tatlım kendılerı bılırler.senı ısten cıkarırlarsa hem tazmınat hemde hamıle bayanı ısten cıkardıkları ıcın en az 4 en fazla 8 ucret ödemek zorunlar sana.:)eger çalısmak ıstıyosan 32 haftada alırsın raporunu gerı gelırsın dogum ucretınıde alırsın.bi cacık yapamazlar
migrosun lcw'inde hamile giyim reyonu yok ama.ay bana kahve deme ben kahve içemiyorum.ben ne içebiliyorum ki cafeye de almazlar beni.içecek bişi alırım ama içmem bakarım :)
çok teşekkürler canımyok canım gayet saglıklı bi problem olmuyoki şöle ki dogduktan sonra sarılıgını sürekli takip ediyorlar belli sınırı aşınca hemen kan değişimi yapıorlar bi sıkıntı olmuyo içinizide ferah tutun sizde bişeycik olmaz
canım 10 saat olacak aramızda. belki uçak falan arada. haftaiçi ciddi eğitimleri var izin şansı yok. belki 15 tatilde ben yanına giderim o da çok sıkıntı. tanıdık yanında kalmıyo resmi bi tesiste ve dolum oranı çok yüksekmiş. genelde katılımcı dışında msafir kabu etmiyolarmış bakıcaz artık. saol moral içinnn :130:çok zor canım rabbim sabır versin.. baksana bebişe şimdiden uğur getirmiş size bi de böyle düşün..
çok mu uzakta olucak arada gidip gelme şansınız olmaz mı???
dünden beridir agzıma bi lokma bişey koyamadım sinirimden aglıyorum moralim yerlerde
dünden beridir agzıma bi lokma bişey koyamadım sinirimden aglıyorum moralim yerlerde
canım ama öle de üzme kendini bebeğe daha çok zararlı ben mesela tatlıya hasrte kaldım şimdi daha yeni yeni tatlı yer oldum düşün ben de su içsem gidiyodu bu aralar az da olsa yine çıkartıyoz ama ne yapalım hiç olmamasından iidir
canım 10 saat olacak aramızda. belki uçak falan arada. haftaiçi ciddi eğitimleri var izin şansı yok. belki 15 tatilde ben yanına giderim o da çok sıkıntı. tanıdık yanında kalmıyo resmi bi tesiste ve dolum oranı çok yüksekmiş. genelde katılımcı dışında msafir kabu etmiyolarmış bakıcaz artık. saol moral içinnn :130:
çok teşekkürler canım
inşallah sıkıntı olmaz yaa
umarım 0 olur kan grubu da hiç sıkıntı çekmeyiz
ahh canım yaa çıkartıyormusun tüm yediklerini
canım tuzlu bişiler yesende bastırsa içini.((
canım ama öle de üzme kendini bebeğe daha çok zararlı ben mesela tatlıya hasrte kaldım şimdi daha yeni yeni tatlı yer oldum düşün ben de su içsem gidiyodu bu aralar az da olsa yine çıkartıyoz ama ne yapalım hiç olmamasından iidir
canım sizinki rh uyuşmazlığı
benim sorduğum AB0 uyuşmazlığı
bizde de o olabilirmiş
ben 0 ım eşim A, bebek A olursa eğer ciddi bir sarılık geçirirmiş doğduğunda
ben hiç duymamıştım bunu ama doktorum söyledi
araştırdım doğruymuş
benim gibi olan var mı acaba
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/480917-2011-aralik-annelerinin-dogum-listesi.html
kızlar aralık annelerinin listesine bi baksanıza.. Ben arada takip ediyorum da, her gün bugün kim doğurdu diye haber bekliyolar, çok heyecanlıııııHayırlısıyla biz de o günleri görelim inşallah..
çok teşekkürler canım
inşallah sıkıntı olmaz yaa
umarım 0 olur kan grubu da hiç sıkıntı çekmeyiz
ne bilim anlamadım ki mali müşavirle görüşmem lazım zate izin alırken bile 40 a 40 yarıyo resmen geçen diş olayında öle valla muhasebe müdürümüz patrondan daha gaddar
bence de sence canımm baksana bu kadar saattir beklettiğine göre naza çekiyoo herhaldee
Eğer EBRU bide derseki geldiğinde pelin niye söylemedin kızlara diyeee saçını başını yolarım onunnn,ay çatlicim
bende de aynı sorun var canım.ama bebeğe iğne yapmıyolar.zaten ilk bebekte sorun olmuyo zaten.bize iğne yapmalarını sebebi bebek Rh+ olunca vücudumuz onun kanını yabancı madde olarak algılamasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?