınde sıvılcelenırdım
kızlar kilo durumlarınız nedirr
ben 52,9 ile başladım şimdilerde 53,3 çıkıyorum
yani 1 kilo 400gram almışım yaa
çok gidiyorum sanırım biraz
yaa kızlar size hayranım hem face de hem burada nasıl takip edip yazıyorsunuzzzz :zuzuşokda: helal olsun vallaaaa bide face kim kimdir bi bilseeemmm
neyse artık ben bir yarım saat mola vereyim hepinize kolay gelsin kuzular
Yok canım doktor erkek dedi ama cuma 2li test var bida bakerız kesin olsun dedi gerçi doktor sağolsun kendine çok güveniyo ben 10 haftada bebek uygun pozisyonda olursa söylüyorum dedi pipisinide gösterdi doktorumuz ama yinede cuma kesinleşir taramada organlar net görünüyoya bakacak kısmet kızdan sonra oğlum olur inşallah
bence git öğren yaaa 14 haftalıksın eşini dinelem al götür onu öğren gel...
ilk 3 ay en ideali 1 kilo diye biliyorum benYok canım gayet normal ilk 3 ayda hiç kilo almamakta normal 2-3 kiloya kadar almakta normalmiş senin ideal ben bişey yemiyorum canım istemiyo ama bende 3 kilo almış gibi görünüyom tabi tartı doğruysaabende kilo takıntısı var kızda çoook kilo aldım yine öle olmaz inşallah tam35 kilo bu aradada kızım 8 aylık dogdu bide gününü bekleseydi ben ne olurdum bilmem
maşallah çok iyi gidiyorsuncanım bende 64 le basladım suan 65 oldum
bendede aynısı cnm saçlarım bir uzadı sorma pek güzel oldum kocişim çok sıkıştıryo...gel hade paris die...dün bende sıkıştırdım oni...memişlerde büyünce adam pek coştu haa bide popom belirgin oldu yuvarlak oldu ohh beee...
hamişliği çok sevdim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
heyy hango mıgrosa gıdıyonuz sız bakem cabuk bana dıyın
miraycım valla bende değişme hiç olmadı gibi cildim yine yumuşacık ve göğüslerimin her tarafı pembiş bi ortası biraz kahve gibi bi ayın 26 gelsin dediğin çıkarsa ne dilersen dile benden
bende 77 ile başladım bi kaç gündür 78 geliyodum ama sabah aç tartılmamıştım bugün sabah tartıldım 77 yi görünce bi sevindimmm zaten kısa boyluyumm inşallah çok kilo almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?