2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy senin kızın mı olacak kız?

Yok canım doktor erkek dedi ama cuma 2li test var bida bakerız kesin olsun dedi gerçi doktor sağolsun kendine çok güveniyo ben 10 haftada bebek uygun pozisyonda olursa söylüyorum dedi pipisinide gösterdi doktorumuz ama yinede cuma kesinleşir taramada organlar net görünüyoya bakacak kısmet kızdan sonra oğlum olur inşallah

ayy bu kadar tembellik yeter kalkıyorum kızlar ben temizlik yapicuumm.. sen gecen gün yapmadınmı daha diye sorarsanız yok yarım bıraktım yapmadım
hadi gittimmm

çok sağol kuzuuuuu bulurum inş. arayayım bakalım yarın :)

gecen gun benımde canım cekmıstı aldırdım esıme 25 lıraya almıs.donrurucudan cıakrmıslar kendını saldı bi halta yaramadı:) eriktende tıksındırdı valla

ben de eminim alsam ya da getirtsem kesmeyecek beni ya yumşak olacak ya pörsümüş

evet ya mantıklı hazır aklımıza geliyor birbirimizin yazdıklarını görünce. bende birilerinin aşermesini tetiklediysem özürdilerim....

iyi çekirdeği içindemi bari bu fiyatt pohahahaha
nan bana 3 yetmezki 1 kilo anca insan yedikçe yiyesi gelir..

çekirdek dahil canım onlarıda yutarız üzerine üç tanesi kesmeyince malum

Son düzenleme:
dışarı çıkasım yok yoksa hemen gider yaptırırdım kapalı havaları hiç sevmiyorum ruhum daralıo yorganı kafama kadar çekip yatasım var

aynen bende de oluyor o kapalı havalrda normal
çıkınca alırsın canım acelesi yok
ben de aldım dolapta duruyor
sadece banyodan sonra sürüyorum şimdilik

kızlar kilo durumlarınız nedirr
ben 52,9 ile başladım şimdilerde 53,3 çıkıyorum
yani 1 kilo 400gram almışım yaa
çok gidiyorum sanırım biraz

Yok canım gayet normal ilk 3 ayda hiç kilo almamakta normal 2-3 kiloya kadar almakta normalmiş senin ideal ben bişey yemiyorum canım istemiyo ama bende 3 kilo almış gibi görünüyom tabi tartı doğruysaa bende kilo takıntısı var kızda çoook kilo aldım yine öle olmaz inşallah tam35 kilo bu aradada kızım 8 aylık dogdu bide gününü bekleseydi ben ne olurdum bilmem

bendede aynısı cnm saçlarım bir uzadı sorma pek güzel oldum kocişim çok sıkıştıryo...gel hade paris die...dün bende sıkıştırdım oni...memişlerde büyünce adam pek coştu haa bide popom belirgin oldu yuvarlak oldu ohh beee...

hamişliği çok sevdim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar kilo durumlarınız nedirr
ben 52,9 ile başladım şimdilerde 53,3 çıkıyorum
yani 1 kilo 400gram almışım yaa
çok gidiyorum sanırım biraz

canım bende 64 le basladım suan 65 oldum

canım aynı durumdayız doktor banada 10 haftada söledi saten aramızda 1 gün var bakalım hayırlısı doktorlarımız yanılıcak mı banada doktor 12 haftada gel 2liyi yapcaz dedi korkuyorum gitmek istemiyorum

ilk 3 ay en ideali 1 kilo diye biliyorum ben
10. haftadan sonra almaya başladım zaten birden
maşallah iyi kilo almışsın, bu sefer az alırsın umarım
ben de çok almak istemiyorum yaa
fazla da yemiyorum ama alıyorum işte

canım bende 64 le basladım suan 65 oldum
maşallah çok iyi gidiyorsun

maşallah sana canım

ben hamişligi pek sevmedim ya saçım uzadı demişsin acaba benimkilerde uzadımı kendimden haberim yokki bunalımdamıyım neyin tek eglencem burası nette olmasa tüm gün yatarım dün gecede 4te bir uyandım başım çatlıoo agladım resmen ya kusmam geçti şimdide başagrıları var kafamı vurucam duvarlara artık

bende 77 ile başladım bi kaç gündür 78 geliyodum ama sabah aç tartılmamıştım bugün sabah tartıldım 77 yi görünce bi sevindimmm zaten kısa boyluyumm inşallah çok kilo almam

bende 77 ile başladım bi kaç gündür 78 geliyodum ama sabah aç tartılmamıştım bugün sabah tartıldım 77 yi görünce bi sevindimmm zaten kısa boyluyumm inşallah çok kilo almam

kaç haftalıksın göremedim?
inşallah almazsın canım
sanırım zayıf olduğum için kilo almaya daha çok meyilliyim
öyle oluyormuş ya zayıflar daha çok kilo alıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…