2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Eğer EBRU bide derseki geldiğinde pelin niye söylemedin kızlara diyeee saçını başını yolarım onunnn, ay çatlicim

bi dakka yaw ebru kimdi ben pek isim olarak bilmiyorum da.sen şimdi burdan birinin cinsiyetini öğrendin ve bize söylemiyosun çok hainsin yaaaaaa :) tamam erkek ya da kız deme.erkekse eeeee yaz kızsa kkkkk yaz anlarız :) söylesene ayol kız mı erkek mi? kim ebru?

benım karsı komsumun torununda denemısler baya bı yuksekmıs sarılık oranı ıcırmısler salatalıgın suyunu ertesı gun goturduklerınde doktor gecmıs tamam demıs..

yok güselim şuan için değil zaten doğum sonrasında diom şimdi zate çıkartmazada işte bim niyetim 8 aya kadar çalışıp tazminat değil de süt parası veriyo ya devlet onu almak ablam öle etmişti 8 ayında 15 gün raporla diğer 15 gün çalışıp öle süt parası almıştı benim şubvatta 1 senemde oluyo tazminatta verilermi acaba nisan gibi çıkarım diyıom da bakalım benkendi isteğimle çıksam nisan gibi veriler mi peki

ee ne yapmak lazmmış?
maalesef hiçbişey
sadece beklicez
0 olursa kan grubu sıkıntı yok zaten

bizimki rh uyuşmazlığı değil canım farklı bişey
ama sarılık çok uzun sürermiş bizde işte
salatalık olayını mutlaka denicem
hazirana geliyorya doğum heralde tarla salatalığı buluruz biyerlerden
inşallah 0 olur kan grubu da hiç sıkıntı çekmeyiz yaa
toğuktan sürekli kan alınacak yazık yaaaaa :2:

ben anlamadım cnm ne uyuşmazlığı var ki sizde ...bide kızsa inşallah o olamazsın yaa kız o oluncaa o da çocuğu olunca çeker die..

Ebru rubet yani..Hainlik değil Boşboğazllık yapmak istemiyorum..O kimbilir size ne şekilde söylüycek.Ben şimdi size kız veya erkek desem oda gelince dese bana ben dicektim naaptın diyee.Ne derim ben onaa..

Ebru rubet yani..Hainlik değil Boşboğazllık yapmak istemiyorum..O kimbilir size ne şekilde söylüycek.Ben şimdi size kız veya erkek desem oda gelince dese bana ben dicektim naaptın diyee.Ne derim ben onaa..

sen söyle biz gelince haberimiz yokmuş gibi davranırız :) özelden de msj atabilirsin kendi gelince söyler madem.ne zaman gelcekmiş peki?

ya bunları nasıl aklımızda tutucaz yaa..zamanı geldiğinde unutursam yaa(

kızlar kızlar gelemmi yananızzdan öpeemmmi siz anaazzıınn koyynuunda ben soğuuktan öleemmii teeeyy teeeyy

dr aynen şunu söyledii elliii ayağıı düzggüün bir kızınız olucaaaakkk

miraycıım öpüyoruum gözlleriinde bitaanneemm

çok güzeeel cicillleeer allddıım kızzııımm penbiiş peennbbiişşş oohh ammaaann

migrosun lcw'inde hamile giyim reyonu yok ama.ay bana kahve deme ben kahve içemiyorum.ben ne içebiliyorum ki cafeye de almazlar beni.içecek bişi alırım ama içmem bakarım :)

başka bişi içersin cnm ozman özdileğe gideriz... orada vardır hem özdileğin kendi mağzasındada vardır hamiş kıyafetleri...

MAŞALLAH MAŞALLAH ÇOK SEVINDIM CANIM

ay çok sevindim cnm hayırlısı olsun.öğrenir öğrenmez alışverişe başladığına göre süslü bi kız olacak :) mirayı öpmendeki sebep tahminin doğru çıkması mı? miray bende öğrensem de seni bi öpsem :)

hadi gözün aydınnn canımmm ne mutlu sanaaaaa bu kadar bekledikten sonra oğlan çıksaydı şaşırırdım vallaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…