2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım allah kavuştursun. üzüldüğüm şey en güzel 3 ayımda yanımda olmayacak,annemlere taşınacağım ben de internet falan da yok. sadece ondan değil sizden de uzak kalacam yaaa... aslında iyi birşey terfi çin gerekli bebişin şansına kazandı sınavı da bakalmı artık nasippp......

kızlar bişey sorcam size
kan grubu 0 olup da eşinin kan grubu a ya da b olan var mı aranızda?
rhları aynı olan, yani rh uyuşmazlığından söz etmiyorum

bizim kanlar uymuyor o b pozitif ben negatif iğne vurulcakmışım 5.ayda galiba bide doğumdan sonra...bide bebeğe vuryolarmış....

kan uyuşmalığı oldu malesef bumu sorduğun ben de korkyom ama napalım...

Son düzenleme:

çok zor canım rabbim sabır versin.. baksana bebişe şimdiden uğur getirmiş size bi de böyle düşün..
çok mu uzakta olucak arada gidip gelme şansınız olmaz mı???

bizim kanlar uymuyor o b pozitif ben negatif iğne vurulcakmışım 5.ayda galiba bide doğumdan sonra...bide bebeğe vuryolarmış....

canım sizinki rh uyuşmazlığı
benim sorduğum AB0 uyuşmazlığı
bizde de o olabilirmiş
ben 0 ım eşim A, bebek A olursa eğer ciddi bir sarılık geçirirmiş doğduğunda
ben hiç duymamıştım bunu ama doktorum söyledi
araştırdım doğruymuş
benim gibi olan var mı acaba

ne bilim anlamadım ki mali müşavirle görüşmem lazım zate izin alırken bile 40 a 40 yarıyo resmen geçen diş olayında öle valla muhasebe müdürümüz patrondan daha gaddar

tatlım kendılerı bılırler.senı ısten cıkarırlarsa hem tazmınat hemde hamıle bayanı ısten cıkardıkları ıcın en az 4 en fazla 8 ucret ödemek zorunlar sana.:)eger çalısmak ıstıyosan 32 haftada alırsın raporunu gerı gelırsın dogum ucretınıde alırsın.bi cacık yapamazlar

bende de aynı sorun var canım.ama bebeğe iğne yapmıyolar.zaten ilk bebekte sorun olmuyo zaten.bize iğne yapmalarını sebebi bebek Rh+ olunca vücudumuz onun kanını yabancı madde olarak algılamasın diye.

kızlar kilo durumlarınız nedirr
ben 52,9 ile başladım şimdilerde 53,3 çıkıyorum
yani 1 kilo 400gram almışım yaa
çok gidiyorum sanırım biraz

ben 58 le başladım şuan 59,60
annem ilk hamişligine 9 kilo almış sonrakinde yani bende 27 kilo almış
sen almazsın simdi fazla kilo dedi ama bakalım hayırlısı dielim

kızlar bişey sorcam size
kan grubu 0 olup da eşinin kan grubu a ya da b olan var mı aranızda?
rhları aynı olan, yani rh uyuşmazlığından söz etmiyorum

canım bızde var kan uyusmanlıgı benım a grubu negatıf esımın o pozıtıf tı sanırım kan uyusmazlıgı ıcın doktorum ozellıkle notunu sımdıden aldı sonrakı donemler ıcın yapılacaklar var dedı

ben biliyorum ne oldugunu bi arkadaşımın bebeğinde hemde 3 çocugundada olmuştu

bencede hem migrosa gideriz senle birlikte yılbaşı geçsin sonra alışveriş yaparız sonrada kahve içeriz...

güzel şeyler buluruz eminim...

migrosun lcw'inde hamile giyim reyonu yok ama.ay bana kahve deme ben kahve içemiyorum.ben ne içebiliyorum ki cafeye de almazlar beni.içecek bişi alırım ama içmem bakarım :)

canım çok mu sıkıntılı oluyor doğumdan sonra sarılıkları
bebekleri iyi değil mi şimdi?
eşim çok taktı kafasına
beni de kuruntulu etti iyice

yok canım gayet saglıklı bi problem olmuyoki şöle ki dogduktan sonra sarılıgını sürekli takip ediyorlar belli sınırı aşınca hemen kan değişimi yapıorlar bi sıkıntı olmuyo içinizide ferah tutun sizde bişeycik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…