antalya yazdım yaa cnm uzakızzzzzzzzzz
dur önce bir bebişi görelim yaa sonra düşünürük sende...oğlanın pipisini korsun bura...
tek yumurtayız canımmm önceden çok daha benziyodukkk şimdi saçlardan daha ayırt ediliyoruzzz ama sesimizi bi duy bazen telefonda annem bile şaşırır
kızlar biraz geçmişi okudum
gece amma coşmussunuz yahuu
Sizi gazwoman lar siziiiiii
ya varda eşim de kredi kartına yüklenmek istemiyo ben işten çıkana kadar kartları kapatmaya çalışıyoz bakalım annesine geçen dedim para verir inş. Vercem diyodu görmemiz içinde kaynanam erkek diyo görümcem kız ablamın içinden de kız geçti benim ta öğrendiğimden beri öle geçiyo bilmiom heyecanla beklioz
waaooww.. mucize gibi bişey bu ikizler yaa :))
demek sesler de aynı oluyoo
belki sonra senin de ikizlerin olur :))
anladım tabii işi bırakcaksan kapa kartları...
kızlar biraz geçmişi okudum
gece amma coşmussunuz yahuu
sizi gazwoman lar siziiiiii
kızlarrrr yaaaa.... canım çok sıkıldı. çalıştığım okul kapandı geçen hafta. resmiyette tabii şimdilik. bu hafta da zaten rahatsızım diye okula gitmedim. yeni öğrendim akşam 5 ten sonra ayın 23 üne kdr seminer varmış(( birazdan hazırlanıp oraya gidicem kendi okulumda bile değil yaneee... eşim de garibim 12 güne kdr il dışına çıkıyor. bi akşamları görüşebiliyorduk artık o da yokkk ben üzülmiyim de kimler üzülsün şimdi
bizim olmazmış canımmm ikizimizzz
ama insanın ikizinin olması muhteşem bi duygu
sus sus kimse duymasın
Canım ben eşimden 2haftadır ayrıyım.. Daha da ne kadar süreceği belli diil.. Iş gezisi seminer falan olsa belki biraz rahat olurdum ama adam hasar tespit çalışmaları için van a gitti.. Sabah kalkıyorum gece yatana kadar sondepremler sayfasını binlerce kez yeniliyorum.. Biraz büyük şiddette olsa hemen arayıp kontrol ediyorum.. Hamiş halimle yüreğim ağzımda hop oturup hop kalkıyorum...
Ama yine de buna şükür diyorum çaresiz
ay canım benim biz hiç yorum yapamıyoruz artık :) ne olursa olsunda insan merak edıyor gene benımkıde erkek olursa artık hazıran ayı erkek ayı olacak ciddenAllah hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah bakalım inş. ayın 21 de öğreniriz sonucu
canım ben eşimden 2haftadır ayrıyım.. daha da ne kadar süreceği belli diil.. iş gezisi seminer falan olsa belki biraz rahat olurdum ama adam hasar tespit çalışmaları için Van a gitti.. sabah kalkıyorum gece yatana kadar sondepremler sayfasını binlerce kez yeniliyorum.. biraz büyük şiddette olsa hemen arayıp kontrol ediyorum.. hamiş halimle yüreğim ağzımda hop oturup hop kalkıyorum...
ama yine de buna şükür diyorum çaresiz
kocaya olmaz artık bacı gardaşızilk bebegimiz düştügü için yasak 3 ay
kusmaktan ne süsü püsü bıraktım o işleri eşortmanla geziniom tüm gün saçımıda öle gelişi güzel topluorum bakım sıfır yanii zayıfladım çöktüm gözlerimin altı mor
yazık koçişimde ne zaman görse beni ( çok yogun çalışıolar görüşemioz da) sen ne güzel oldun böle hamilelik yaradı filan sanki evde ayna yok görmüyorum sanki halimi morel verio işte garibim napsın
canım öncelikle tarif için tşk ederim ayrıca da allah yar ve yardımcın olsun inş. Hayrlısıyla eşine kavuşursun moralini de bozama allaha emanet olsun eşin hayrlısıyla da tez zamanda kavuşursunuz
oyyy kuzuuuummm sıkma canını allah muhabbetini sabrını artırsın. tez zamanda kavuşun sağlıkla sıhhatle inş... sevilmek güzel şey eşine bu güç veriyordur onu koruyordur senin sevgin duan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?