miraycım kız diyoduk nsl oldu da oğlana döndük bence biriyle karıştrdın sen ben
ebru kendini tamamen alışverişe verdi herhalde
bana artık iyice kız gibi gelmeye basladı
coşmuştur şşimdi
nen defterime baktım hakkaten kız demişim sana bencede karıştırdım senin kız olcak dönemeyelim....
canım allah kavuştursun. üzüldüğüm şey en güzel 3 ayımda yanımda olmayacak,annemlere taşınacağım ben de internet falan da yok. sadece ondan değil sizden de uzak kalacam yaaa... aslında iyi birşey terfi çin gerekli bebişin şansına kazandı sınavı da bakalmı artık nasippp......canım ben eşimden 2haftadır ayrıyım.. daha da ne kadar süreceği belli diil.. iş gezisi seminer falan olsa belki biraz rahat olurdum ama adam hasar tespit çalışmaları için Van a gitti.. sabah kalkıyorum gece yatana kadar sondepremler sayfasını binlerce kez yeniliyorum.. biraz büyük şiddette olsa hemen arayıp kontrol ediyorum.. hamiş halimle yüreğim ağzımda hop oturup hop kalkıyorum...
ama yine de buna şükür diyorum çaresiz
canım ben bırakmıycam da çalıştığım yer kabul etmiyo ne varsa sanki işte zate zoraki izin alıom dr giderken mırın kıınla işte bende biraz büyür bebiş sonra tekrar başka iş bakacam canım ne edem ki
kızlar bişey sorcam size
kan grubu 0 olup da eşinin kan grubu a ya da b olan var mı aranızda?
rhları aynı olan, yani rh uyuşmazlığından söz etmiyorum
defter mi tutuyooonnnn
canım allah kavuştursun. üzüldüğüm şey en güzel 3 ayımda yanımda olmayacak,annemlere taşınacağım ben de internet falan da yok. sadece ondan değil sizden de uzak kalacam yaaa... aslında iyi birşey terfi çin gerekli bebişin şansına kazandı sınavı da bakalmı artık nasippp......
bizim kanlar uymuyor o b pozitif ben negatif iğne vurulcakmışım 5.ayda galiba bide doğumdan sonra...bide bebeğe vuryolarmış....
kan uyuşmalığı oldu malesef bumu sorduğun ben de korkyom ama napalım...
sigortalıysan seni işten çıkaramazki....
ne bilim anlamadım ki mali müşavirle görüşmem lazım zate izin alırken bile 40 a 40 yarıyo resmen geçen diş olayında öle valla muhasebe müdürümüz patrondan daha gaddar
bizim kanlar uymuyor o b pozitif ben negatif iğne vurulcakmışım 5.ayda galiba bide doğumdan sonra...bide bebeğe vuryolarmış....
kan uyuşmalığı oldu malesef bumu sorduğun ben de korkyom ama napalım...
kızlar kilo durumlarınız nedirr
ben 52,9 ile başladım şimdilerde 53,3 çıkıyorum
yani 1 kilo 400gram almışım yaa
çok gidiyorum sanırım biraz
kızlar bişey sorcam size
kan grubu 0 olup da eşinin kan grubu a ya da b olan var mı aranızda?
rhları aynı olan, yani rh uyuşmazlığından söz etmiyorum
canım sizinki rh uyuşmazlığı
benim sorduğum AB0 uyuşmazlığı
bizde de o olabilirmiş
ben 0 ım eşim A, bebek A olursa eğer ciddi bir sarılık geçirirmiş doğduğunda
ben hiç duymamıştım bunu ama doktorum söyledi
araştırdım doğruymuş
benim gibi olan var mı acaba
selam arkadaşlar nasılsınız..
ben biliyorum ne oldugunu bi arkadaşımın bebeğinde hemde 3 çocugundada olmuştu
bencede hem migrosa gideriz senle birlikte yılbaşı geçsin sonra alışveriş yaparız sonrada kahve içeriz...
güzel şeyler buluruz eminim...
canım çok mu sıkıntılı oluyor doğumdan sonra sarılıkları
bebekleri iyi değil mi şimdi?
eşim çok taktı kafasına
beni de kuruntulu etti iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?