2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Baba Olmak; eskiden olsa SPOİLER erikleri yıkarken büyüklerden bir iki taneyi ağzıma atarken artık büyükleri kızım için kenara ayırmak!

Son düzenleme:
tek yumurtayız canımmm önceden çok daha benziyodukkk şimdi saçlardan daha ayırt ediliyoruzzz ama sesimizi bi duy bazen telefonda annem bile şaşırır

waaooww.. mucize gibi bişey bu ikizler yaa :))
demek sesler de aynı oluyoo

belki sonra senin de ikizlerin olur :))

kızlarrrr yaaaa.... canım çok sıkıldı. çalıştığım okul kapandı geçen hafta. resmiyette tabii şimdilik. bu hafta da zaten rahatsızım diye okula gitmedim. yeni öğrendim akşam 5 ten sonra ayın 23 üne kdr seminer varmış (( birazdan hazırlanıp oraya gidicem kendi okulumda bile değil yaneee... eşim de garibim 12 güne kdr il dışına çıkıyor. bi akşamları görüşebiliyorduk artık o da yokkk ben üzülmiyim de kimler üzülsün şimdi

Son düzenleme:

anladım tabii işi bırakcaksan kapa kartları...

Peygamberimiz her haliyle örnek bir babaydı. Özellikle kendi çocuk ve torunlarına çok düşkündü. Onlar için şefkatli bir baba, merhametli bir dedeydi.Kızı Fatıma ile arasında çok sıcak bir samimiyet vardı. Onu kendinden bir parça olarak görür, gözü gibi korurdu. Hz. Fatıma, babasına çok düşkündü, bunun için de çok benzerdi. Simasıyla, oturuşuyla, kalkışıyla, ahlakı ve edebiyle, her yönüyle tam babasının kızıydı. Peygamberimiz bir sefere çıkacağı zaman en son ona uğrar, dönüşünde ise önce onun yanına giderdi. Peygamberimizin evi ile Hz. Fatımanın evi yan yanaydı, arasında bir duvar vardı. Çok sık görüşürler, çok sık birlikte olurlardı. Öyle ki, Hz. Fatıma babasını ziyarete geldiğinde, Peygamberimiz sevgili kızını karşılamak için ayağa kalkar, alnından öper ve yanına oturturdu.

kızlar biraz geçmişi okudum
gece amma coşmussunuz yahuu
sizi gazwoman lar siziiiiii

sus sus kimse duymasın

canım ben eşimden 2haftadır ayrıyım.. daha da ne kadar süreceği belli diil.. iş gezisi seminer falan olsa belki biraz rahat olurdum ama adam hasar tespit çalışmaları için Van a gitti.. sabah kalkıyorum gece yatana kadar sondepremler sayfasını binlerce kez yeniliyorum.. biraz büyük şiddette olsa hemen arayıp kontrol ediyorum.. hamiş halimle yüreğim ağzımda hop oturup hop kalkıyorum...
ama yine de buna şükür diyorum çaresiz

kızlar bişey sorcam size
kan grubu 0 olup da eşinin kan grubu a ya da b olan var mı aranızda?
rhları aynı olan, yani rh uyuşmazlığından söz etmiyorum

canım öncelikle tarif için tşk ederim ayrıca da allah yar ve yardımcın olsun inş. Hayrlısıyla eşine kavuşursun moralini de bozama allaha emanet olsun eşin hayrlısıyla da tez zamanda kavuşursunuz

inş.cnm

oyyy kuzuuuummm sıkma canını allah muhabbetini sabrını artırsın. tez zamanda kavuşun sağlıkla sıhhatle inş... sevilmek güzel şey eşine bu güç veriyordur onu koruyordur senin sevgin duan...

son bir haftan sonra yavaşça düzelceksin inan bana miden iyi olursa kendine daha özen gösterirsin azcık kiloda alamya başlarsın kussanda yemeye çalış ben öyle yaptım
meyve çok tüket mandalin işe yaradı bide muzz onlar beni ttutardı...

sonra süsüpüsü yaparız önce kendine gel toparlan kilo al bide rahatla..hatta masaja git şöle yağlasınlar her yerini göbüşüne yaptırma ...rahat edersin ..

canım öncelikle tarif için tşk ederim ayrıca da allah yar ve yardımcın olsun inş. Hayrlısıyla eşine kavuşursun moralini de bozama allaha emanet olsun eşin hayrlısıyla da tez zamanda kavuşursunuz

oyyy kuzuuuummm sıkma canını allah muhabbetini sabrını artırsın. tez zamanda kavuşun sağlıkla sıhhatle inş... sevilmek güzel şey eşine bu güç veriyordur onu koruyordur senin sevgin duan...

inşallah kızlar.. çok saolun....
aklıma kötü bişey getirmemeye çalışıyorum.. sadece ve hep bol bol dua ediyorum rabbime onu orda beni burda korusun en kısa zamanda kavuşalım diye...
ama çok zor bööle ayrı kalmak.. inşallah ayrı olan herkes en kısa zamanda kavuşur sevdiğine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…