Yok canım doktor erkek dedi ama cuma 2li test var bida bakerız kesin olsun dedi gerçi doktor sağolsun kendine çok güveniyo ben 10 haftada bebek uygun pozisyonda olursa söylüyorum dedi pipisinide gösterdi doktorumuz ama yinede cuma kesinleşir taramada organlar net görünüyoya bakacak kısmet kızdan sonra oğlum olur inşallah
maşallah sana canım
Ben hamişligi pek sevmedim ya saçım uzadı demişsin acaba benimkilerde uzadımı kendimden haberim yokki bunalımdamıyım neyin tek eglencem burası nette olmasa tüm gün yatarım dün gecede 4te bir uyandım başım çatlıoo agladım resmen ya kusmam geçti şimdide başagrıları var kafamı vurucam duvarlara artık
tamam bekliyorum heyecanla ayy çıksın çok sevinirim ben...
başağrısı da var ayrıca ayağıma kramp giriyo arada çok kötü oluyo benimde kuaföre gitmem lazım bıyıktı kaştı çok uzadı h sonu akrabalar geldi gidemedim yakında çok güzel hareketlerdeki gibi olcam ya
kaç haftalıksın göremedim?
inşallah almazsın canım
sanırım zayıf olduğum için kilo almaya daha çok meyilliyim
öyle oluyormuş ya zayıflar daha çok kilo alıyormuş
demi özelde çok pahalı ya 50 lira diyolar ondan daha maaş almadım eşimde sanırım ondan öle diyo ama ben sabırsızlanıyom canım ya
zaten ilk erkek geçmişti içimden şimdide erkek diyorum bend egüzelleştim karnım çıktı ama aman aman değil...
ekşi çok yedim ayrıca cildimde kuru haa memişlerimde büyüde kahve oldu uçları...mide bulantılarımda geçti gibi bazen luyor oda hep deil..
seninki erkek olacak inşallah...
başağrısı çok fena oluyor bende
migrenim vardı zaten benim
sık sık migrenim tutuyor
hamilelikte hiç kusmadım ama migren tutunca kustum ilk kez
çok feci bişey
ne zaman geçer bu baş ağrıları ya
bulantıdan bile daha çok zorluyor beni
maşallah sana canım
ben hamişligi pek sevmedim ya saçım uzadı demişsin acaba benimkilerde uzadımı kendimden haberim yokki bunalımdamıyım neyin tek eglencem burası nette olmasa tüm gün yatarım dün gecede 4te bir uyandım başım çatlıoo agladım resmen ya kusmam geçti şimdide başagrıları var kafamı vurucam duvarlara artık
kızlar bu arada hani burda canımınız istediği şeyleri falan yazıyoruz ya
biz başka topikte şu şekilde yazıyoruz
spoiler buraya yemek ismi yazılacak
spoiler yazısı kırmızı renk, yazacağımız yiyecek beyaz renk
spoilerin yanını mousenizle tararsanız ne yazdığını okuyabilirsiniz
böylece canı isteyen arkadaşlar açıp bakmazlar
aşerme sorunu olmayanlar ve merak edenler tarayıp bakabilir
yaa kızlar size hayranım hem face de hem burada nasıl takip edip yazıyorsunuzzzz :zuzuşokda: helal olsun vallaaaa bide face kim kimdir bi bilseeemmm
kredi kartın yokmu daha ucuz biyere git özelelrden birine şöle 30 tllik bişi olsun...
canım sen yine şanslıymışsın ben öle bir kusardım ki tüm apartman duyardı sesimi kaç kere nefes alamadım tuvalette yıgılıp kalıcaktım 2 kere eşim tanık oldu kafayı yiyodu işe gidince beni annemlere bırakıodu gelince alıodu kreşe bırakır gibi1 haftadır iiyiyim öle zorlanarak kusmuyorumda baş agrıları başladı dayanamadım dün parol içtim 1 tanee çok az faydası oldu bende bidaha içmedim
miraycım ne istersin çıkınca söle alayım canım sen nerdendi ben kocaelideyim yakınsak görüşürdük
ben de migrenden kustuğum gün içtim bitane parol
parolu doktorlar günde 3 taneye kadar içebilirsin diyorlar
tabi içmemek en iyisi de
çok zorda kaldığımızda parol var iyi ki
ben grip oldum mesela,yine parol verdiler
8 saatte bir içicekmişim
içmicem tabi ki de
bundan sonra çok başım ağrıdığında atıcam bi tane parol
şişşştt sakin ol cnm bende kötüydüm ama 12 . haftayı bir geç herşey yoluna giricek merak etme zamanlada güzel olur...arada şöle süsülen püslen gez çık dışarı..kendini eve kapatıp canını sıkma...arada makyaj yap süslen kendin için...
gecede kocan için...
zuzum :)) beni buldun.. önce emin olamadım ama sonra nihalle fotoları görünce anladım :)))
siz tek yumurta mısınız canım??
değilseniz acayip benziyosunuz :) çift yumurta ikizleri pek benzemiyorlar birbirine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?