kızlar kızlar gelemmi yananızzdan öpeemmmi siz anaazzıınn koyynuunda ben soğuuktan öleemmii teeeyy teeeyy
dr aynen şunu söyledii elliii ayağıı düzggüün bir kızınız olucaaaakkk
miraycıım öpüyoruum gözlleriinde bitaanneemm
çok güzeeel cicillleeer allddıım kızzııımm penbiiş peennbbiişşş oohh ammaaann
başka bişi içersin cnm ozman özdileğe gideriz... orada vardır hem özdileğin kendi mağzasındada vardır hamiş kıyafetleri...
kızlar kızlar gelemmi yananızzdan öpeemmmi siz anaazzıınn koyynuunda ben soğuuktan öleemmii teeeyy teeeyy
Dr aynen şunu söyledii elliii ayağıı düzggüün bir kızınız olucaaaakkk
Miraycıım öpüyoruum gözlleriinde bitaanneemm
MAŞALLAH MAŞALLAH ÇOK SEVINDIM CANIM
ay çok sevindim cnm hayırlısı olsun.öğrenir öğrenmez alışverişe başladığına göre süslü bi kız olacak :) mirayı öpmendeki sebep tahminin doğru çıkması mı? miray bende öğrensem de seni bi öpsem :)
hadi gözün aydınnn canımmm ne mutlu sanaaaaabu kadar bekledikten sonra oğlan çıksaydı şaşırırdım vallaaaa
ayyyyyy sonunda canım resmeeeen meraktan helak olduk
tamam kızdır falan dedik ama senden duymayınca rahat etmedi içimiz
aay hayırlı olsun valla cooooooooooooooook sevindim içinden geçen olduuu yaaa süpeeeeeeer
cicişlerinide görmek istiyoruzzzzzz
ebrummm gözünaydın canım ayyy ne güsl ya darısı başıma inş.
vaayyyyy maşallah canım senin adına sevinirken eşini merak etmekteyimAmanda kızıma ebru teyzesinden arkadaş geldiiiiiiii Evet hanımlar pamuk eller cebe yeni kızları bekliyoruuuuzzzzz
yok güselim şuan için değil zaten doğum sonrasında diom şimdi zate çıkartmazada işte bim niyetim 8 aya kadar çalışıp tazminat değil de süt parası veriyo ya devlet onu almak ablam öle etmişti 8 ayında 15 gün raporla diğer 15 gün çalışıp öle süt parası almıştı benim şubvatta 1 senemde oluyo tazminatta verilermi acaba nisan gibi çıkarım diyıom da bakalım benkendi isteğimle çıksam nisan gibi veriler mi peki
maşallahhhhhhh amannn maşallahhhhh kızıma arkidişşşşşşşşşşşşşş geliyo hihıhıhıhıhhihihihhuıhuhuhu allahs ağlıkl akucağına almayı nasip etsinnnnn senin adına çok sevindim oleyyyyyyyyyykızlar kızlar gelemmi yananızzdan öpeemmmi siz anaazzıınn koyynuunda ben soğuuktan öleemmii teeeyy teeeyy
Dr aynen şunu söyledii elliii ayağıı düzggüün bir kızınız olucaaaakkk
Miraycıım öpüyoruum gözlleriinde bitaanneemm
Evet canım kızımın fotosu fırtına maşallah 5 dak durmuyo çok şükür uyudu evleri dağıttıktan sonra tabii
nimesay senin ne zaman obelli oldu ya ben de öğrenmek istiyom ya ebrum ya senin için bende kız demiştim hatrlatırım ya senin karnın nsldı peki off kafayı yiycem o zaman ben şimdi gitsem öğrenitim demi müsaitsen msn açsana canım allah analı babalı büyütsün güselim
AHhhahahha seni gebertirim nerdesin sennn yiceklerdi la beniiiKız be ohhhhh söylüyorum kız kızzzz sabahtan beri çatladıım anasını satim KIZZZZZZZZ
anammm kızımız geliyoo demek.. çok sevindim canım...
inşallah bizimki de gösterir artıkk offf
VAAYYYYY maşallah canım senin adına sevinirken eşini merak etmekteyimamanda kızıma ebru teyzesinden arkadaş geldiiiiiiii evet hanımlar pamuk eller cebe yeni kızları bekliyoruuuuzzzzz
gözün aydınn hain kuzuuuu ben biliyodum zatenn peline dedim sürekli kızdır o dieee.....ama o da hiç bişey demedii..hainlerrr...
aaammiinn cannıım çook saoolmaşallahhhhhhh amannn maşallahhhhh kızıma arkidişşşşşşşşşşşşşş geliyo hihıhıhıhıhhihihihhuıhuhuhu allahs ağlıkl akucağına almayı nasip etsinnnnn senin adına çok sevindim oleyyyyyyyyyy
canım benim dr um yıllardır bizimle beraber bebek bekledi... 5 .yılımızda nasip olunca o da bizimle beraber mutlu ve heyecanlı. Her anı değerlendirmemiz için destek oluyor gebeliğimde. Kız istediğimide bilince 11 . Haftamızda daha çıtlattı bize" çok ümitlenme amaaa kıza benziyor " dedi .... çok tonton çok seviyorum,dr umu kıymetli bebeğim diye seviyor kuzumuzu,bizimle beraber duygulanıyor ekrana bakarken....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?