2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ölede ne bilim benim burdaki muhasebe müdürü var saolsun izin almama bile çok izin alıon diyo zate ayda bir kontrole gidiyom adam gözünde büyütüyo ya sinir oluyom ii bi yer aslında ama bakalım doğum sonrası ne yapar

migrosun lcw'inde hamile giyim reyonu yok ama.ay bana kahve deme ben kahve içemiyorum.ben ne içebiliyorum ki cafeye de almazlar beni.içecek bişi alırım ama içmem bakarım :)

dünden beridir agzıma bi lokma bişey koyamadım sinirimden aglıyorum moralim yerlerde

çok teşekkürler canım
inşallah sıkıntı olmaz yaa
umarım 0 olur kan grubu da hiç sıkıntı çekmeyiz

çok zor canım rabbim sabır versin.. baksana bebişe şimdiden uğur getirmiş size bi de böyle düşün..
çok mu uzakta olucak arada gidip gelme şansınız olmaz mı???
canım 10 saat olacak aramızda. belki uçak falan arada. haftaiçi ciddi eğitimleri var izin şansı yok. belki 15 tatilde ben yanına giderim o da çok sıkıntı. tanıdık yanında kalmıyo resmi bi tesiste ve dolum oranı çok yüksekmiş. genelde katılımcı dışında msafir kabu etmiyolarmış bakıcaz artık. saol moral içinnn :130:

dünden beridir agzıma bi lokma bişey koyamadım sinirimden aglıyorum moralim yerlerde

canım ama öle de üzme kendini bebeğe daha çok zararlı ben mesela tatlıya hasrte kaldım şimdi daha yeni yeni tatlı yer oldum düşün ben de su içsem gidiyodu bu aralar az da olsa yine çıkartıyoz ama ne yapalım hiç olmamasından iidir

bende tatlıya hasretimm aslında çok severim tatlıyı ama hamilelik boyunca canım hiç istemedi....

inşallah tez zamanda kavuşuruz canım

dün bütün gün bende kustum bişi yemedim ama bu sabah kahvaltıda bi bardak çay içtim iki çatalda peynir aldım.bende inan aç geziyorum karnım gurulduyo resmen.ağlasanda patlasanda yapacak bişi yok için almıyo çünkü.bi zaman sonra inşallah düzelir

çok teşekkürler canım

ahh canım yaa çıkartıyormusun tüm yediklerini

canım tuzlu bişiler yesende bastırsa içini.((

tatlı, tuzlu ekşi acı ne yersem çıkıyo belki bilmeyeniniz var 2. hamileliğim var 2 hamilelik arası çok kısa benim ilkide böle çok zor geçmişti ve bu bana agır gelio tahammül gücüm inanın yok ben daha 02.haziranda yaptım dogumu ve eylülde hamile kaldım

ee ne yapmak lazmmış?

ya aslında o günlerde nete giremeyiz de tel no larımızı alıp msj atarız birbirimize benim aklıma o geliyo şahsen ben giremiycem evde net yk işe girene sonrada zate kim kime dum duma kalmayalım yani benim fikrim bu yine siz ne düşünürsünüz bilmem

Eğer EBRU bide derseki geldiğinde pelin niye söylemedin kızlara diyeee saçını başını yolarım onunnn, ay çatlicim

çok teşekkürler canım

tatlım benim eşimle var kan uyuşmazlığı....ben 0- eşim B+ doğumdan hemen sonra 24 saat içinde iğne yapıyolar cnm bunun için....defnem babasının kadından neyseki...sarılık konuusnda da defnem de 1,5 ay sarılık çektik biz...her 2 günde bir topukdan kan aldırdıkk...ilk zmn zor geliyo ama sonra alışıyoo insan...uzun sürdü ama hiç hastaneye yatmadı hastaneyede yatırıp 1 gece mor ışığa tutyolarmış cnm merak etmesinler....bide ben defnemi büyütünce duydumm aklınızda olsun kızlarr eğer sarılık varsaaa tarladan yanii marketten alınma olmayan bahçeden yeni koparılmış falan salatalığın 1-2 kaşık suyunu içirin hemen sarılığı düşürüyomuşş..3-5 tane var tanıdığım böyle yapan...

ne bilim anlamadım ki mali müşavirle görüşmem lazım zate izin alırken bile 40 a 40 yarıyo resmen geçen diş olayında öle valla muhasebe müdürümüz patrondan daha gaddar

istifa ettirmez ise sigortalıysan sen işten ayrılmak isteemdikçe hamişş olduğun için seni işten ÇIKARAMAZ kendini yırtsa çıkaramaz.....

ama hiç birşeye imza atmaman lazım hiçbir...onları mahkemeye versen tazminat bilem alırsın....buarada kendin hamiş olduğun için çıkmak istersen tazminatını alabilrisin..

sen ssklı oldunu bilmionmu kızz muhasebeciden sanane...sen iyi bir mali müş bul sor bk aynını diyecek çıakrsan tazminatını al bence...bizzat avukat yakınım söledi bunları bana...

bende de aynı sorun var canım.ama bebeğe iğne yapmıyolar.zaten ilk bebekte sorun olmuyo zaten.bize iğne yapmalarını sebebi bebek Rh+ olunca vücudumuz onun kanını yabancı madde olarak algılamasın diye.

haa bebeğe yapmıyolar öylemi iyi ona yapmasınlar minik o zaten....

evet doktor anlattı böyle dedi...ama bizim iki iğnemiz varmış...bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…